Seuraa 
Viestejä45973

Ehdottaisin että luonto-ohjelmien, kuten katsotun Avara Luonto -ohjelman, yhteyteen pitäisi liittää keräyskampanja illan teemalajin ympärille. Mieluummin niin että esim. koko ohjelman aikana olisi TV:n alareunassa puhelinnumero/tekstiviestinumero/tilinumero, johon ihmiset voisivat heti ohjelman aikana lahjoittaa luonnonsuojelulle varoja. Näin ihmiset voisivat hienojen tunnepitoisten luontoelämysten aikana tehdä konkreettisesti luonnonsuojelun hyväksi jotain. Viihdeohjelma-formaateissa tämä alkaa olemaan enemmän käytäntö kuin poikkeus. Usein uhanalaisista eläin- ja kasvilajeista kertovat ohjelmat herättävät aidon huolestumisen luonnonsuojelun tilasta, mutta tämä tunne jää vain sisälle ahdistamaan, kun ihmiset eivät koe voivansa tehdä asialle mitään.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Kannatan ehdottomasti kaikkia rahankeräyksiä. Uutisten mukana voisi olla aina vaihtuva tilinumero kyseisen avustuksen kohteen mukaan. Jos epäilee avustuksen kohdetta kulloinkin, tilinumeroita voisi olla useampia kerralla.

Lierikki Riikonen

nouhau
Ehdottaisin että luonto-ohjelmien, kuten katsotun Avara Luonto -ohjelman, yhteyteen pitäisi liittää keräyskampanja illan teemalajin ympärille. Mieluummin niin että esim. koko ohjelman aikana olisi TV:n alareunassa puhelinnumero/tekstiviestinumero...

Kun soitatte tai lähetätte tekstiviestin keräysnumeroon niin puhelinoperaattori siitä saa rahaa. Sen lisäksi, että ne saavat jokaisesta puhelusta rahaa, niin ne rahastavat myös kerääjältä palvelumaksun, esim. Punaiselta Ristiltä. Minä en ainakaan osallistu mihinkään puhelinkeräykseen koska en halua lihottaa operaattorin tiliä. Panen rahaa suoraan keräyslippaisiin.

Idolskin on varsinainen rahasampo operaattoreille. Ne hykertelevät siellä käsiään onnesta soikeana kun saavat rahaa tekemättä yhtään mitään.

Operaattorit härskisti ottavat oman osansa kaikista hyväntekeväisyyskeräyksistä. Tässä mainoslaude operaattorin mainokseen Emme otaa osaa vaan otamme osamme.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat