Seuraa 
Viestejä45973

Pikatiedustelu lähipiirissä johti 50 % lisäykseen puuttuvissa USB-liittimissä, joten kysäisenkin:

jos hankit orientaalimaissa valmistetun mutta vakiintuneen länsimaisen valmistajan nimissä tuotetun monitoimilaitteen (skanneri, kopiokone, tulostin) saitko alkuperäispakkauksessa myös USB-liittimen? (Asennusohjeessani on kuvat kaikista osista, mutta USB-liittimen kohdalla on tähdellinen teksti: *saattaa olla toimituksen mukana...

Kommentit (11)

Ainakaan pariin vuoteen ei ole kuulunut mukaan pakettiin lähes yhdelläkään tulostinvalmistajalla.

Näitä piuhoja kertyy kotitalouksiin runsain määrin, joten ovat jättäneet sen pois.

Otoskoko ~4 valmistajaa, ~20 tuotetta, yhdenkään mukana ei ole tullut USB-kaapelia.

On parempi ettei mukana tule jotain liian lyhyttä kaapelia. Sen joutuisi kuitenkin vaihtamaan.

Alkaahan muuten Nokiakin jossain vaiheessa myymään puhelimia myös ilman latureita. Saa valita, sisältääkö pakkaus laturin vai ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No voi kaccendaal, änestyksestä jäi sitten pois vaihtoehto: ei tarpeen koska kotona juuri oikean mallisia ja pituisia röykkiöittäin.

Ei meillä vaan. Mutta kait sitte ens vuonna jo?

Kyllä täällä tuli aikanaan HP:n tulostin/skannerin mukana lähes jopa riittävän pitkä usb-piuha.

Mistäs niitä muka kertyy, jos laitevalmistajat aikoo jättää ne pois?

Cubemon
Mistäs niitä muka kertyy, jos laitevalmistajat aikoo jättää ne pois?
Jos sä kerran ostat kaapelin, siinä on sulle kaapelia niin pitkäksi aikaa kuin USBia käytetään. Varmasti vielä ensi vuosikymmenen ajan.

Tulostimeen sopivia kaapeleita tulee esim. ulkoisten kovalevyjen mukana.

Olli V
Jos sä kerran ostat kaapelin, siinä on sulle kaapelia niin pitkäksi aikaa kuin USBia käytetään. Varmasti vielä ensi vuosikymmenen ajan.No siinähän se juuri on, en minä halua mitään USB-piuhoja ostella ja maksaa väliportaiden paisuttamaa hintaa. Veikkaan, että piuhan jättäminen pois laitepaketista ei tiputa laitteen hintaa läheskään niin paljon kuin mitä erillispakattu USB-piuha maksaa.

Oikeastaan ainoat ylimääräiset piuhat ovat noita A<->mini-B -piuhoja, joita on tullut hajonneiden/varastettujen kameroiden ja mp3-soittimien mukana. Noita varsinaisia A-B -piuhoja on juuri sen verran kuin laitteita, jotka niitä käyttää. Eihän siitä mitään tulis, jos pitäisi vaihtaa aina piuha siihen laitteeseen, jota haluaa käyttää...

Cubemon
Veikkaan, että piuhan jättäminen pois laitepaketista ei tiputa laitteen hintaa läheskään niin paljon kuin mitä erillispakattu USB-piuha maksaa.
Mutta menee eri tahon pussista.

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

usb-liittimiä ei ole tullut mutta kyllä usb-johdot on yleensä tulleet jokaisen laitteen matkassa.

yleensä johdot ovat kuitenkin niin lyhytä että olen joutunut ostamaan pidennykset. tai sitten piuhat ovat alkuperäisinä olleet maanantai kappaleita jotka ovat menneet hetkessä poikki ja niiden tilalle tullut sitten hankittua pidempiä piuhoja. piuhoja on alkanut menemään paljon enemmän kun siirryttiin kokonaan kannettavien käyttöön vaimon kanssa.

viimeisin naurettavuus oli gprs-mokkula jonka matkassa tuli 2,5 metrin usb-johto vaikka olisi varmasti riittänyt kymmenen sentinkin vallan mainiosti kuten tuli asuksen wlan-mokkulassa.

toisen polven pilkkuvirhe

sinnipirtti

viimeisin naurettavuus oli gprs-mokkula jonka matkassa tuli 2,5 metrin usb-johto vaikka olisi varmasti riittänyt kymmenen sentinkin vallan mainiosti kuten tuli asuksen wlan-mokkulassa.Tarkoituksena on varmaankin kompensoida huonoa antennia sillä, että vekottimen voi paremman kuuluvuuden toivossa laittaa roikkumaan ikkunasta talon ulkopuolelle

McRoot
Tarkoituksena on varmaankin kompensoida huonoa antennia sillä, että vekottimen voi paremman kuuluvuuden toivossa laittaa roikkumaan ikkunasta talon ulkopuolelle
Ootkos viritelly parempaa antennia mokkulaan? Riittääkö rautalankaratkaisu?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat