Anne Moilasesta selvityspyyntö!

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Antti Heiskala kirjoitti:

Pyydän poliisia selvittämään ovatko Yleisradio ja toimittaja Anne Moilanen syyllistyneet rikoslaissamme kriminalisoituihin Kiihottamiseen kansanryhmää vastaan, sekä Syrjintään, sukupuolen perusteella.

Pyydän poliisia myös selvittämään onko tässä järjestelmällisessä toiminnassa ollut nähtävissä viharikokseen viittaavia piirteitä.

http://www.lapsenoikeus.info/selvityspyynto-poliisille-yleisradio-ja-toi... <- lainaus

http://fi-lib.blogspot.com/2009/03/anne-moilanen-haluaa-ampua-miehia.html<- aiheesta


Itsehän en ole pahemmin Vulva-lehden päätoimittajan P-ämmäs-oireilua ja virtsankarkailua seurannut, kuin korkeintaan ohimennen muun tärkeämmän toiminnan ohessa. Ilmeisesti sinänsä tarpeellisen hilloviivan ympärille kerääntynyt sinänsä tarpeeton ja epämielyttävän äänekäs kasa biomassaa on retoriikallaan tiettyjä tahoja loukannut ja tästä syystä esitutkinta on vähintäänkin oikeus ja kohtuus; ottaen tietysti huomioon muutkin viimeaikaiset toimeenpanot, mitä tulee mielipiteidenrajoittamiseen. Ilmeisesti mielipiteensä ovat kuitenkin varsin lähellä valtion virallista linjaa, joten suurempia sanktioita toiminnastaan tuskin on odotettavissa.

Onko selvityspyyntöön aihetta? Entä onko Moilanen Vulvineen syyllistynyt viharikokseen? Aiheesta keskustelua, mielellään myös niiltä, jotka ovat kyseistä "kansanryhmää vastaan kiihottamista" ja "syrjintää" tarkemmin seuranneet.

Ote rikoslaista:

8 §
Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Joka yleisön keskuuteen levittää lausuntoja tai muita tiedonantoja, joissa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin kansallista, rodullista, etnistä tai uskonnollista ryhmää taikka niihin rinnastettavaa kansanryhmää, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

9 §
Syrjintä

Joka elinkeinotoiminnassa, ammatin harjoittamisessa, yleisönpalvelussa, virkatoiminnassa tai muussa julkisessa tehtävässä taikka julkista tilaisuutta tai yleistä kokousta järjestettäessä ilman hyväksyttävää syytä

1) ei palvele jotakuta yleisesti noudatettavilla ehdoilla,

2) kieltäytyy päästämästä jotakuta tilaisuuteen tai kokoukseen tai poistaa hänet sieltä taikka

3) asettaa jonkun ilmeisen eriarvoiseen tai muita olennaisesti huonompaan asemaan

rodun, kansallisen tai etnisen alkuperän, ihonvärin, kielen, sukupuolen, iän, perhesuhteiden, sukupuolisen suuntautumisen tai terveydentilan taikka uskonnon, yhteiskunnallisen mielipiteen, poliittisen tai ammatillisen toiminnan tai muun näihin rinnastettavan seikan perusteella, on tuomittava, jollei teko ole rangaistava työsyrjintänä, syrjinnästä sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.


EDIT1: Tässä kontekstissa "viharikos" tarkoittaa syrjintää ja kiihottamista kansanryhmää vastaan.

Sivut

Kommentit (88)

Vierailija

Moilasen Manifesti 6. Moderni feministi saa nauraa!

Hyvät siskot ja hyvät makkarat!

Tiedättekö, mikä on feministien lempilaji yleisurheilukilpailuissa?
Miesten seipään karsinta.

Entäs tämä:

Miksi sumopainijat ajelevat vartalostaan karvat pois?
Ettei heitä luultaisi feministeiksi.

Antti Heiskala on oikeassa, kyllä noin huonojen vitsien esittämisestä pitäisi rankaista vankilatuomiolla.

Vierailija

Echi kirjoitti:
Tiedättekö, mikä on feministien lempilaji yleisurheilukilpailuissa?
Miesten seipään karsinta.

Miesten seipään loppukilpailua rakastavat kaikki ei-feministit:
Seiväs kuoppaan ja kova ponnistus!

Vierailija

Pitäisiköhän tehdä poliisille vihje tuosta kuvasta? Koen sen uhkaavana, joten olisi parasta, että asianomaiset otettaisiin talteen ennen kuin murhia tapahtuu.

Vierailija

anomalia kirjoitti:

Oletko sinä Antti Heiskala?

Päivisin perheenisä, iltaisin karismaattinen sananvapauden puolustaja ja paikoitellen väärinkäyttäjä sekä väärien mielipiteiden vastustaja. Hän sivaltaa ahdasmielisiä juntteja kovalla, kylmällä totuudella sekä sanan säilällä, jota käyttelee kuin Musashi miekkaansa konsanaan.

En ole Antti Heiskala, enkä väittänyt olevani. Kieltämättä aika imarteleva väärinkäsitys, siis Antti Heiskaselle tulla sekoitetuksi minuun. Mistä tuollaisen käsityksen sait?

Vierailija
ville-v

Pitäisiköhän tehdä poliisille vihje tuosta kuvasta? Koen sen uhkaavana, joten olisi parasta, että asianomaiset otettaisiin talteen ennen kuin murhia tapahtuu.
Noinhan ne kouluammuskelijatkin esiintyvät kuvissa

Vierailija

Jeb!

Kiihoittaa jo.

Kääntäkääpä tuon kansikuvan idea toisin päin. Jos siinä olisi mies joka tähtää feministejä, niin minkähän sortin kalabaliikki ois syntyny? "tulta rintsikoille"

Minäkin koen tuon loukkaavana, halventavana ja stereotyyppisenä.

Vierailija
Sakarias

En ole Antti Heiskala, enkä väittänyt olevani. Kieltämättä aika imarteleva väärinkäsitys, siis Antti Heiskaselle tulla sekoitetuksi minuun. Mistä tuollaisen käsityksen sait?Siis hetkinen. Taidan tuntea tämän kaverin. Muistaakseni ärsytin kyseistä henkilöä useaan otteeseen esiintyessäni radikaalifeministinä eräällä foorumilla. Heiskala ei eroa kiihkoilussaan juurikaan feministeistä, muutenkaan hänellä ei ole lainkaan huumorintajua. Jopa muut miesasialiikkeen jäsenet yrittivät toppuutella häntä kirjoitusten suhteen.

Vierailija

Rasittavan teennäistä miesvihaa. Tuossa Moilasen ohjelmassa. Olevinaan jotenkin nokkelaa, älykästä ja hauskaa, mutta kun paukut ei riitä niin ei riitä. Sinänsä jännää miten säännöt siitä mitä saa sanoa eivät ole kaikille samat.

Vierailija

Jäitä hattuun, pojat...

Anne vaan päästelee höyryjä ja yrittää provosoida keskustelua, ei tässä olla ketään ampumassa tai syrjäyttämässä

Vierailija

Puukkoa ******.

No ei. Ei kaikesta pidä vetää hernettä nenään. En tosin käsitä miten tällainen "tulta munille" -mantra voidaan esittää tasa-arvoa edistävänä.

Täytyy sanoa, että uskoakseni ylläoleva kuva yhdistettynä naisten tappamiseen viittaavaan lausahdukseen lehden kannessa herättäisi huomattavasti enemmän kalabaliikkia kuin tuo "tulta munille" -kuva. Ja se on ehdottomasti väärin.

Tällaiset Tulta munille -radio-ohjelmat tuskin edistävät tasa-arvoa millään lailla.

dot4
Seuraa 
Viestejä410
Liittynyt11.5.2007
Hans Lankar
Echi kirjoitti:
Tiedättekö, mikä on feministien lempilaji yleisurheilukilpailuissa?
Miesten seipään karsinta.

Miesten seipään loppukilpailua rakastavat kaikki ei-feministit:
Seiväs kuoppaan ja kova ponnistus!
HAhaha! Feministit hahaha.

Vierailija

Samanmoisia ääliöitä puolin ja toisin. Moilanen ei edistä sukupuolten välistä tasa-arvoa vastakkainasetteluihin perustuvilla ajatuksillaan, ja häntä vastustavat "miesasiamiehet" sortuvat samaan. Ovat oikeastaan samaa porukkaa, ja molemmat haitaksi tasa-arvon tavoittelussa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat