Seuraa 
Viestejä13176

Eräs ihminen on tehnyt töitä 30 vuotta, eikä kelasta saa avustuksia. Eikä liitto/ tai sen työttömyys kassa maksa mitään. Vaikka on kuulunut liittoon 30 vuotta ja maksanut sinne sen minkä ne ihmiset siellä ovat pyytäneet.

Kelassa tosin saa rahaa, kuin on pieni karenssi mennyt umpeen. Sama varmaan on myös sieltä liitosta.

Sitten asiaan, miksi noissa laitoksissa on tuo kuukausien viive?. Johtuuko se siittä että niissä ei ole ihmisiä töissä jotka näitä asioita pystyisivät hoitaan. Vai siittä että varmuuden vuoksi vähän yritetään nöyryttää päättäjien puolesta työttömiä ihmisiä. Vai mikä jekku näissä viiveessä oikein on?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Kysytkö vai väitätkö jotain? Parasta kun kysyt kelasta.
Minä olen saanut kelasta aivan asiallista ja ajan tasalla olevaa palvelua. Ei siinä ole ollut mitään pientä eikä isompaakaan viivettä. Sairauspäivärahat tulevat ihan ajallaan, jos niitä olen hakenut. Samoin muutkin etuudet, jotka minulle kuuluvat.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Vierailija

kysyn tosta viiveestä, että mistä se johtuu. Ilmeisesti se johtuu sitten työttömän omaisuudesta ja työssä olevasta puolisosta.

En keksi muuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat