Seuraa 
Viestejä45973

Miksi jokin taho haluaa reguloida sitä, milloin ihmiset tekevät työtä? Mistä se kertoo? Äärimmäisen vallan ulkonaisesta merkistä? => Kun et pidä kauppaasi auki lauantaina kello 18.jälkeen etkä sunnuntaina, niin saat tehdä työtäsi muulloin ja nauttia elämästäsi, kunhan vain teet tässä asiassa niin kuin sanotaan..näin tunnustat että tuo taho on sinun herrasi ja sinä olet sen tahon alamainen..

Usein perustellaan, että ihmisen tulee levätä ainakin vuorokausi viikossa, mutta eihän tämä voi olla ihan kaikilla ihmisillä aivan näin! Joku rakennustyömies/rappari varmaan tarvitsee ainakin kaksi päivää viikossa ihan fyysistä lepoa..ja joku hiusmalli/missi ei ehkä oikeastaan tarvitse kunnolla yhtäkään päivää mitään lepoa..miksi kaikki pitää tasapäistää säännöin samanlaisiksi?

Mikä matrix täällä taustalla oikein vaikuttaa? Nyt herää epäilys, kuka täällä on oikein vallan kahvassa?

Sitten sanotaan että perheet tarvitset ainakin päivän viikossa että jää aikaa perheelle. Okei, uskon tähän, ja haluan että näin todella oliskin, miksi sitten näin ei säännellä? Että olisi laki joka sanoo että prheen pitää olla yhdessä päivän viikossa? Mutta ei sellaista ole..mikään ei takaa että perhe on yhdessä juuri silloin, kun jokin taho ilmoittaa vapaapäiväksi jonkin tietyn ajan..

Ei mene jakeluun!

Jos joku katsoo tarpeelliseksi ja hyväksi itsellee pitää kauppaans auki vaikka kello 01-04 yöllä, mitä ihmettä jokin taho siitä mitään välittää, olisi vain iloinen siitä että riittää yritteriäisyyttä, näinä aikoina kait olisi kaikki keinot tarpeen, miksi taho koettaa lamauttaa ja masentaa?

Jotakin epäilyttävää on tekeillä..

Kommentit (4)

Kiirettä on, vaikka ei olisikaan palkkatyöelämässä, kun jokin vaan näyttää, nykii ja tyrkkii työhön, jolla ei näytä olevan loppua.
Eikä tämä itsekseen raataminen aina kovin herkkuakaan ole ...

mutta herkusta tulikin mieleeni, että lähipäivinä täällä tulee käymään ihminen, joka on oppinut sanomaan ensimmäisen sanansa kaksiosaisena. Sana on nam-nam ja sillä hän aamuisin herättää muut.

Kyse on työehtosopimuksista ja sen kaltaisista asioista. Jos työnantaja voisi määrätä että olet töissä satunnaisiin aikoihin satunnaisia määriä, niin et voisi suunnitella elämääsi kauhean hyvin. Mutta pätkätyöt ja vastaavat ovatkin yleistyneet, eivätkä kaikki ole siitä iloisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lauantaina klo 18:00 jälkeen porukka on niin päissään, että työturvallisuusehtojen mukaisesti palvelut ja kaupat on pidettävä suljettuina.

Työmatkalleni sattuvassa ostarissa on lyhennetty aukioloaikoja yleisen turvallisuuden vuoksi. Syyllisiä ei ole tarve kaukaa etsiä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat