Seuraa 
Viestejä45973

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/57583-t ... ama-puolue

" Kohudosentti löysi puolueensa

Julkaistu: 21.4.2009

Oikeussosiologian dosentti Johan Bäckman on löytänyt puolueen, jonka listoilta hän pyrkii europarlamenttiin. Asiasta kertoi Leena Hietanen, joka yhdessä Bäckmanin kanssa ilmoitti eilen Tampereella pyrkivänsä europarlamenttiin Suomen Työväenpuolueen riveistä.

Bäckman ja Hietanen olivat aiemmin ilmoittaneet paljastavansa puolueen eilen. Hietasen mukaan näin tehtiinkin, mutta tiedotusvälineille asiasta ei vielä kerrottu.

- Halusimme tehdä julkistuksen pääsiäisen jälkeen, kun lehtiä alettiin jälleen kantamaan, mutta nyt tuli Medvedev kaatamaan suunnitelman, Hietanen sanoo.

Hän kieltää kuitenkin, että tietoa olisi pantattu tarkoituksella. Julkistustilaisuus venyi hänen mukaansa eilen myöhään iltaan ja aamupäiväkin on ollut kiireinen.

Bäckman ja Hietanen eivät kuulu Suomen Työväenpuolueeseen, joka on kertomansa mukaan vanhan SKDL:n kaltainen yhteistyöpuolue.

Puolueen tavoitteet vaaleissa on selvittää ”kansalle EU:n todellista luonnetta suuren rahan laajentumisen välineenä sekä Nato- jäsenyyden vahingollisuutta maamme turvallisuuspolitiikan suurimpana uhkatekijänä”, puolue kertoo verkkosivuillaan. "

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat