Seuraa 
Viestejä45973

Eli:
Mikä on paras / nopein tapa polttaa rasvaa,
Ja onko saatavilla jotain rasva-aineenvaihduntaa
kiihdyttäviä valmisteita?

Sivut

Kommentit (335)

timpuri
Eli:
Mikä on paras / nopein tapa polttaa rasvaa,
Ja onko saatavilla jotain rasva-aineenvaihduntaa
kiihdyttäviä valmisteita?Karppaajat ja Atkins-dieetin harjoittajat sanovat että jos vähentää hiilarit ruokavaliosta lähes olemattomiin, elimistö siirtyy ketoositilan kautta polttamaan rasvaa. Täten pitäisi siis hoikistua.

http://karppaus.info/

Itse en ole varsinaiseen ketoosiin asti (tietääkseni) koskaan päässyt, mutta muutama vuosi sitten jätettyäni hiilarit niin minimiin kuin kykenin, laihduin puolessa vuodessa sellaiset kymmenisen kiloa. En tosin ihan pane päätäni giljotiiniin että se oli varmuudella siitä (saatoin olla sairas tai huonokuntoinen muutenkin), mutta toisaalta kumppanini sanoo tänä vuonna laihtuneensa 3 kg ehkä parin kk karppauksen myötä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Juppejänis
Seuraa 
Viestejä504

Väittävät, että vihreäteeuute toimisi aineenvaihduntaa kiihdyttävästi ja auttaisi rasvanpoltossa. Sitä saa kapseleina.

Voimaharjoittelulla saa tietysti perusaineenvaihduntaansa nostettua, kun lihasmassa kasvaa, jolloin on ehkä helpompi laihduttaa.

Samalla kun laihduttaa on hyvä huolehtia proteiinin saannista ja lihastreenistä, niin lihakset säästyvät paremmin laihduttamisen yhteydessä.

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14249

Vihreä tee -uute nostaa kehon lämpötilaa noin 4% ja lisää siten energiankulutusta hieman. Tietyt mausteet voivat nopeuttaa aineenvaihduntaa. Intervallityyppinen harjoittelu on todettu useaan kertaan tehokkaimmaksi tavaksi mm. polttaa rasvaa ja lisätä vauhtikestävyyttä. Beeta-alaniini, kofeiini ja kreatiini yhdessä polttavat rasvaa ja lisäävät lihasmassaa tehokkaammin kuin yksikään noista yksin - erityisesti tarpeeksi kovaa treenaavilla. D-vitamiinin saannin lisääminen (aurinko/ravinto(-lisät)) todennäköisesti hillitsee nälkää ja varmasti auttaa lihaksistoa ja vähentää urheiluvammoja.

Kannattaa pyrkiä elintapojen vähittäiseen muutokseen - kaikki kuuriluontoiset temppuilut ovat saatanasta, ellei niitä yhdistä myös elintapamuutoksiin.

Jopa tupakan polton yhtäkkinen lopettaminen on toisin sanoen usein haitallista, koska ruokahalu voi lisääntyä dramaattisesti ja kaikki menee seinille. Elintapamuutokset siis ensin hyvälle alulle ja vasta sitte röökit roskiin.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Emotion Science
Seuraa 
Viestejä451

Rasvanpoltto on yksityiskohtaisesti selvitetty mm. Olli Ilander et al. 2006, Liikuntaravitsemus, koska urheilijoille on tärkeää tietää, mistä energia liikuntaan tulee. Urheilijat tosin pyrkivät polttamaan hiilihydraatteja, sillä niistä saa nopeasti energiaa kovaan liikuntasuoritukseen.

Elimistö käyttää liikunnassa energianlähteenä hiilarieta, proteiineja ja rasvaa. Proteiineja käytetään aina noin 10 % energiasta.

Yksi keino polttaa rasvaa, on lenkkeillä heti aamusta, ennen ateriaa, jolloin elimistö käyttää rasvaa polttoaineena.

Myös se vaikuttaa, mitä on syönyt. Jos syöt runsaasti rasvaa, liikunnassa käytetään enemmän rasvaa, jos taas hiilareita, niin poltetaan hiilareita.

Hiilihydraatit ovat urheiljan kannalta ehdottomasti paras energian vaihtoehto. Ongelma biologiassa on vain se, että hiilihydraatteja ei voi varastoida kovin paljoa elimistöön. Syynä tähän on se, että sokerit aiheuttavat osmoottista painetta, ja osmoottiset paineet ovat ongelmallisia. Siksi elimistö varastoi rasvaa.

Kylmäpuristetun kookosöljyn tuottajat väittävät että kyseinen öljy kiihdyttää kilpirauhasen toimintaa ja täten nopeuttaa aineenvaihduntaa, minkä pitäisi auttaa hoikistumisessa.

Kannattaa guuglettaa lisää jos kiinnostaa.

PeterH
Seuraa 
Viestejä2875
Emotion Science
Hiilihydraatit ovat urheiljan kannalta ehdottomasti paras energian vaihtoehto.

Riippuu siitä onko tavoitteena massan kasvu vaiko laihduttaminen. Hiilihydraattien nauttiminen kohottaa insuliinitasoja, ja aina insuliinin noustessa rasvanpoltto pysähtyy useaksi tunniksi kehon keskittyessä energian varastoimiseen. Myös nestettä kertyy elimistöön, sillä (kuten yllä todettiin) hiilihydraatit kerryttävät nestettä, lisäksi insuliini saa munuaiset palauttamaan natriumin verenkiertoon virtsaan erittämisen sijasta.

Karppaajat ja Atkins-dieetin harjoittajat sanovat että jos vähentää hiilarit ruokavaliosta lähes olemattomiin, elimistö siirtyy ketoositilan kautta polttamaan rasvaa. Täten pitäisi siis hoikistua.

Tämä myös edellyttää sitä että pois jätetyt hiilihydraattikalorit korvataan rasvalla, ts aletaan tosissaan syömään sitä rasvaa (moni ketoosia yrittävä tekee sen virheen että yrittää korvata hiilarit proteiineilla - ei toimi). Paradoksaalisesti keho käyttää energiaksi sitä mitä on säännöllisimmin ruuassa saatavilla, eli syömällä läskiä keho alkaa myös polttaa läskiä, ja jatkaa sitä myös paastottaessa.

Hiilihydraatteja säännöllisesti syötäessä paastoaminen on vaikeaa, sillä kehon on ensin läpikäytävä ketoosiin siirtyminen. Rasvapainotteisella kalorijakaumalla keho on valmiiksi ketoosissa, joten esim. viikottainen 24h paasto onnistuu vaikeuksitta.

Saaristo
http://www.tohtori.fi/laakeopas/laake/12478-XENICAL

Ei poista jo kertynyttä, mutta eipä tule lisääkään.
Itse käytän säännöllisesti, koska pidän "hyvästä" ruoasta.
Aloituspaino oli 105 kg, nyt mukavat 84 kg. (185 senttinen lihaa syövä heteromies)


Tuo lääke estää rasvaa imeytymästä ruuansulatuksessa. Ottaen huomioon että tarkoitus on saada keho polttamaan rasvaa - eikä saada kroppaa pitämään läskeistä visusti kiinni rasvanpuutteen vuoksi, tuosta lääkkeestä on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Tuollaisessa tilanteessa hiilihydraattivarantojen loppuessa seuraavaksi helpoin energianlähde ovat proteiinit - eivät rasvat. Eli jos nälkä pääsee yllättämään, alkavat kohta lihakset huveta.

Qadesha
Kylmäpuristetun kookosöljyn tuottajat väittävät että kyseinen öljy kiihdyttää kilpirauhasen toimintaa ja täten nopeuttaa aineenvaihduntaa, minkä pitäisi auttaa hoikistumisessa.Sain esitteen tästä kookosöljystä Life-luontaistuotekaupasta. Esitteen mukaan kookosöljy parantaa seuraavat asiat:

- Ihosi
- Kyntesi
- Silmäsi
- Mielenterveytesi
- Aineenvaihduntasi
- Kilpirauhasesi
- Kolesterolisi
- Maksasi
- Kaiken hormoonitoimintasi
- Koirasi
- Koirasi hampaat

- Voit syödä sitä
- Voit levittää sitä ihollesi
- Voit tunkea sitä vaikka.. teen joukkoon

Ja niin edelleen.

Tämän lisäksi se maistuu hyvältä, sitä voi käyttää ihan kaikkialla, se desinfioi asioita, sitä ei tarvitse pitää jääkaapissa, se säilyy hamaan tappiin asti..

Sitä on käytetty miljoonia vuosia ympäri maailmaa ja se on parantanut satoja tuhansia ihmisiä kaikesta. Silti Suomessa ei olla "vielä" koskaan kuultu siitä, tai ainakaan ymmärretty sen päälle.

Unohdin varmasti vähintään puolet asioista, mitä tämä Ihmetuote tekee.

Todennäköisesti Jeesuskin käytti kookosöljyä.

downstream_one

Todennäköisesti Jeesuskin käytti kookosöljyä.It's a miracle!!!
Siis kookosöljy.

Vielä kun hinta muuttuisi siedettäväksi niin ryhtyisin sitä käyttämään säännöllisesti. Nyt kilohinta on vielä sitä luokkaa, että ei paljoa innosta.

Puudeli

Toistaiseksi halvin, mitä olen Suomesta löytänyt.
Tällä hinnalla voisin jo harkita liittyväni uskovaisten joukkoon. En kyllä usko yhteenkään ko. tuotteen parantavaan vaikutukseen, mutta hyvältä se maistuu..

Chili taitaa olla niitä harvoja aineita jotka oikeasti vaikuttavat aineenvaihduntaa kiihdyttävästi, mutta tällöinkin puhutaan erittäin pienistä muutoksista, n. 50-100 kaloria päivässä.

En edes ymmärrä miksi haluaisit kiihdyttää aineenvaihduntaasi, sillä on myös nurjat puolensa jos kilpirauhasen toimintaa aletaan stimuloimaan.

Paras tapa laihduttaa on syödä vähemmän ja liikkua enemmän. Rasvojen syönti +liikunta on paras tapa stimuloida rasva-aineenvaihduntaa, joten älä vältä rasvoja suotta. Jos olet mies niin rasvojen minimointi johtaa hormonitasapainon horjumiseen ja testotasosi romahtavat vähärasvaisella dieetillä rajusti. Korkeat testotasot taas lisäävät lihasmassaa ja vähentävät rasvaa.

Syö siis hyviä rasvoja, kuten öljyjä ja pähkinöitä, tietenkin kohtuudella ja vähennä kaloreita mieluusti hiilihydraateista. Tällöin maksimoit rasva-aineenvaihduntasi. Plus kalorit kuitenkin lisäävät rasvaa joten opettele syömään myös vähemmän. Muuten rasva-aineen vaihdunnan kiihtymisellä ei ole mitään merkitystä kun ylimääräinen varastoituu joka tapauksessa.

En ymmärrä tuota kookoöljyvillitystä. Rasvakoostumukseltaa kookoöljy kun on pähkinämaailmassa huonoimpia ellei huonoin. Mantelit taitavat olla terveellisimmästä päästä myös muilta ravintoarvoiltaan, joten kuorimattomia manteleita ostamaan! Ei mitää prosessoitua sontaa, jota markkinoidaan valheellisesti.

TraXter

En edes ymmärrä miksi haluaisit kiihdyttää aineenvaihduntaasi, sillä on myös nurjat puolensa jos kilpirauhasen toimintaa aletaan stimuloimaan.
.Tämähän tietysti riippuu lähtökohdasta. Jos kilpparin toiminnassa on petraamisen varaa (esim. TSH yli 3), sen kun kiihdyttelee sitä rauhassa, tuskin sitä ilman reseptilääkkeitä liikatoiminnan puolelle saa.

Jos nyt rasvanpoltosta puhutaan, niin olen TraXterin kanssa täysin samaa mieltä rasvankuluttamisen suhteen, siitä ei kannata tinkiä. Myös insuliiniin vaikuttavia tuotteita löytyy markkinoilta ja erilaisia termogeenisia rasvanpolttajia, mutta näiden vaikutus - jos ihminen on lähtökohdaltaan terve - on aivan minimaalinen. Sairailla ihmisillä vaikutus voi joskus olla yllättävän suuri, mutta tuloksiin ei päästä ilman ruokavalio-liikunta -yhdistelmää jälkimmäisen estäessä säästöliekille siirtymisen ja pitäessä hormonitoiminnan liikkeellä.

TraXter
En ymmärrä tuota kookoöljyvillitystä. Rasvakoostumukseltaa kookoöljy kun on pähkinämaailmassa huonoimpia ellei huonoin.Tyydyttyneillä rasvahapoilla ja tyydyttyneillä rasvahapoilla on eronsa.

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14249

Sanopa muuta. Itsekin kummastelen, miten vaikeaa tyydyttyneiden rasvojen eritteleminen toisistaan on, vaikka kyseessä on rasvojen ryhmä joilla on ihan erilaisia fysiologisia vaikutuksia. Eläinsafa ja kookossafa ovat myös ihan erilaisia koostumukseltaan.

TraXter
En ymmärrä tuota kookoöljyvillitystä. Rasvakoostumukseltaa kookoöljy kun on pähkinämaailmassa huonoimpia ellei huonoin.

Tai sitten aivan parhaita. Tokelaulla 50% kookosöljyn käyttö kokonaiskaloreista ei joko vaikuttanut länkkärisairauksiin tai suojeli niiltä - olennaisesti:

http://www.coconutresearchcenter.org/ar ... 032305.pdf

Tällä hetkellä erityisen kuumaa kamaa ovat kookoksen keskipitkät triglyseridit, jotka polttavat hurjan tehokkaasti keskivartalorasvaa, auttavat Alzheimeriin, parantavat veriarvoja ja niin edelleen. Tekevät oikeastaan vähän kaikkea, mitä voi kutsua terveelliseksi.

Mutta jos jotain negatiivista tulee mieleen, ole hyvä ja iske linkkiä/viitettä.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Neonomide

Tällä hetkellä erityisen kuumaa kamaa ovat kookoksen keskipitkät triglyseridit, jotka polttavat hurjan tehokkaasti keskivartalorasvaa, auttavat Alzheimeriin, parantavat veriarvoja ja niin edelleen. Tekevät oikeastaan vähän kaikkea, mitä voi kutsua terveelliseksi.Mielenkiintoista. Se käteeni saamani esite lähinnä "puklautti" ylimaailmallisuudellaan. Ehkä markkinointiesitteen tekijän olisi pitänyt rajata näitä parantavia ominaisuuksia jonkin verran, eikä vain luetella sen parantavan aivan kaiken.

Löytyykö sinulta lisää vastaavanlaisia linkkejä?

Googlettamalla löytyy, tietenkin. Ei vain huvita käydä läpi tuhansia vastaavanlaisia mainostekstejä

Esittäisitkö esimerkkitutkimuksen jossa todetaan juttusi MCT:stä, ei noita "Coconut Research Center & Shop" -linkkejä. Miksi rasvahappo jonka syönnin pointti on ettei se mene lähellekään rasvavarantoja vaan palaa suoraan energiana "polttaisi hurjan tehokkaasti keskivartalon rasvaa"? Suurempi terminen efekti, kyllä, mutta entä sitten. Ja onhan noi ollu "kuumaa kamaa" jo vuosia

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14249
downstream_one
Löytyykö sinulta lisää vastaavanlaisia linkkejä?

http://www.ajcn.org/cgi/reprint/87/3/621

Kaiken rehellisyyden nimissä turpiin ottanut oliiviöljy ei ollutkaan kylmäpuristettua, mutta en usko että sekään olisi kookokselle pärjännyt.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat