Seuraa 
Viestejä2347

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009042 ... 6_uu.shtml
Ja itse kun mietin, viitsisinkö ilmoittaa työmatkakulujani. Ne kun olivat viime kesänä olivat noin 580, eli 80 pois verotettavista. Näemmä viitsin, jos siellä tykätään tämän asteisesta säätämisestä.

Everything you know, is about to change.

Kommentit (5)

Juorukerho koolla?
Vai onko tää nyt taas sitä huumoria?
Pitäiskö tässä nyt ruveta haukkumaan politikkoja vai verottajaa?
Vai roskalehtijournalismia ja sen hinkua kaupata paskalehtiään sensaationälkäislle lukijoille joita ei aina ees faktat kiinnosta?

Vastikään tuli tekasta ohjemaa siitä miten vanhemmat laittaa omaisuutta lastensa nimiin että voivat itse kiertää veroja ja saada yhteisknnalta tukea.
Niin kauan on ihan ok. kun se lapsen nimiin siirretty omaisuus säilyttää arvonsa tai petraantuu. Niinkin kuitenkin on käynyt että omaisuus on mennyt ja kääntynyt miinukselle ja lapsi on alaikäisenä ehtinyt velkaantua.
Surkea alku elämälle ja omasta vinkkelistäni en ymmärrä miten helvetissä sellaisia lakeja on voitu rustata missä alaikäistä voidaan käyttää hyväksi taloudellisessa mielessä.

Perintövero lie se tavallisin syy miks lasten nimiin siirretään varallisuutta mutta ilmi on tullut myös ihan selkeitä keinottelutapauksia.

Tuosta lehtijutusta saa käsityksen että kyseessä on vaan ihan tavallinen inhimillinen virhe joka voidaan oikaista eikä o mitään syytä paisutella kärpäsestä härkästä. Aika omituista olis jos kyseessä olis yksinhuoltaja, jolla on lapsen toisen vanhemman kanssa yhteishuoltajuus ja toinnen olis voinut vehkeillä omin nokkineen muksun pään menoksi jotain niin ettei toinen vanhemmista ole joutunut laittamaan nimeään mihinkään paperiin. Ei sellaista ymmärtääkseni voi tapahtua lainvoimaisesti?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Denzil Dexter
Jos on ollut 10c pääomatuloja, niin eikös tuosta kolme senttiä veroja peritä?

LonelyOne
Miten olisi edes mahdollista maksaa veroja 10 sentistä?

Niinpä. Eivät pienet tulot oikeuta veronkiertoon. Jos nuo yrittää jättää maksamatta, niin siihen tulee vielä 450 euroa perintäkuluja päälle.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat