Itäinen taivas 26.4.2009 00.52

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Näin äsken taivaalla kaksi kirkasta kohdetta jotka eivät liikkuneet mutta pikkuhiljaa himmenivät pois. Ne olivat melko lähekkäin, ehkä muutaman asteen sisällä toisistaan. Vaikuttivat suhteellisen kirkkailta muuhun taivaaseen nähden. Havaitsin ne noin 00.51 josta vajaassa minuutissa ne olivat kadonneet. En huomannut niissä liikettä, olivat muihin tähtiin nähden mielestäni paikallaan. En nyt heti keksi mistä on kyse. Ideoita?

Sivut

Kommentit (65)

Toope
Seuraa 
Viestejä23135
Liittynyt23.7.2006

Minä lensin Hämeen yli hetki sitten aluksellani. Tarkkaile vaan taivasta, tulen pian takaisin.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Paul M
Seuraa 
Viestejä8560
Liittynyt16.3.2005

Suokaasua. Nimittäin Siperian ikirouta siellä päästelee kaasuja. Tai sitten se oli Venus ja sen veli epätavallisessa suunnassa.

Näkyy olevan huono päivä tulossa mutta tulkoot.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Vierailija
otus77
teidät pitäisi tappaa kuin rotat kun ei viitsi normaalia vastausta antaaEi näin erikoiseen tapahtumasarjaan voi kertakaikkiaan antaa mitään normaalia selitystä. Eikä sellainen kuulostaisi edes mediaseksikkäältä.

Vaikka suokaasu onkin melko lailla normaali selitys, ainakin yleinen, ellei normaali.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8560
Liittynyt16.3.2005

Mutta olisiko mahdollista että suokaasua olisikin käytetty polttoaineena thai-lyhdyssä? Siis suokaasua thai-lyhdyssä.

Mutta voihan tuo Venus olla kaksoiskuvakin. Kun on näitä gravilinssejäkin. Jonkun inversion kautta se on kiertänyt lännestä itään. Uusia tapauksihan tässä on BlueBook'iin. Ja edistyksellisiä selityksiä.

Huono päivä jatkuu vaan. Lähden tästä teroittamaan moposahan terää. Sahasin eilen naulaan kun teimme hirvitornia vanhoista lankuista. Viimeiset hetket kaataa vesaikkoa kun mahlat alkavat virrata.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Vierailija

joo suokaasu just..todistakaa edes yksi ilmiö mitä suokaasu on IKINÄ saanut aikaan. suokaasu ei tee mitään se on kaasua joka muuta väittää pitäisi kanonisoida

Vierailija

Ettei vain olisi se Uusi Jerusalem jonka suomi24:n astronomit olivat eilen havainneet lentämässä yöllisellä taivaalla lohikäärmeiden ympäröimänä?

Vierailija

Itseasiassa juuri samoihin aikoihin näin kahden kaverini kanssa taivaalla suht pienen ja himmeän "objektin" liikkui melko nopeaa ja vaihtoi hieman suuntaa oikealle ja sen jälkeen himmeni näkymättömiin..nämä mukahauskat vitsiniekat voisivat kaivaa jostain oikean selityksen näille ilmiöille?

Vierailija

Jos ollenkaan lohduttaa, ihmettelin samaa. Pisti silmään kun en ollu ennen nähny. Tosin kello oli sillon vähän ennen klo23.

asdf
Seuraa 
Viestejä11063
Liittynyt16.3.2005

Osapuilleen kohti tulevat pienet meteorit, jotka palavat ilmakehässä? Eivät ne kyllä lähes minuuttia näkyisi, mutta useita sekunteja kylläkin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat