Seuraa 
Viestejä27432

Katteletteko näitä ns. reality-sarjoja? Mä katon Tanssii tähtien kanssa, Suomen Idols (eritoten loppupään jaksoja, joissa oikeesti lauletaan ja se alkupelleily on ohi) ja Top Chéf. Varsinkin toi Top Chéf on mun suosikki. Siitä on nyt menossa 3. tuotantokausi ja olen kattonut kaikki jaksot lukuun ottamatta ehkä kolmea jaksoa. Se on mukava kattoo kun tyypit kokkaa

Muutenkin tykkään tommosista, missä oikeesti pitää osata jotain, kuten tanssia, laulaa tai kokata. Pelkkä öllistely á la BB ei jaksa kiinnostaa.

Hämmentää.

Sivut

Kommentit (24)

En katso enää, ennen katsoin Selviytyjiä ja The Amazing Racea.

Tänään tulee muuten maikkarilta The Amazing Race -jakso Suomesta, tossa puolen tunnin päästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Periaatteessa kuulun tosi-tv:n nirppanokkaisiin inhoajiin, mutta olen katsonut

- sarjan jossa miesten piti esiintyä naisina tietty aika

- Supernanny-sarjan (oliko se joku lapsihirviöt vai mikä lie se suomennettu nimi?)

- satunnaisia jaksoja nelosen tai jimpan sarjoja joissa laitetaan talo hienoksi että se saadaan kaupaksi, yms. taloihin, sisustamiseen ja sen sellaiseen liittyvää

- muutaman minuutin jotain meille tuli vauvaa että sain haukkua vanhemmat pataluhaksi

- kaikki Madventuresit

- suomalaisen kummitustalosarjan ja hivenen ulkomaisia vastaavia

- jaksoja sarjasta jossa duunattiin joku akka näyttämään ikäistään nuoremmalta

En osaa valita äänestyksen vaihtoehdoista.

Mitenkähän se tosi-tv määritellään... Sanotaan että en katso tosi-tv:tä jossa kilpaillaan? Sitä mies naisena juttua lukuunottamatta.

kaiketikenties
Seuraa 
Viestejä629

Váhán sama ongelma kun Qadeshalla.
En ymmárrá miká saa ihmisen riipuvaiseksi siitá, ettá seuraa toisilleen vieraiden ihmisten yhteiseloa vieraassa ympáristóssá. Esim. BB. Uskomatonta moskaa, halpaviihdettá ja julkisuuden tavoittelua hinnalla millá hyvánsá Sitten noiden pulliaisten tekosista ja suhteista keskustellaan joka kahvipóydássá ja lóópit huutaa skandaalia. Muutaman kuukauden páástá námá samat hemmot suoltaa meille imagoaan jonkun uuden tosi-tv-sarjan juontajina. OSA HEISTÁ TULEE JÁÁDÁKSEEN ja vie tyópaikat niiltá, jotka ovat opiskelleet vuosikaudet páástáákseen televisioon tóihin.

Ja kuitenkin. Jotenkin páádyin youtubessa suomen BB sivuille, ja pakko myóntáá, ettá katsoin koko sen kauden jaksot ja nauroin vááráná niitten hullujen tekoja. Herkkiákin hetkiá oli. Juh. En muista miká vuosi se oli, mutta mieleen jáin mm Kadin urotyó hiihtoradalla. Noita suomalaisia sarjoja en tunne, enká varmaan enáá katso yhtákáán sarjaa. On muutakin tekemistá. Tákáláisiá sarjoja EI VOI katsoa oksentamatta. On nákójáán eroa kulttuurien válillá náitá toteutettaessa.

Ihminen on utelias eláin, ja meitá kiinnostaa jo lajina muitten tekemiset. Toisia enemmán, esim tyyppinaapuria jotka tietáá kotisi tekemisistá enemmán kuin siná itse ja toisia váhemmán, kuten minua, tehkóón kukin mitá lystáá kunhan játtáá rauhaan. Omassa elámássá on ihan tarpeeksi sottailemista, ei siihen muitten tekemisiá tarvita. Jotkut varmaan tuntevat olevansa kaveriseurassa náitá sarjoja katsellessaan. Fiktio auttaa yksináisyyteen.

Taidan laittaa.....vaihto-ehdon.

Puedes imaginar un mundo sin música............

Realityt täytyy katsoa timeshiftingillä tai nettiteeveestä. Siten voi hyppiä ne kohdat, joissa toistetaan ja toistetaan ja toistetaan ja toistetaan ohjelman päätöskohtausta. Ohjelma, jolle on varattu 30 minuuttia ohjelma-aikaa, sisältöä on noin 5 minuuttia.

Kill Arman on ilmeisesti tosi-tv:tä, katsoin ensimmäisen jakson tietysti. Ei erityisemmin napannut, mutta koska taistelulajit kiinnostavat, niin saatan muutaman jakson netistä vilkaistakin.

Barbaari kirjoitti:

...vaan laadukas dokumentoiva matkailuohjelma.

Gonzo-journalismiako?

Pohtija
Seuraa 
Viestejä883

Mythbusters nyt ainakin on mielenkiintoinen ohjelma, jonka luokittelisin tosi tv:ksi. Testataanhan siinä todellisuutta. Sitä ja vastaavia katson mielelläni ja soisin olevan enemmänkin.

Ja tulee noita jotain idolsseja joskus katteltua... Mitään kisailu ja parisuhde realityjä ei kiinnosta katsoa senkään vertaa. Ehkä en jaksa aina olla samaistumassa toisten ihmisten tunteisiin tai jotain, ei vaan jaksa kattoo mitään mistä ei ite saa/opi juuri mitään.

Ja itseäni ei myöskään muodin maailma kiinnosta juuri yhtään eli ne kaikenmaailman haluatko supermalliksi ohjelmat. Muotimaailma kun menee joka asiassa niin överiksi ja järjettömäksi. Tulee liikaa ruumiita siinä bisneksessä...

Sisustus jutuissakin tuhlataan aikaa ja resursseja joskus ihan ilman tolkkua ja hyvän maun tuolla puolen...

"Perhosten liihottelu voi näyttää epämääräiseltä haahuilulta, mutta se on harhaa. Ne tietävät tarkkaan, mitä tekevät."

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Kokkausohjelmat saisi kieltää. Ne on rasittavia ja turhia. Kukaan kummiskaan tee niitä ruokia ja ne on ultra boreja kaikki. Sentäs siinä motoristit kokkaa jimillä on jotai asennetta mutta ei sekää hirmu hyvä oo.

BB on paras tositeevee ohjelma ja suomen pelkokerroin.

Ei ole muita ohjelmia kuin bb. Älä turhaan lausu herrasi Big brotherin nimeä. Aamen.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Myytinmurtajia olen seurannut aiemmin. En valitettavasti enää, tulevat niin myöhään.
Nykyaikataululla en voi keikkua ylhäällä puoli yhteen, jäisivät yöunet liian vähiin.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Pohtija
Mythbusters nyt ainakin on mielenkiintoinen ohjelma, jonka luokittelisin tosi tv:ksi. Testataanhan siinä todellisuutta. Sitä ja vastaavia katson mielelläni ja soisin olevan enemmänkin.

No hitto! Unohtu koko myytinmurtajat! Joo voidaan kai se laskea. Se on munkin mielestä ihan huippu, tykkään kovasti Oi että se oli ihanaa kun ne jysäytti sen boilerin <3

Hämmentää.

Pohtija
Seuraa 
Viestejä883
Vatkain

No hitto! Unohtu koko myytinmurtajat! Joo voidaan kai se laskea. Se on munkin mielestä ihan huippu, tykkään kovasti Oi että se oli ihanaa kun ne jysäytti sen boilerin <3

Se oli kyllä mahtava !

Paras räjähdys ikinä oli se betoniauton höyrystäminen !
Siinä vasta näki räjähteiden voiman !
Toi höyrystäminenkin on huonosti kuvaava sana... Sellaselle niin nopealle ja väkivaltaselle räjähdykselle ei ole tarpeeksi kuvaavaa sanaa... PFIUUUUUM!!! (Paras mitä keksin)

On siinä ohjelmassa toki paljon muutakin mielenkiintoista kuin ne räjähdykset...

"Perhosten liihottelu voi näyttää epämääräiseltä haahuilulta, mutta se on harhaa. Ne tietävät tarkkaan, mitä tekevät."

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat