Seuraa 
Viestejä45973

Onko blogi kirjoitettu:

- kirjoittajaa itseään varten ?
- kirjoittajan lähipiiriä varten ?
- kaikelle suomenkielentaitoiselle kansalle ?

Lähipiirin kirjoittelua varten on olemassa nuo Facebookit ja MySpacet, missä kohdeyleisön voi rajata.

Kaiken kansan kirjoittelua varten on olemassa forumit, kuten esim tämä kirjoitus.

Käsitykseni mukaan blogi on päiväkirja, ja tehty itseään varten. Se auttaa kirjoittajaa jäsentämään ajatuksiaan, varsinkin sen takia, että blogia SAATTAA lukea joku toinen.

98%:sti kukaan muu ei sitä koskaan lue.

Kommentit (4)

Päiväkirjaakin joku muu voi lukea, sen jälkeen kun ihminen on kuollut.

J H-A:n tapauksessa todennäköisyys ennenaikaiselle kuolemalle olisi suuri, jos hän asuisi esim Hollannissa. Kukaan ei voi sanoa, että milloin Suomi on Hollanti.

Minä luulen että puolijulkista päiväkirjaa pitävät ihmiset, jotka ajattelevat, että saattavat olla mielipiteidensä takia vaarassa joko yhteiskunnan tai yksilöiden taholta. Blogi -kuten päiväkirjakin- on tavallaan vakuutus ja kertomus jälkipolville.

Jääpähän poliisillekin joku vihje, että kenellä oli motiivi.

Minusta blogin pitäminen pitäisi olla lain pakottama jokaiselle ihmiselle. Blogissa hänen olisi pakko kertoa ajatuksensa. Tietoa käytettäisiin vasta jos siihen on aihetta.

Olennaisin pointti nykypäivänä, jolloin mm. Googlen palvelinkeskus on Suomessa, on se, että blogi on tallelokero. On luonnollisesti vaan ekstraa, jos ihminen saa palautetta hyvistä ja huonoista ajatuksistaan. Siten ne kehittyvät.

Sinne kirjoitettu data säilyy tulipalon jälkeenkin, toisin kuin päiväkirja.

Maailma on muuttunut viime vuosina. Verkko on täyttänyt tiettyjä tarpeita, jotka ovat olleet olemassa ikuisesti. Esim tarve päiväkirjan varmuuskopioon. Samalla saadaan interaktiivinen palaute. On surullista, jos erheelliset ajatukset johtavatkin syytteisiin !!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos J H-a tulisi valituksi euroedustajaksi, ja joutuisi muuttamaan Belgiaan, niin hänen pitäisi joka päivä pelätä henkensä edestä.

Siksi Soini ei häntä sinne lähetä. Vaan menee mieluummin itse tuleen, kuten Jeesus.

Palautteen määrästä päätellen, tämäkin kirjoitus on blogi, eikä interaktiivinen.

No kyllä se jäsensi ajatuksia, kuten jokainen kirjoitus tekee.

VÄITÄN että jokainen julkinenkin kirjoitus on tehty kirjoittajaa itseään varten !

Kollektiivista rikollisuutta saavat harjoittaa vain esim Vihreät Naiset ry. Siellä kokoontui porukka, joka päätti estää erään ehdokkaan vaalikelpoisuus. Ketä nämä naiset olivat ? Sitä tietoa ei ole missään eikä koskaan annettu julkisuuteen. He ovat kollektiivi, jota laki suojaa, toisin kuin yksilöä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat