Seuraa 
Viestejä45973

Minkä takia rankin tekoon, ainakin ennen käytettiin mallastamattomia jyviä, ryynejä tai jauhoja?Nykyäänkin on reseptejä, esim kotitekoisen viskin tekoon, jossa rankkiin käytetään hieman maltaita ja sokeria, ja jyviä??Jyvistähän ei ilman mallastusta saa sokeria(tietääkseni) jota voisi käyttää?

Kommentit (1)

Jos rankin tekee sokerista, sokeri palaa tislatessa pohjaan. Siitä seuraa makuhaittoja vaikka aktiivihiiltä käyttäisi suodatuksessa. Rankki pitää vanhan kansan mukaan imellettynä valmistaa, siis ei sokeroiden. Tisleen lopputulos on kiinni rankin koostumuksesta hyvin pitkälti...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat