Ccleaner ei poista kaikkee.

Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Nii, mulla toi piriformin Ccleaner ei poista aina jotakin tiedostoa vaikka se luettelee sen poistettavien listaan ja sen painokin näkyy, mut sitku yrittää tuhota sitä nii se sanoo 0 tavua poistettu ja se on vieläkin siällä.

Eli tämmöne:
Internet Logs\ZALog.txt 16,19KB

Miksei se poista tota? Voiko sen manuaalisesti poistaa jos se on joku mömmö?

Vielä aiemmin tänää siinä ol 0 tavua ja ei ollu mitää poistettavien joukos..

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Kommentit (10)

Vierailija

Sulla on ZoneAlarm päällä ja se pitää tuota tiedostoa auki niin ettei sitä voi poistaa.

Muutenkin vähän arveluttavaa antaa jonkun Ccleanerin poistella tiedostoja miten sattuu. Kyseessä on yksi näistä amatöörisoftista jotka eivät oikeasti tiedä yhtään mitään siitä mikä oikeasti on haitallista ja mikä ei. Menee samaan kastiin kaikkien ihmeellisten "muistinpuhdistajien" kanssa joita joskus win98 aikaan oli, joilla ei oikeasti ollut mitään vaikutusta koneen toimintaan.

Works great IF your registry does not depend of patches or workarounds from Dell Support to boot up and function, if it does a C Cleaner sees these files as "wrong" for your registry then it will offer to delete them, and like most people, you don't know the difference and say "fix all problems" and there you are, your laptop will not boot up again. It killed my wife's laptop.
If your PC has been "fixed" by Dell, do not let this into your registry, it will take the workarounds away and you work be able to boot back up.
Vierailija
Veikko
Sulla on ZoneAlarm päällä ja se pitää tuota tiedostoa auki niin ettei sitä voi poistaa.Niin, ja jos poistaminen onnistuu, niin se varmaankin jatkaa lokimerkintöjen kirjaamista, jolloin Zone luo tiedoston aina uudestaan, ja jatkaa kirjoittamista.

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

jos oikeasti haluaa helposti saada poistettua kaiken paskan pois niin format c: ja uudelleen asennus. ei ole tiedostoja mitkä haittaisivat elämää.

toisen polven pilkkuvirhe

Vierailija
Veikko

Muutenkin vähän arveluttavaa antaa jonkun Ccleanerin poistella tiedostoja miten sattuu. Kyseessä on yksi näistä amatöörisoftista jotka eivät oikeasti tiedä yhtään mitään siitä mikä oikeasti on haitallista ja mikä ei.Ei se niitä mitensattuu-poista, sieltä voi valita mitkä osastot tyhjennetään.
Cc ei ole haittaohjelmien poistaja, sillä poistetaan tarpeettomat tiedostot, hyvin se näyttää toimivan.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Joo, ihan kätevä se on. Joskus voi tulla jo usean sadan megatavun edestä paskaa kun surffaa netis vaikkei lataa mitää. Erityisesti videoita katellessa juutuubissa.

No hyvä ettei se ole mitää mömmöä, nii se voi olla siellä sit.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

o_turunen
Seuraa 
Viestejä10607
Liittynyt16.3.2005

Todella onneton räpellys.
Poisti kaiken hyödyllisen, mutta jätti Windows XP:n jäljelle.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi.
Korant: Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Vierailija

Hanki Hijackthis, se poistaa kaiken minkä käsket sitä poistamaan, niin haittaohjelmat kuin turhat ominaisuudetkin. Hyvin on toiminut omalla koneellani.

Vierailija

Nuo ohjelmat tekee vähän mitä sattuu, kannattaa käsin poistaa kaikki turha. Toisekseen nykykoneissa, joissa on levytilaa mielin määrin ei haittaa vaikka siellä turhia tiedostoja on.

Kunhan vain ajossa ei ole turhia ohjelmia tai palveluita se on tärkeintä. Tosin levyn eheytys kannattaa suorittaa aika ajoin varsinkin sille asemalle, jolla windows on.
Paras levyneheytysohjelma, johon olen itse törmännyt on JKDefrag ja hän on ladattavissa http://www.kessels.com/Jkdefrag/ . hän on myös freeware ohjelma ja stand alone, eli ei tarvitse asentaa.

Windowsin oma levyn eheyttäjä eheyttää huonosti.

Uusimmat

Suosituimmat