Seuraa 
Viestejä1088
Liittynyt2.3.2009

Uskoin ihmisen kuukäyntiin siihen saakka kun eräs tuttu heitti tällaisen epäuskottavan jutun ettei kuussa ihminen olisi koskaan käynyt. Nyt nettiä selaillessa on tullut eteen paljon materiaalia mikä kallistaa ajatuksen ettei siellä kuvien mukaan todella ole käyty.
Kuualuksen rakettimoottorin alta puuttuu kuoppa, rakettimoottorin kartio on sellaisen näköinen ettei se ole ollut koskaan kuuma jne. Lisäksi tuli vastaan Bill Kaysing kirjanen "We Newer Went to the Moon" ja siinä paljon faktaa asian puolesta. Itse huomasin Apollo 17 lennon kuuauton takapyörän lokarin alaosassa likakerroksen, miten se tarttuu siihen kun ajaessa ei tule imua? Paljon muutakin, ensimäinen astronautti ilmaisi heti kuuhun astuessaan " pinta on pulverimainen", joo kyllä rakettimoottori olisi puhaltanut pulverit sinne jonnekin. Joissakin videopätkissä astronauttien seisomisasennot ovat epänormaalin vinoja. Miten kuumodulin seinät kestivät paineistusta kun olivat suoria pintoja ja tavattoman ohuita (Nasan komentokeskuksen ukko mainitsi että sormella olisi voinut puhkaista).
Alumiini aiheuttaa lisäksi toisiosäteilyä, eli oli huono suoja säteilylle, siitä taisi olla Nasan sivulla joku artikkeli.
Näitä kuulennon epäloogisuuksia tuntuu olevan melkoisesti.
Itse en menisi puhumaan enää käytyjen kuulentojen puolesta.

Mitä mielipiteitä muilla?

Sivut

Kommentit (30214)

JuurikinNiin
Seuraa 
Viestejä1887
Liittynyt4.3.2007

Kuussa on käyty.

Löytämäsi "todisteet" ovat vääriä.

Kuussa käymisen puolesta puhuvia todisteita on paaaljon enemmän.

Oletko nähnyt Apollo 17 kuuauton, vai mistä tiedät, että se on likainen, oletko kenties kuullut astronauttien alkuperäistallenteita?

Mistä tiedät, ettei kuussa käymättömyys ole Kommunistisen Kuuban Kansantasavallan tiedustelupalvelun valheellinen tuotos.

Katsos kun yksi-kaksi juutuubivideota ei ole kovin painava aineisto.

Asiaa on netissä puitu niin kauan kun se on ollut olemassa.

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

No itse uskon, että usa kävi kuussa. Siitä on myöskin todisteita kun apollo kävi ekaa kertaa kuussa, niin siinä matkan varrella niitä seurasi ufo! Siitä on jopa videokuvaa! Se päätettiin salata kyllä pitkän aikaa, kun nasa ei tahtonut huolestuttaa maailman ihmisiä.

Mut voi olla, että se on lavastettukkin se kuun pinnalla käynti. Aika mahollista, että ne olisi tiputtaneet sen peilin sieltä raketista mikä kierti sitä kuuta ja sen lipun myöskin.

Mitä helkuttia muuten sille kameramiehelle kävi kun ne kuvasi kuun pinnalla sen kuuhökkelin nousua? Laskeutuiko se hökkerö takaisin pinnalle sen kuvaamisen jälkeen hakemaan kameramiehen vai mitenkä se kuvaaja pääsi pois? Vai jätettiinkö se kuolemaan sinne?

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007
TERÄS NALLEPUH
Mitä helkuttia muuten sille kameramiehelle kävi kun ne kuvasi kuun pinnalla sen kuuhökkelin nousua? Laskeutuiko se hökkerö takaisin pinnalle sen kuvaamisen jälkeen hakemaan kameramiehen vai mitenkä se kuvaaja pääsi pois? Vai jätettiinkö se kuolemaan sinne?Se palasi sillä Apolloa seuraavalla ufolla.

jeremia2
Alumiini aiheuttaa lisäksi toisiosäteilyäNyt meni termit sekasin, se on sitä beettasäteilyä.

edit: Eiku pentile, beettasoihtuja! Minä sekoilen

Eikös siellä kuussa ole jotain heijastimia.. Kun osoittaa voimakkaalla laserilla niin valo heijastuu takas .. Mielestäni se riittää todistamaan kuukäynnit..

Lisäksi radioyhteyksien lähtöpiste todistaa kuukäynnistä. Monessa muussa maassa seurattiin lähetyksiä ja niiden lähtöpisteeksi on määritelty kuu, eikä ne oikein muualta olisi voineet tullakaan.

Uskomatonta skeidaa aloittajalta.

Vaari
Seuraa 
Viestejä3331
Liittynyt22.3.2005
juki
Eikös siellä kuussa ole jotain heijastimia

Ilonpilaaja. Homma ratkeaa sillä, että entisten salaisuuden vistusti itsellään pitäneen 5000 NASA:n työntekijän lisäksi salaliittoon on saatu kaikki maanpäällisillä teleskoopeilla työskentelevät ihmiset.

Paljonkohan maksaa yhden tutkijan suun sulkeminen? Voisin todennäköisin minäkin olla hiljaa mistä tahansa kusetuksesta sillä rahalla.

V.

"Jos sanon olevani väärässä siinä että Jumala on olemassa, väitän samalla Jumalan olevan väärässä, mitä hän taas ei voi olla. Olen siis oikeassa m.o.t." (LivingHeart)

offmind
Seuraa 
Viestejä16337
Liittynyt19.8.2008
jeremia2
Nyt nettiä selaillessa on tullut eteen paljon materiaalia mikä kallistaa ajatuksen ettei siellä kuvien mukaan todella ole käyty.

Rookie mistake. Netti ei ole pelkästään tiedon valtatie vaan myös huuhaahärhöjen likaviemäri. Tämä saattaa tulla järkytyksenä, mutta kaikki mitä luet netistä ei olekaan totta

Kuualuksen rakettimoottorin alta puuttuu kuoppa,

Kuinka paljon laskeutuva kuualus painoi (Kuun painovoimassa) muutamaa sekuntia ennen laskeutumistaan? Miten rakettimoottori toimii? Mitä seurasi siitä, että moottori sammutettiin reilu metri ennen kuin jalakset koskettivat pintaa? Millainen Kuun pintakerros on?

Kun etsit vastuskset noihin niin sitten tiedät miksi aluksen alla oli vain pieni moottorin jättämä jälki.

Pölyähän laskeutuminen sinkosi ympäristöön ihan kiitettävästi ja mielenkiinnolla odotan LRO:n kuvia. "Halo" kuulalusten romujen ympäristössä näkyy ehkä tänäkin päivänä selvästi.

rakettimoottorin kartio on sellaisen näköinen ettei se ole ollut koskaan kuuma jne.

Eli oletat että sen olisi pitänyt näyttää tietynlaiselta? Tuokin mysteeri selkenee jos etsit kuumodulin moottorin tekniset tiedot. Moottorihan oli suunniteltu Kuuhun laskeutumista varten ja maanpinnalla sen teho ei olisi tainnut saanut alusta hievahtamaankaan.

Lisäksi tuli vastaan Bill Kaysing kirjanen "We Newer Went to the Moon" ja siinä paljon faktaa asian puolesta.

Eipäs nyt sotketä faktoja ja väitteitä. Bill-poju vain väittää jotain mutta ei pysty väitteitään oikeiksi osoittamaan. Mutta salaliittohörhöllehän pelkkä väite on jo kuin asian todistus.

Itse huomasin Apollo 17 lennon kuuauton takapyörän lokarin alaosassa likakerroksen, miten se tarttuu siihen kun ajaessa ei tule imua?

Tuo selkenee sillä kun otat selvää siitä millaista materiaalia Kuun pinnalla oleva pöly on. Eli se ei muodostu veden ja tuulen hiomista pyöristyneistä hiukkasista kuten pöly Maan aavikoilla vaan sahalaitaisesta, jokaiseen mahdolliseen paikkaan takertuvasta, asbestipölyn kaltaisesta, rutikuivasta aineksesta. Takertumista parantaa entisestään staattinen sähkö jota pöly kerää auringonpaisteessa.

Kuupöly tulee olemaan pirullinen ongelma tulevilla pitkillä kuulennoilla ja kuuasemalalla.
http://www.wired.com/science/space/news/2005/04/67110
http://science.nasa.gov/headlines/y2005/21nov_abbas.htm

Paljon muutakin, ensimäinen astronautti ilmaisi heti kuuhun astuessaan " pinta on pulverimainen", joo kyllä rakettimoottori olisi puhaltanut pulverit sinne jonnekin.

Apollo 12 -lennolla Chalres Conrad joutu laskutumaan viimeiset metrit täysin sokkona koska pöly pimensi näkyvyyden kokonaan.

Ja ei, Kuussa pöly ei jää ilmaan leijailemaan eikä kulkeudu tuulen mukana takaisinpäin, niin että sitä laskeutuisi myös aluksen päälle.

Joissakin videopätkissä astronauttien seisomisasennot ovat epänormaalin vinoja.

Etkö ole koskaan kantanut reppua? Painopisteestä tuossa vain on kyse.

Miten kuumodulin seinät kestivät paineistusta kun olivat suoria pintoja ja tavattoman ohuita (Nasan komentokeskuksen ukko mainitsi että sormella olisi voinut puhkaista).Paine-ero on yksi ilmakehä. Vastaa painetta 10 metrin syvyydellä vedessä (mutta tietenkin sillä erotuksella, että suurempi paine on aluksen sisällä). Paine-ero ei edellytä kovin valtavaa lujuutta rakenteelta.

Alumiini aiheuttaa lisäksi toisiosäteilyä, eli oli huono suoja säteilylle, siitä taisi olla Nasan sivulla joku artikkeli.

Avaruuslento ei sentään vastaa hiukkaskiihdyttimen sisään joutumista, säteily on ongelma mutta ei erityisen vakava normaalitilanteessa.

Vasta mahdollisen aurinkomyrskyn kouriin joutuessaan Apollo-astronautit olivat olleet pulassa, mutta se mahdollisuus oli pieni ja auringon tilaa seurattiin tarkasti lentojen aikana.

Näitä kuulennon epäloogisuuksia tuntuu olevan melkoisesti.

Totta. Mutta onneksi ne kaikki ovat vain sinun ajattelussasi.

Itse en menisi puhumaan enää käytyjen kuulentojen puolesta.

Mistä NASA lieneekin hyvin kiitollinen.

“He was a dreamer, a thinker, a speculative philosopher...or, as his wife would have it, an idiot.” Douglas Adams

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat