Seuraa 
Viestejä13176

Aika jännä juttu, että suomessa ainakin turmellaan julkista terveydenhuoltoa.

Todellisuudessa julkinen terveydenhuolto on halvin systeemi mitä on. Esim. Kiinassa ja Yhdysvalloissa ollaan siirtymässä kaikille vapaaseen julkiseen terveydenhuoltoon ennen pitkään.

Lähinä ennaltaehkäisyyn ja muuhun kannattaa panostaa. Suomessa tätä ollaan ajamassa alas, vai tajuuako joku ennen asiat kun on liian myöhäistä.

tai joo, kyllä kai se toimii jotenkin vielä.

Kommentit (4)

Eikö Suomessa kaikki pidä siirtää yksityisomistukseen ja vauhdilla että saadaan kaikki pörssiin ja nostettua hinnat ylös "markkinoiden vuoksi".

Eiköhän kohta koulutuskin ulkoisteta vaikka jonkun ökyrikkaan ulkolaisen omistukseen jolloin ilmainen perusopetus voidaan unohtaa ja köyhimpien koulutus saman tien.

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Sinäänsä jänniä nämä suomalaiset muutokset, kun muualla maailmassa siirrytään järjestelmään mistä suomi vähin äänin voi irrota.

Uskon tosin että aivot löytyy ajoissa, eikä julkistaterveydenhuoltoa ajateta nurin.

Suomessa liikaa kopioidaan ulkomaalaisia juttuja eikä käytetä omia aivoja. Tästä johtuen muutoksiin ei osata vastata nopeammin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Runsaasti kokemusta omaavana sekä julkisesta että yksityisestä terveydenhuollosta voin sanoa että suomen mallien mukaisesti toimittuna yksityinen toimii uskomattoman paljon paremmin. Saattaa olla että jokin hybridimalli sopisi paremmin, mutta ainakin täysi kilpailun puute vaikuttaisi mielestäni tekevän julkisesta puolesta tehottoman.

Itse puoltaisin ehdottomasti koko julkisen puolen reformaatiota suomessa. Se ei vain tällä hetkellä toimi.

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2379

Ensin ne poisti "ilmaisen terveydenhuollon" ja sitten ne poisti "terveydenhuollon". Ei ole helppoa olla köyhä ja sairas Suomessa.

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat