Seuraa 
Viestejä45973

Näin äsken taivaalla kaksi kirkasta kohdetta jotka eivät liikkuneet mutta pikkuhiljaa himmenivät pois. Ne olivat melko lähekkäin, ehkä muutaman asteen sisällä toisistaan. Vaikuttivat suhteellisen kirkkailta muuhun taivaaseen nähden. Havaitsin ne noin 00.51 josta vajaassa minuutissa ne olivat kadonneet. En huomannut niissä liikettä, olivat muihin tähtiin nähden mielestäni paikallaan. En nyt heti keksi mistä on kyse. Ideoita?

Sivut

Kommentit (65)

Toope
Seuraa 
Viestejä28495

Minä lensin Hämeen yli hetki sitten aluksellani. Tarkkaile vaan taivasta, tulen pian takaisin.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Suokaasua. Nimittäin Siperian ikirouta siellä päästelee kaasuja. Tai sitten se oli Venus ja sen veli epätavallisessa suunnassa.

Näkyy olevan huono päivä tulossa mutta tulkoot.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
otus77
teidät pitäisi tappaa kuin rotat kun ei viitsi normaalia vastausta antaaEi näin erikoiseen tapahtumasarjaan voi kertakaikkiaan antaa mitään normaalia selitystä. Eikä sellainen kuulostaisi edes mediaseksikkäältä.

Vaikka suokaasu onkin melko lailla normaali selitys, ainakin yleinen, ellei normaali.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Mutta olisiko mahdollista että suokaasua olisikin käytetty polttoaineena thai-lyhdyssä? Siis suokaasua thai-lyhdyssä.

Mutta voihan tuo Venus olla kaksoiskuvakin. Kun on näitä gravilinssejäkin. Jonkun inversion kautta se on kiertänyt lännestä itään. Uusia tapauksihan tässä on BlueBook'iin. Ja edistyksellisiä selityksiä.

Huono päivä jatkuu vaan. Lähden tästä teroittamaan moposahan terää. Sahasin eilen naulaan kun teimme hirvitornia vanhoista lankuista. Viimeiset hetket kaataa vesaikkoa kun mahlat alkavat virrata.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

joo suokaasu just..todistakaa edes yksi ilmiö mitä suokaasu on IKINÄ saanut aikaan. suokaasu ei tee mitään se on kaasua joka muuta väittää pitäisi kanonisoida

Ettei vain olisi se Uusi Jerusalem jonka suomi24:n astronomit olivat eilen havainneet lentämässä yöllisellä taivaalla lohikäärmeiden ympäröimänä?

Itseasiassa juuri samoihin aikoihin näin kahden kaverini kanssa taivaalla suht pienen ja himmeän "objektin" liikkui melko nopeaa ja vaihtoi hieman suuntaa oikealle ja sen jälkeen himmeni näkymättömiin..nämä mukahauskat vitsiniekat voisivat kaivaa jostain oikean selityksen näille ilmiöille?

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Itäinen taivas? Satelliittipari, joka katoaa maan varjoon?

Voisiko olla GRACE-konstellaatio:
http://www.csr.utexas.edu/grace/

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Tähän astisista vaihtoehdoista tuo GRACE on ainoa jota voi edes arvella oikeaksi. Tuo kun näkyi ainakin pari tuntia. Siinä ajassa ehtii tapahtua jo vaikka mitä.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Vielä kun joku todella onnistuisi ottamaan aikaa luotettavasti tällaisen havainnon nähdessään... turhan usein 10 sekuntia tuntuu 5 minuutilta, kun katselee taivasta hämmennyksissään. Itsekin tähän sorrun, mutta koskaan en vielä ole ufoja nähnyt, paitsi sen yhden josta en ollut varma oliko se naakka vai varis. Tunnistamaton lentävä kohde kumminkin.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat