Seuraa 
Viestejä45973

Vain bioksen piippaus ja hentoa kohinaa ääniliittimestä. OEM-käyttis epäilyttää vaihtaa emoa tuon vuoksi. Ehdotuksia?

Kommentit (6)

tietää
Vain bioksen piippaus ja hentoa kohinaa ääniliittimestä. OEM-käyttis epäilyttää vaihtaa emoa tuon vuoksi. Ehdotuksia?Biosista tietenkin on tarkistettu, että integroitu piiri on päällä?

Jos on, niin pistä se pois päältä biosista, käynnistä windowsiin ja sammuta kone. Sitten uudestaan biosista päälle ja buuttaus windowsiin.

Taitaakin olla että äänikortin voi asentaa ja käyttis tarjoaa sitä vaihtoehtoiseksi äänilähteeksi?

Taisikin olla bitti poikittain koska toistuva uudelleenkäynnistys ja ääniasetusten tarkistus toi äänet takaisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Windows saattaa tehdä useitakin äänilähteitä samasta kortista jos ajureissa on virhe tai koneessa on useita äänikortteja tai virtuaalisia äänilähteitä.

Häviävät helpoiten siten, että kytkee biosista pois päältä ja käynnistää uudelleen ja sen jälkeen kytkee taas päälle, jolloin windows löytää käynnistyksen yhteydessä uuden äänilähteen ja asettaa sen ensisijaiseksi. Ei tarvitse lähteä käymään läpi 60 eri äänilähdettä.

Ongelma toistuu siten että Asus-levyn äänikortin asetukset muuttaa jokin bootissa aina samalla tavalla niin ettei kuulu kuin kohinaa. Kun XP:n "Yleisvoimakkuutesta" (v 5.1 Service pack 3) säätää sen yhden säätimen alhaalta yläasentoon, palaa äänet. Sama säätöruljanssi on joka bootin jälkeen. Asus-säädöt eivät asiaa korjaa.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Minulla on varmaankin saman tasoinenen ropleema. Nimittäin näytönsäästäjän jälkeen onkin näkyvissä vain musta ruutu ja hiiren nuoli. Eli osoitin olisi muttei ole mihin sillä osoittaisi järkevästi. Boottaus auttaa, mutta kun se on eräänlainen palvelinkone ja pitää lopetella toisaaltakin ensin ohjelmia. Yleensä se on näytönsäästäjätilassa kun sillä ei tehdä mitään kuin satunnaisesti.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat