Seuraa 
Viestejä45973

Siis: "Viimeksi minä tuota puoluetta/vaaliliittoa äänestän", sanoi nimimerkki markent ja osoitti..... puoluetta.
Mitä puoluetta sinä et äänestäisi?

Kommentit (10)

Kristilliset pelasivat itsensä ulos EU:sta lyöttäytymällä yhteen Soinin johtamien perussuomalaisten kanssa. Perussuomalaiset menettivät viimeisenkin uskottavuutensa Soinin kieltäytyessä allekirjoittamasta RKP:n julkituomaa rasismin vastaista julkilausumaa. Äärioikeisto on myös täysin pois suljettu vaihtoehto, jos ei muuta niin sen johtoa odottavan linnatuomion vuoksi. Kiihoitus kansanryhmää vastaan on vakava rikos ja uskonrauhan häirintä jopa vielä vakavampi. Vihreät ja vasemmistoliitto ovat ainoat konkreettiset vaihtoehdot.

Tämmöttiä nämä gallupit ovat.
Äänestystä voidaan tulkita niin, että äärivasemmisto on
pienempi paha kuin RKP.
Mitä sitten, kysyn minä puolestani itseltäni!?!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Öh, tuossa listassa on vain kaksi vaihtoehtoa jota voisin äänestää, muita en MISSÄÄN nimessä, mutta voi vain valita kaksi vaihtoehtoa. Pakko olla ottamatta osaa gallubbiin nyt, kun noita "pahoja" on vaikea laittaa "pahemmuusjärjestykseen". Ennemmin jättäisin käymättä kopilla, rikesakon uhallakin, ellei muita vaihtoehtoja olisi.

MuumiMamma kirjoitti:
"Tyhmyyttä vastaan jumalatkin taistelevat turhaan"

SamBody:
"Sigusi puhunee vain omasta puolestasi "

Äläsny. MuumiMamma edustaa kaikkien jumalien mielipidettä. Miksi sitä ei hänelle sallittaisi?

Viidennes äänestäneistä ei missään tapauksessa äänestäisi äärioikeistoa.
Jaahas kuulkaa. Tuhannen taalan kysymys:
Kutka EU ehdokkaista ovat äärioikeistolaisia?
Soini!?
Josko hänkään.

Tilastot osoittavat, että maailmanlaajuinen trendi ennakoi osaltaan yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita.

Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että yleisesti suositeltava toimintamalli näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden aatteellisia intressejä.

Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että paradoksaalinen ajattelutapa noudattaa epäilemättä ideatasolla hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä.

Ottaen huomioon taloustilanteen, voi vain todeta, että vakiintunut elämäntapa havainnollistaa hyvinvointimalliamme sekä yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia.

On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että tarveharkintadialogi noudattaa epäilemättä ideatasolla organisaatiossa toimivien vastuunalaista asennetta.

Oudoksuttavaa kyllä, on useasti todettu, että havaittavissa oleva kielteinen asennoituminen perussuomalaisiin antaa mahdollisuuden parantaa heihin kohdistuvaa tietotarvetta.

Jos vertailemme lyhyesti asiaankuuluvia ilmiöitä, huomaamme, että perussuomalaiset aiheuttavat huolestumista suunniteltaessa huomaamattomia haittatekijöitä.

Eräitä yksityiskohtia lukuunottamatta perussuomalaisten kannattajakunnan nykyinen heikohko taloudellinen tilanne panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta.

On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että hallituspuolueiden erimielisyys johdattelee perussuomalaiset kohti yhä enemmän meitä haittaavia taakkoja.

McRoot:
"Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että paradoksaalinen ajattelutapa noudattaa epäilemättä ideatasolla hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä."

Niin onkii.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat