Seuraa 
Viestejä45973

EU meppeineen aikoo viedä meiltä internetin!!!???!! Linkki aiheeseen:

http://keronen.blogspot.com/2009/04/eu- ... netin.html

Ja tätä mieltä pöllöt mepit on, Seppäsen Eskoo lukuunottamatta. Kaikki suomalaismepit, mitkä täl listal näkyy, ovat totalitarismin puolella, se niistä vapauksista. Kiinankin zensuuritouhut kalpenee sen rinnalla mitä tää NWO väki touhuu vapaan kilpailun, bisneksen teon ja nettivalvonnan nimissä

http://www.laquadrature.net/wiki/MEPs_ITRE_am138

Ja asiasta kolmanteen, laitanpa tähän vielä linkin "markureedin" sivuille, vielä, kun niillekin pääsemme, 5.5 jälkeen tällekin sivustolle pääsy voi vaikeutua . Tunteekos joku listalaisista miestä??

http://www.markusreed.julkaisee.fi/

historia-kulttuurit-ja-yhteiskunta-f13/eu-maaraa-sallitut-nettisivut-ja-estaa-muilla-kaymisen-t38744.html

Kommentit (5)

Ei mutta kansa saa mitä kansa ansaitsee. Itsehän olette valinneet kansanedustajat. Harmi vain, että se on pääasiassa yritykset jotka lobbaavat paljon. Kansalaisillakin tulisi olla yhteisöjä, jotka sitten lobbaavat. Mutta jos ei ole rahaa lobata, niin ei ole. Rahaa taas saavat ne, jotka lobbaavat sellaisia systeemejä, jotka palvelevat rahankeruuta -> ikuinen kierre kohti kapitalismia. Toinen vaihtoehto on luopua rahasta ja tukea toinen toistaan ilmaiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ville-v
Arkkis
Ja asiasta kolmanteen, laitanpa tähän vielä linkin "markureedin" sivuille, vielä, kun niillekin pääsemme, 5.5 jälkeen tällekin sivustolle pääsy voi vaikeutua . Tunteekos joku listalaisista miestä??

http://www.markusreed.julkaisee.fi/
Taitaa olla Arkkiksen peilissä näkyvä naamataulu.Ei kyllä ole.

Dredex
Ei mutta kansa saa mitä kansa ansaitsee. Itsehän olette valinneet kansanedustajat. Harmi vain, että se on pääasiassa yritykset jotka lobbaavat paljon. Kansalaisillakin tulisi olla yhteisöjä, jotka sitten lobbaavat. Mutta jos ei ole rahaa lobata, niin ei ole. Rahaa taas saavat ne, jotka lobbaavat sellaisia systeemejä, jotka palvelevat rahankeruuta -> ikuinen kierre kohti kapitalismia. Toinen vaihtoehto on luopua rahasta ja tukea toinen toistaan ilmaiseksi.Osdaakokukaan suomentaa, mitä tämä tarkoittaa tuon lain kannalta:

http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/2009 ... 24371.html

" Euroopan parlamentti ei hyväksynyt televiestintäpakettia

julkaistu eilen klo 19:02, päivitetty eilen klo 19:13

Euroopan parlamentti on kaatanut kompromissiehdotuksen EU:n televiestintäpaketista. Lain tavoitteena on taata internetin käyttäjien perusoikeudet ja vahvistaa kuluttajien oikeuksia. Esimerkiksi operaattorin vaihtaminen sujuisi selvästi nykykäytäntöjä helpommin.

Parlamentin ja EU:n neuvoston vain viikkoa ennen äänestystä sopima kompromissiesitys kaatui täysistunnon äänestyksessä kuitenkin selvin luvuin.

Täysistunto kannatti parlamentin aiempaa kantaa internetin käyttäjien oikeuksista, jonka mukaan näitä ei voida rajoittaa ennen oikeusviranomaisten tekemää päätöstä. Koska tämä kanta puuttui kompromissiesityksestä, koko telepaketti jäi hyväksymättä. Arvostelijoiden mielestä kompromissiesityksen muotoilu olisi saattanut johtaa internetin käytön rajoituksiin. Äänestystulos oli 407 vastaan ja 57 puolesta. Paketti menee nyt parlamentin ja neuvoston sovittelumenettelyyn.

Paketin tavoitteena on myös uudistaa radiotaajuushallinto ja perustaa Euroopan sähköisen viestinnän sääntelyviranomaisen yhteistyöelin. Myös viestintäpalvelujen käyttäjien oikeuksia halutaan vahvistaa. Kuluttajat voisivat jatkossa mm. vaihtaa teleoperaattoria yhdessä työpäivässä, puhelinumeroa vaihtamatta. Myös hinnoittelusta tulisi avoimempaa.

Sovittelumenettelyssä parlamentilla ja neuvostolla on kahdeksan kuukautta aikaa sorvata uusi esitys televiestintäpaketista. "

YLE
Lindén harmissaan EU:n telepaketin kaatumisesta
julkaistu tänään klo 16:47
Viestintäministeri Suvi Lindén (kok.) on pettynyt EU:n televiestintäpaketin kohtaloon Euroopan parlamentissa. Parlamentti hylkäsi eilen pitkään hierotun kompromissiesityksen.
Neuvottelujen loppumetreillä riitaa tuli käyttäjien perusoikeuksien rajoittamisesta. Euroopan parlamentti halusi direktiiviin pykälän, jonka mukaan internetin käyttäjien perusoikeuksia saisi rajoittaa vain tuomioistuimen päätöksellä. Näin nettiyhteyttä ei saisi katkaista esimerkiksi tekijänoikeuksien väärinkäytön vuoksi ilman oikeuden päätöstä.
Lindén sanoo, että tiettävästi parlamentin äänestyspäätöksen taustalla on Ranskassa meneillään oleva tekijänoikeuslain uudistus.
Televiestintäpaketti menee nyt sovittelumenettelyyn, jossa parlamentilla ja EU:n neuvostolla on kahdeksan kuukautta aikaa laatia uusi esitys. Lindénin mukaan nyt on täysin auki, mikä lopputulos on.
Televiestintäpaketti on osa EU:n laajaa viestintädirektiivin uudistustyötä. Asiaa on puitu EU:n toimielimissä useiden vuosien ajan.
YLE Uutisethttp://yle.fi/uutiset/talous_ja_politii ... 26620.html

Ja joku tuotakin on vissiin mennyt äänestämään ed. vaaleissa..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat