Seuraa 
Viestejä45973

Tässä kunnon IQ-testi

[size=150:2e0l790y]International high IQ society[/size:2e0l790y]

Valitse Culture fair IQ test

Siitä vaan palstalaiset älynystyröitä hieromaan...uskallatko haastaa itseäsi.

  • ylös 1
  • alas 0

Sivut

Kommentit (75)

Olipa hauska aivojumppa!

Kismitti tuo kappaleiden kääntelyn ja kietoilun suuri määrä (tiedän olevan tuossa taidossa aivan moroni. Joissain kielitaidon puute oli este. Toisaalta jotkut vastaukset löytyivät helposti.

Mummo
116 ja huomenna kokeilen lisää

Ihan vinkee testi, tosin ne aakkoset ei oikeen auennu tällä brandyn määrälläkään. Taidanpa ottaa vähän lisää ja koklata uudestaan. Tai ainaki ottaa vähän lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

129. Arvasin muutaman, ne kirjain-verkko-jutut, ne missä oli 6 8-kulmiota eri tavoin väritettyinä ,ja tietysti sen viimeisen n-kulmaisen kappaleen.

Näin äkkiseltään hutaistuna tuli 126

En tajunnut kaavaa ainakaan siinä tähti-pallo-neliö-viiskulmio -tehtävässä...
enkä puna-valko pallo-kolmio-nelikulmio "laske alienmerkeillä" -tehtävässä

Ihan hauska testi. En ole aiemmin äo testejä tehnyt, mutta ehkä nyt innostun ja teen muutaman muukin samalla

Melko korkea taso tuntuu tällä foorumilla olevan

Mulla jäi kanssa se "puna-valko pallo-kolmio-nelikulmio laske alienmerkeillä" -tehtävä aukeematta. Tai lähinnä sille keskimmäiselle laskutoimitukselle en löytäny selitystä. Ja sitten ne kirjain-verkko-hässäkät meni täysin yli.

Testailin vähän tuota testiä vastailemalla ihan randomina noihin kysymyksiin ja sain joka kerta (3) yli 100 pistettä Taitaa olla humbuugia.

Ilmeisesti ovat laskeneet, että noin puolet ihmisistä saavat tuon yli 126 pistettä ja ovat näinollen kelpuutettuja maksamaan tuon $60 jäsenyysmaksun Jotkut sitten tohkeissaan omasta "neroudestaan" haluavat liittyä seuraan.

mskomu
Seuraa 
Viestejä672

Siis tuo perustestihän on pelkkä vitsi. Tuolla oli vaikka kuinka paljon kysymyksiä, joilla ei (mielestäni) ole mitään tekemistä älykkyyden kanssa, ainoastaan muistamisen. Esim. putkitehtävä, jonka ratkaisuun tarvitaan A=pi * r² kaava. Lisäksi löytyi kysymys, jossa kysyttiin aivan suoraan maantietoa ja löytyipä jopa Fibonaccin lukujonokin. Ja kaiken huipuksi ÄO:kseni tuli 129 sen jälkeen, kun olin vastannut tehtävään 18 asti kunnolla ja sen jälkeen arvailin kaikki loput ja painelin satunnaisia näppäimiä kysymyksiin, joihin piti syöttää vastaus.

Loptio
Seuraa 
Viestejä1187

Aivan samankaltainen tulos (134 +/- 4 pts.) tuli verbaalisessa testissä, 12min -testissä sekä kulttuurisidonnaisuuksista vapaassa testissä. Muita en kokeillut.

EDIT: Satunnaisvastauksilla tulokset em. testeillä oli 97 +/- 9 pts.

Ai kamala sentään!

Minä kun luulin olevani edes kerrankin hiukka fiksu

Huijarirosvosektori on tuo

Mummo

126.. vaikka tuntui että vedän hatusta. Kai meni arvaukset osin oikein. Olen tehnyt muitakin testejä ja aika samanlaista tulosta tulee. Ei mikään nero mutta en ihan jästikään.

Luulen kyllä että noissa parantaa harjoittelemalla. Noissahan on selvä logiikka. Jos tehtävässä on jotain pientä siperrystä täynnä niin en viitsi edes vastata.

http://alykkyystesti.fi/
http://www.iqout.com/

Tässä pari kivaa.

1) Jos haluat ISON tuloksen, vastaa ekaan (näyttääpä menneen kaupalliseksi tuokin, mutta antaa suuntaa tuloksesta ihan ilmankin). Cattell & Cattell culture fair dev 24.

Jos taas hermot riittää, vastaa numero
b) Taitaa olla Stanford / Binet dev 16.

Molemmat antoivat ainakin mulle verrattavissa olevan tuloksen, jonka perusteella tuo internatsonaal testi käyttäisi keskihajontaa 16.
Joten

Mummo
116

meneepi: (116-100)/16*24+100=124

Olet Muori tyttönen viksumpi kuin arvaatkaan (niinkuin naisilla yleensä tuppaa olemaan).

Joo toi sama testi oli ennen Äänekosken tekun (tai mikä siellä nyt sitten lymyääkään) sivuilla, ihan ilmaisena. Saattaapi olla, että joku on huomannut, että joku toinen haluaisi maksaa ollakseen älyllinen.

Suuntaa se kuitenkin antaa, eli saamasi yli 130 on selkeästi terävän puolella. Ja se, että kimmastuit rahastuksesta moisella hömpällä, antaa ainakin 10 pojoa lisää. Minulta hlökoht.

En ehtiny tehdä tosta http://alykkyystesti.fi/ kahta viimestä osiota . Läväytti ruutuun silti 140-149. Pitäis varmaan tehä uudestaan niin ehtis vastaan loppuihin . Tuntuu kyllä vähän siltä, että toi älykkyystesti antaa liian korkeita tuloksia. Ainakin verrattuna tohon culture fair testiin, joka oli viestin aiheenakin.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810
Toinen totuus totuudesta

Valitse Culture fair IQ test

Siitä vaan palstalaiset älynystyröitä hieromaan...uskallatko haastaa itseäsi.


Your score is: 132
Kuka hitto jaksoi niitä palluskoita tihruta
-------------
http://alykkyystesti.fi/
Erittäin hyvä tulos! (140-149 pistettä)
Olis varmaankin pitäny tehdä ne vikat 6 minuuttia muuta kuin venailla

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat