Seuraa 
Viestejä45973

lämminvesivaraaja lämpeää usein suoralla sähöllä, joten eikö lämminvesivaraaja kannattaisi eristää moninverroin paremmin kuin nykyisin? kuitenkin vedenlämmitys syö abaut 10000 kwh/vuosi. toki osa tästä lämmöstä menee viemäriin mutta kuitenkin.

Kommentit (3)

Vierailija

Lämminvesivaraaja ainakin meillä sisätiloissa, joten lämpövuodot tulevat asunnon lämmitykseen. Suorasähkölämmitys muutenkin, sama mistä se lämpö tulee.

Äsken kokeilin varaajan ulkopintaa, ei yhtään tuntunut lämpimältä, joten lämpövuodot lienee vähäisiä, vaikka tuo varaaja ainakin 25v. vanha...

Joo ei taida hirmuisen huonosti olla eristettyjä viimeiseen 20 vuoteen.
Enemmänkin ollut mielessä hankkia varaaja jota voisi puulla lämmitellä. Arviolta uskaltaisin sanoa et aamulla klapia uuniin ja lämmintä käyttövettä tarjolla seuraavaksi vuorokaudeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
pyrstöyskä.
lämminvesivaraaja lämpeää usein suoralla sähöllä, joten eikö lämminvesivaraaja kannattaisi eristää moninverroin paremmin kuin nykyisin? kuitenkin vedenlämmitys syö abaut 10000 kwh/vuosi. toki osa tästä lämmöstä menee viemäriin mutta kuitenkin.kovasti vain vettä käytetään kun kuumaa vettä menee yli 100 kuutiota. allekirjoittaneella menee vuodessa alle 1500kWh kun kokonaisvedenkulutus on 50 m³ paikkeilla. ei ne lämpövuodot niin suuria ole.

toisen polven pilkkuvirhe

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat