Seuraa 
Viestejä2652

Soittaako suomalaiset radiokanavat teidän mielestä hyvää musaa? Mitä kanavaa kuuntelet?

Onko täällä sellaisia ihmisiä jotka mielellään haluaisi kuulla jotain uutta? Mitä styleä diggaat?

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Kommentit (3)

Devil
Seuraa 
Viestejä1328

Ei soita. Radio Rock väittää soittavansa mitä haluaa, mutta p*ska puhetta hyvin pitkälti tasan. Samanlainen 10 biisin soittolistaradio se on niin kuin nova ja nrj ja muutkin vastaavat. Periaatteessahan se Radio Rock ois niinku hyvällä asialla, mutta kun esim. Kotiteollisuuden Mahtisanat tulee arviolta noin 15 kertaa työpäivän aikana, joka päivä, viikosta toiseen, niin alkaahan se vähitellen jurppia ja kyrsiä. Ei pysty käsittämään, että mitä helvetin hyötyä siitä kenellekään on soittaa kappaleet puhki radiossa? Itse ei ainakaan tule ostettua yhtään soittolistalevyä, jonka kappaleisiin on v*ttuuntunut jo valmiiksi.

Lontoon-maalla esim Play Rock UK on huomattavasti parempi versio rock radiosta, ne on ilmeisesti käsittäneet, että maailmassa on muitakin kappaleita, kuin ne mitä soittolistalle joku iso pomo on merkannut. Tai sitte niillä on vaan isompi soittari. Ainut mikä siinä ärsyttää on mainokset, mut kaikkea ei vissiin voi saada.

X

R4D4
Seuraa 
Viestejä1566

Eivät pahemmin soita. Se johtuu ehkä siitä, että radiokanavat ovat markkinaohjautuvia. Ja koska ihmisten valtaosan musiikkimaku muokkautuu sosiaalisten ilmiöiden perusteella, eikä niinkään musiikin, niin radiokanavienkin on elettävä sen mukaan.

En ole koskaan ymmärtänyt musiikkiin kytkeytyvää ryhmäytymistä. Ehkä vika onkin minussa, koska en myöskään ymmärrä jääkiekkoon tai jalkapalloon liittyvää joukkopsykoosia.

Mutta musiikistahan on vähän paha kiistellä. Vähän sama kuin ruuan kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
OjH
Seuraa 
Viestejä259

Kuuntelen lähinnä nettiradioita, suomalaisista kuuntelen paria kanavaa silloin tällöin. Mieluummin kuuntelen vanhaa ja uutta sopivasti sekaisin, ettei tule toistoa kauheasti. Novaan en koske tikullakaan, enkä varsinkaan hiirellä.

Ylex ja NRJ soittavat ihan hyvää musiikkia, mutta ei niitä pysty jatkuvalla syötöllä kuuntelemaan kun ne uudet soivat aivan liian paljon ja samat hittibiisit toistuvat aivan liian usein.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat