Seuraa 
Viestejä45973

Jääkarhu ja koira. Aika hyvä video. Erittäin harvinaista materiaalia.
http://www.youtube.com/watch?v=JE-Nyt4B ... annel_page

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ok Echi voin yrittää kertoa miks tuo pingviini lähti

Joko se sai potkut sen aikasemmasta ryhmästä
tai sit se oli psykopaatti
explorer ( viisaampi ku muut pingviiniit )
tai joku toinen selitys.. en jaksa miettiä enää tommosta

Toope
Seuraa 
Viestejä25380
Echi
Liian hellyyttävä video. Pistetään tasoitukseksi traaginen video vastarannanpingviinistä, joka halusi rikkoa sosiaalisia normeja ja se koitui hänelle kuolemaksi. BUT WHY?

http://www.youtube.com/watch?v=x7kdDeGX ... r_embedded


Tuollaiset rohkeat ja ennakkoluulottomat kaverit aikoinaan valloittivat uusia mantereita.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Teekkari
Seuraa 
Viestejä2347
nuubi
Jääkarhu ja koira. Aika hyvä video. Erittäin harvinaista materiaalia.
http://www.youtube.com/watch?v=JE-Nyt4B ... annel_page
Todellakin se on hyvä, mutta ei harvinaista eikä ainakaan uutta. Jo Barks raapusteli aikoinaan Aku Ankkaan Roopen nuoruusvuosille tarinan, jossa hänellä oli jääkarhu ja arktinen vetokoira kavereina.

Ja laitoin lisäksi parikin videota ketjuun "susi vs. koira" tms. ja toisesta käy ilmi, että tuota "kaveruutta" tapahtuu kyllä toisinaan.
Edit löytyihän tuo
http://www.youtube.com/watch?v=iHj82otC ... re=related

Everything you know, is about to change.

R4D4
Seuraa 
Viestejä1566
Alveron
Ei se ollut psykopaatti, mutta ehkä ne muut olivat.Kukaan ei ollut psykopaatti. Jos jotakuta pingviiniä huvittaa lähteä kävelemään, niin sittenpähän lähtee. Ihmiset olisivat tuossa tapauksessa vanginneet ja huumanneet lajitoverinsa.

Välillä sitä toivoo, että ihmistenkin keskuudessa vallitsisi vielä sama meininki - kukaan ei tietäisi, mitä vuorten takana on, eikä etsintäpartioita lähetettäisi, jos joku haluaisi lähteä pois. Varsinkin me länsimaalaiset olemme nykyisin kuoleman vankeja.

Ehkä se pingviini oli lajinsa Dominic Arduin, sopeutumaton yksilö, jolle kuolema oli hyväksyttävä hinta hetken yksinäisyydestä.

Tuolla videolla jääkarhu onneksi vain leikki, mutta löytyy netistä sellaisiakin pätkiä, joissa jääkarhu hermostuu koiraan ja jälki sen mukaista. Jääkarhu on arvaamaton eläin ja jääkarhun ja koiran kumppanuuteen luottaminen hyvin typerää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat