Seuraa 
Viestejä45973

Kyllä sitä vanhaltakin pierulta vielä irtoaa:

yle.fi

Kommentit (8)

Pitäisiköhän asialle tehdä jotain?

Setä Leninin kannattajat voitaisiin varmuuden vuoksi viedä talteen armeijan pommientuhoamisalueelle, jotta voitaisiin varmistua siitä, ettei heidän peräpäänsä räjähdä viattomien kanssaihmisten läsnäollessa.

Mahtanee tuo räjähdys johtua siitä, että Leninillä ja muilla kommunisteilla suoliston tuottamat kaasut kasautuvat aivojen tilalle sen sijaan että ne poistuisivat luontaisesti peräaukosta.

Sen jälkeen, kun suustakaan ei pääse kommunismia puolustavien lausuntojen myötä liiallista suolistokaasua purkautumaan, kerääntynyt paine aiheuttaa äkillisen purkauksen luonnollisen poistumisreitin kautta, josta seuraa räjähdys.

Toope
Seuraa 
Viestejä28473

Minusta tuo kuva avartaa näkemystäni Leninistä.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katoin uutisia ja nauroin täällä ihan kippurassa. "Lenkku on repinyt persuksensa"..

Hulvatonta.. Maailma on väärällään jos jotakin uskonnollista pystiä ja patsasta, pyhä sitä, pyhä tätä, pyhä, santa ukkeli kukkeli siellä jos täällä.. tunnekuohuissa on aina mäiskitty ja jysäytelty.

Mä en arvosta ihmispalvontaa, en suurmiesajattelua, en arvojohtajuutta, joten hianoo! Etenkin kun noita on tehtailtu puoli planeettaa täyteen, eikä niillä ole edes mitään käsityö- tai taidearvoa. Pelkkää vallankäyttöpropakandaa. Museokamaa. Ainoo järkevä funtio patsaalle on että se kertoo historiasta.
Pari kolme on hyvä säilyttää mutta muuten niistä voi tehdä jotain tarpeellista.
Komeesti on liepeet levällään!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat