Aika paukku

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kyllä sitä vanhaltakin pierulta vielä irtoaa:

yle.fi

Kommentit (8)

Vierailija

Pitäisiköhän asialle tehdä jotain?

Setä Leninin kannattajat voitaisiin varmuuden vuoksi viedä talteen armeijan pommientuhoamisalueelle, jotta voitaisiin varmistua siitä, ettei heidän peräpäänsä räjähdä viattomien kanssaihmisten läsnäollessa.

Mahtanee tuo räjähdys johtua siitä, että Leninillä ja muilla kommunisteilla suoliston tuottamat kaasut kasautuvat aivojen tilalle sen sijaan että ne poistuisivat luontaisesti peräaukosta.

Sen jälkeen, kun suustakaan ei pääse kommunismia puolustavien lausuntojen myötä liiallista suolistokaasua purkautumaan, kerääntynyt paine aiheuttaa äkillisen purkauksen luonnollisen poistumisreitin kautta, josta seuraa räjähdys.

Toope
Seuraa 
Viestejä23173
Liittynyt23.7.2006

Minusta tuo kuva avartaa näkemystäni Leninistä.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Vierailija

Katoin uutisia ja nauroin täällä ihan kippurassa. "Lenkku on repinyt persuksensa"..

Hulvatonta.. Maailma on väärällään jos jotakin uskonnollista pystiä ja patsasta, pyhä sitä, pyhä tätä, pyhä, santa ukkeli kukkeli siellä jos täällä.. tunnekuohuissa on aina mäiskitty ja jysäytelty.

Mä en arvosta ihmispalvontaa, en suurmiesajattelua, en arvojohtajuutta, joten hianoo! Etenkin kun noita on tehtailtu puoli planeettaa täyteen, eikä niillä ole edes mitään käsityö- tai taidearvoa. Pelkkää vallankäyttöpropakandaa. Museokamaa. Ainoo järkevä funtio patsaalle on että se kertoo historiasta.
Pari kolme on hyvä säilyttää mutta muuten niistä voi tehdä jotain tarpeellista.
Komeesti on liepeet levällään!

Uusimmat

Suosituimmat