Seuraa 
Viestejä45973

Helsingin Sanomat julkaisevat nykyisin blogeja ja tässä Tiede ja ympäristö-palstan toimitukset blogi. Mukavia keskusteluja ja varsin hienoja keskusteluja ID vs. evoluutio -aiheesta ja muusta sen sellaisesta. Ei trolleja kuten täällä, moderointi on kai jyrkempää. Tai sitten puheenvuorot ovat niin fiksuja etteivät ipanat kehtaa sontia verbaalisesti.

Kvarkeista galakseihin: http://blogit.helsinginsanomat.fi/tiede

Blogi on siis nettipäiväkirja johon saa kuka vain kommentoida. Sellaisen voi myös itse perustaa kuka vain, vaikka täällä: http://www.blogs.fi/

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Kun tätä nyt on moni käynyt lukemassa niin nostetaanpa ylös.

Oletteko lukeneet tuota blogia? Miltä vaikuttaa? Minusta se on aika mielenkiintoinen. Yhdysvalloissa ei kuulemma voi olla vakavasti otettava presidenttiehdokas jos ei julkaise omaa blogiaan. Suomessa ei taida olla kenelläkään ehdokkaalla blogia? Stubbilla on mutta hän ei (onneksi) ole ehdokkaana.

Ihan asialliselta blogilta vaikutti. Toistaiseksi kommentoijien määrä vaikutti suppealta mikä sinällään pitää trollailun pienenä mutta vähentää yleiskattavaa kuvaa asioista. Pitää käydä väliajoin tsekkaamassa jos löytyisi jotain hyödyllistä tietoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat