Seuraa 
Viestejä45973

Nonii,

yhtälailla kuin terassit kuuluu kesään, kuuluu myös ehdottomasti JÄÄTELÖ.

Tässä virallinen ketju jäätelökeskusteluun. Taistelua pakasteallasjätski vs. pallojäätelö... suosikkimakujen vertailua... parhaat jäätelömuistot...

Linkkejä:
Ingmanni ja jäätelöannosesimerkkejä
Valiojäätelön uutuudet

Kommentit (11)

ISO lakritsi-tuutti. Paras jäätelö tähän mennessä. Mansikka-vanilja pehmikset on myös todella hyviä. Ei sovi myöskaan unohtaa valion minttujääteloä litran paketissa.

Paras jäätelömuisto on lämpimältä syyspäivältä, kun sain ensimmäisen pehmiksen torilla. Maku oli mahtava. Toisaalta pettymyskin oli aika suuri jäätelön pudottua maahan. Paras ja huonoin kokemus samassa paketissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ingmanin Iso lakritsi on tosiaan herkkua. Se missä jäätelökin on lakritsinmakuista. Sen sijaan Iso lakristin vaniljaversio on aika lattea.

Pallojäätelöillä ja pehmiksillä on paha tapa olla valuvia. Vähintään niillä sotkee itsensä. Pitäisi patentoida jokin pieni kätevä astia joka tulee aina tuutin kanssa matkaan.

\______/

Lapsena pidin mintusta, tämän jälkeen suosikiksi nousi supertiikeri (aka. appelsiini) ja nykyään suosin lakritsia. Valion pakettijäätelöä tietysti.

Valio ei enää valmista jäätelöä, vaan Valiojäätelö on Nestlen käytössä oleva tuotemerkki. Ootteko havainnu muutosta laadussa muutaman vuoden takaiseen Valion omaan tuotantoon?

Olli V
Valio ei enää valmista jäätelöä, vaan Valiojäätelö on Nestlen käytössä oleva tuotemerkki. Ootteko havainnu muutosta laadussa muutaman vuoden takaiseen Valion omaan tuotantoon?Mutta rankaisetko jos ihmiset lyhentävät jäätelöstä puhuttaessa Valiojäätelön Valioksi?

Fonzie
Mutta rankaisetko jos ihmiset lyhentävät jäätelöstä puhuttaessa Valiojäätelön Valioksi?
En, sillä Nestle väittää valmistavansa jäätelönsä Turengissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat