Seuraa 
Viestejä519

[size=150:m7atiq7u]Miksi hyväksyt riistäjän esikuvaksi?[/size:m7atiq7u]

Meillä on kansallisella tasolla yksi riistäjä ja sortaja ylitse muiden, jonka toimien johdosta (jotka ovat saaneet jatkua pari vuosikymmentä) kymmenettuhannet ihmiset ovat menettäneet elämänsä, terveytensä, omanarvontuntonsa tai ihmisarvonsa tässä maassa. Sadattuhannet ovat kadottaneet itsensä ja ihmisyytensä kopioidessaan häntä tietoisesti tai tiedostamattaan. Hänen riiston- ja sortamisen politiikkansa on levinnyt läpi Suomen kuin natsismi Euroopassa aikoinaan, ulottuen yhteiskuntamme jokaiseen yksikköön. Hänen toimistaan on tullut matkittavaa ja jäljiteltävää käytöstä kodeissa, kouluissa ja työpaikoilla. Riisto ja sorto (joita nykyään kutsutaan myös pelkäksi kiusaamiseksi) ovat tulleet yhä useamman ihmisen yleiseksi ja hyväksyttäväksi toiminnaksi. Aina vain nuoremmat ihmisalut omivat tämän käytöksen ja toimintatavan itselleen (sillä tämän sortajan jatkeita löytyy jo kaikkialta) pitäen sitä normaalina ja terveen ihmisen käytöksenä, jolla voi saavuttaa elämässä monenmoista. Tämä esikuva on eduskunnan nykyinen puhemies Sauli Niinistö.

Riiston ja sorron perinne on vahva Suomessa. Pari kokoomuslaista on sanonut muita kuin heitä itseään edustavia katkeriksi ja kaunaisiksi ihmisiksi. Eikö ole normaalia tuntea vihaa ja katkeruutta, kun elämä, elämää ja ihmisten elämiä riistetään, ja saman näkee vain jatkuvan vuosikymmestä toiseen. Tosin kahtena viime vuosikymmenenä, Niinistön vuosikymmeninä, ihmisten elämien riisto ja sortaminen ovat olleet aivan omaa luokkaansa. Me ihmiset oireilemme tätä monilla tavoin ja oireilut purkautuvat liian usein täysin viattomiin, ihmisiin, joilla ei oikeastaan ollut osuutta eikä arpaa asioihin. On hyvä miettiä itsessään, keihin olemme tätä vääryden olotilaa säteilyttäneet, heijastaneet ja purkaneet, lähipiirissämme ja yhteiskunnassa.

Sauli Niinistön taustat on tutkittava. On jo sen aika. Tiedämme, miksi George W Bushista tuli se mikä hänestä tuli, tekoineen. Niinistön luotsaama pelkkä rahaan ja talouteen sekä jo varakkaiden vaurastuttamiseen tuijottava politiikka on haudattava. Niinistö siirtyköön hautauksen myötä pois yhteiskunnalliselta näyttämöltä miettimään tekojensa todellisia seurauksia ja elämänsä tarkoitusta.

Kommentit (9)

Hieman hyppäsi. Miksipä justiinsa Niinistön otat esimesrkiksi? Miksei esimmerkiksi Lipposta joka on pettänyt periaatteensa ja puoluetaustansa, tai Paavo 1 Suurta (siis Väyrystä) joka pettää kaikki ajaakseen omaa etuaan?

Eihän se nyt käytännössä noin voi mennä kun niin pitkään on manipuloitu uskomaan että hän se on se messias, joka pelastaa pikku suomen. Vieläpä ikäänkuin pelastaa pahan ja ilkeän noidan pauloista, Tarja Halosen, joka on Sosiaalidemokraatti, jolla on ollut nuorena kytköksiä Stasiin ja ties mihin..

Niinistöhän on tavallaan jo valittu suomen seuraavaksi presidentiksi?
Arvojohtajuutta on penätty. Kekkosen perään itkee moni. Ja markkinakoneisto suoltaa krääsää missä on sopivaa symboliikkaa, jolla ohjaillaan ihmisten äänestyskäyttäytymistä ja valintoja.

Mä näin pankkikortin, jossa on Kekkosen paraatikuva.. Oli ollut kuulemma kolmea eri kuvaa tarjolla ja se kolmekymppinen, jolla kortin näin, hän oli sitä mieltä että Kekkonen se vasta oli miesten mies.. Että mitä?

Nyt kolmekymppiset on olleet pikkuipanoita kun Kekkosesta aika jätti ja loppuaikansa Urho poti jo jotain altshaimeria. Kaikinpuolin muutenkin hän on ollut hyvin ristiriitainen hahmo.

Miehenkaipuu.. eikö sitä pode naiset ja homot? Ja lapset isänkaipuussaan..
Mihin helvettiin aikuiset, älykkäät, omilla aivoillaan ajattelevat luovat moniosaajat tarvitsevat aviollista tai siällistä johtajaa?

Suomen pressan virkahan on diblomaatin virka.
Naisethan usein on paljon sovittelevampia ja joustavampia, erityisesti sopeutuvampia muutoksiin..

Onko käytännössä niin että teollistumisen aika kuin teknistymisen, hyvinvoinnin ja vaurauden aika on tuottanut uutta sukupolvea, jotka potevat niin suunnatonta uusavuttomuutta jo ettei vielä kolmekymppisinäkään osata muuta kuin hamuilla iskää apuun? Ei kai!
Onhan niitä, joitten ei ole tarvinnut oppia pärjäämään omillaan mutta onko ns. kokonaista sukupolvea? Eihän kaikki istu jossain "vihreellä oksalla" ja jos istuukin niin joittenkin oksat on ihan homeessa sitten..

Mut.. en mä kyllä tommosta demonisointia Niinistön niskaan vyöryttäis. Jokuhan silläkin paikalla olla pitää ja tunkua ei ole tainnut olla? Kokoomuksella on sama ongelma kuin muillakin puolueilla, vaikka hommista maksetaan huipputasolla hyvin niin ruohonjuuritasolla saa tehdä usein hiki päässä töitä että pääsee vihdoin asemaansa. Tai.. Kokoomus ja ylipäätään ns. oikeisto voi olla poikkeus kun edustavat niitä, joilla on oveluutta teettää duunit muilla ja kuoria itte kermat päältä.
Silti.. kaihdan nyt aikuisiällä kenekään yksilön demonisoimista ja aatteenkaan. Usein samaa *skaa eri paketissa.
Elämä on niin raadollista.

Nykyinen tilanne on kuitenkin mielenkiintoinen.
USAssa valta on vaihtunut. Konservatiivit pääsi livahtaan hallintovastuusta ja mä vähän luulen ettei taida ehkä sittenkään olla konservatiivien taholta just tunkua edes pressaks täälläkään?

Ainahan silloin vasurit kelpaa vastuuseen kun pitää siivota sotkut elostelun äidyttyä överiksi.
Ne jotka nyt häädetään pois työpaikoistaan, joilla on velat niskassa ja elämä kiikunkaakun, miks ihmeessä he sitäpaitsi äänestäisivät mihinkään valtaan niitä, joiden vastuulla on ollut säädellä just sitä yksityisyrittäjäpuolta?

Vasemmistohan painiskelee etupäässä julkisen sektorin parissa ja oikeiston intressinä on ajaa pääomapiirien ja sijoittajien, yksityisyrittäjienkin etuja.

Toki nyt tarvittais pääomasektorilla vahvaa osaamista että talouden pyörät pyöris mutta löytyykö sitä sieltä, missä maximoidut voitot on livahtaneet ylisuurina optioina pois maasta monikansalliseen businekseen, pois hyödyntämästä infraa täällä?

Eikö sitä osaamista yhtäläillä löydy julkishallinnon virkahenkilökoneistosta, byrokratiasta, missä saadut voitot periaatteessa voidaan helpommin palauttaa infran ylläpitoon ja kehittämiseen.

Nooh.. ennemminkin eduskunta- ja hallituskysymyksiä ja presidentiksi diblomaatti..
"Mustia hevosia" ehtii nousta. Onhan meillä 200 kansanedustajaakin ja moninkerroin entisiä, on kunnanjohtajia ja vaikka keitä asiantuntijoita joista voi löytyä hyviä ehdokkaita.

Aika provo aloitus kuitenkin, tää ei ehkä kannusta asiakeskusteluun?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
emmak
Hieman hyppäsi. Miksipä justiinsa Niinistön otat esimesrkiksi? Miksei esimmerkiksi Lipposta joka on pettänyt periaatteensa ja puoluetaustansa, tai Paavo 1 Suurta (siis Väyrystä) joka pettää kaikki ajaakseen omaa etuaan?Joo.. Jos tuossa olis vaihtoehdot nin se olis ehdottomasti Niinistö joka sopis tehtävään.
Onneks ei ole pakko noista valita.
Eikä Stubbiakaan. Hän ei ole kylläkään tyrinyt mitään .. no.. NATO nato nato nato nato.. ooooo... siis Ei häntäkään!

Minun ei ole ikinä ollut mikään pakko äänestää Kokoomusta tai Keskustaa.. Minä kun en ole konservatiivi niin eivät he minun etujani aja.

syytinki
Seuraa 
Viestejä10303
emmak
Hieman hyppäsi. Miksipä justiinsa Niinistön otat esimesrkiksi? Miksei esimmerkiksi Lipposta joka on pettänyt periaatteensa ja puoluetaustansa, tai Paavo 1 Suurta (siis Väyrystä) joka pettää kaikki ajaakseen omaa etuaan?

Ei pidä unohtaa myöskään Linkolaa ja Aweb:a vasalleineen.

Pirta
kymmenettuhannet ihmiset ovat menettäneet elämänsä, terveytensä, omanarvontuntonsa tai ihmisarvonsa tässä maassa. Sadattuhannet ovat kadottaneet itsensä ja ihmisyytensä kopioidessaan häntä tietoisesti tai tiedostamattaan.
Sauli Niinistön taustat on tutkittava.Oletko ihan varma että ymmärrät edes omia höpötyksiäsi.
Ei se oikein riitä jos keksii niitä näitä, Niinistö ei varmaankaan ole pilannut kenenkään terveyttä ym.

Niinistö on aivan selvä jokeri, jolla vielä paha silmä. Pedannut jo pidempään paikkaa "työväen" pressaksi. Pahimman lajin tarkaan harkittua sumutusta koko juttu.

Ulmas
Niinistö on aivan selvä jokeri, jolla vielä paha silmä. Pedannut jo pidempään paikkaa "työväen" pressaksi. Pahimman lajin tarkaan harkittua sumutusta koko juttu.Mikäpä sitä sumutusta ei olisi tälle uuniperunaa rakastavalle kansalle?

Ilmiselvän provosoiva aloitus. Tuskinpa Niinistö on kansakunnan pelastaja, mutta suurin osa noista väitteistä on kyllä paikkaansapitämättömiä, ja lisäksi ilman perusteita.

Itse olen poliittisesti kokoomuslainen, ja rehellisesti kyllä vihaan kaikenlaista riistoa ja sortoa - kuten myöskin sitä, että ko. puolue leimataan pelkkien ennakkoluulojen vuoksi. Kokoomuksen lisääntynyt suosio on perustunut juuri siihen, kun ihmiset ovat heränneet: "hei, nehän ajaa myös meidän asiaa!". puheet "rikkaiden rikastuttamisesta" voi jättää siis täysin omaan arvoonsa.

Itse asiaan; jos Niinistö lähtee mukaan presidentinvaaleihin, hänet kyllä valitaan presidentiksi. Korkeintaan Alexander Stubb voisi nousta haastajaksi. Ja itse äänestäisin noista kahdesta kyllä Stubbia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat