Seuraa 
Viestejä45973

Onkohan noiden kisojen ajoissa otettu huomioon muslimien rukoustuokiot?

Tuli vain huvittavana ajatuksena mieleen, että jos rukoushetki ajoittuu kisan ajalle, oikeiden muslimienhan pitäisi rukoilla myös F1 -kisoissa.

Sinänsä huvittavaa, että tietyissä ratakatsomoissa rukoilevat näyttäisivät silloin palvovan F1 -autoja.

Kommentit (8)

ID10T
Seuraa 
Viestejä12449

Kuljettajien joukossa muslimeita ei liene, joten kaikkein huvittavimmilta tilanteilta sentään vältytään. Olisihan se tietysti kyllä hauskaa, kun kisaa johtava kuski ajaisi radan sivuun ja levittäisi rukousmaton pientareelle

McRoot
Sinänsä huvittavaa, että tietyissä ratakatsomoissa rukoilevat näyttäisivät silloin palvovan F1 -autoja.Tämä olisi tietysti kiinni kunkin katsomon osan sijoittumisesta ilmansuuntien suhteen. Osassa katsomoita näky olisi täysin päinvastainen, eli yleisö näyttäisi takalistoaan radalle päin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Deus Ex
Mihin suuntaan kiertoradalla pyörivä muslimiastronautti rukoilee? Alus ehtii rukoushetken aikana kiertää maapallon.
Mahtaako islam sallia taivaaseen lentämisen?

Mutta joo. Kun ei olla vitsiosastolla...

Itse en näe ilma- tai avaruuslennon aikana rukoilua liikkuvassa aluksessa mahdottomana, aivan hyvinhän sitä voi vaihtaa suuntaa asennonvaihdon tai kesken rukouksen. Ainakin Suomen puolustusvoimien paraateissakin muistaakseni ali-upseerit kääntävän (vai/ja upseeri?) tervehtivät kenraaleja sun muita tervehtisimisuuntaa kääntäen kesken ohimarssin.

Echi
Muslimikämppis rukoilee parasta aikaa matolla. Ehkä minun pitäisi kysyä häneltä asiasta...
Voisit tehdä selväksi myös monia muita muslimimyyttejä.

Olli V
Voisit tehdä selväksi myös monia muita muslimimyyttejä.Ne ovat todellakin suurimmaksi osaksi myyttejä, jotka eivät koske kaikkia muslimeja.

Se hieman harmittaa, että tämä Ahmed ei juo lainkaan viinaa. Ryyppäsin viime viikolla ja väittelin koraanista, hänen uskontokäsityksensä oli mielenkiintoisen moderni. Hän ymmärsi sen, että monet säädökset oli laadittu sen aikaisia ihmisiä varten, eikä niitä voida suoraan soveltaa tämän päivän tilanteisiin.

Echi
Hän ymmärsi sen, että monet säädökset oli laadittu sen aikaisia ihmisiä varten, eikä niitä voida suoraan soveltaa tämän päivän tilanteisiin.Uskovaisten logiikka

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat