Seuraa 
Viestejä45973

Voisiko olla näin, että 236.5 miljoonaa vuotta maailmankaikkeuden syntymän jälkeen ja kosmologisella punasiirtymällä=7.477 syntyi 'kvasaariseinämä' nukleonisynteesisen aikaisemman plasmarajoitteisen universumin vortex-potentiaalisoituneesta prototähdestä.

Tämä 'valkoisen aukon' valolähteiden aikakausi vahvistui voimakkuudeltaan noin 1.6 miljardia vuotta 2.15:n punasiirtymästä ja alkoi galaksiformaation intensiivinen aikakausi.

Tämä galaktinen syntymäprosessi saavutti huippukohtansa 1.19:n punasiirtymällä noin 4 miljardia vuotta Suuren Alkuräjähdyksen jälkeen. Tätä seurasi väheneminen ('supistuminen') valkoisessa aukossa eli kvasaarivaikutusvoima.
Ja mitä on tulossa on, että tätä tyypillistä järjestelmää varten, jota meidän galaksi edustaa, kriittinen punasiirtymä määrittää tarkoin myöhemmin subgalaktisen pyörimisliikkeen galaktisen keskuksen ympäri lähestyvällä ajanjaksolla.
Valonnopeuden inversio tulee myös tarkasti uudelleen määräytymään.
Nyt on Maa universaalina fokuksena.

Kallistuisin itse näkemään asian myös näin.

Tätä otsikon mukaista asiaa on läpikäyty tässä linkissä

http://www.tonyb.freeyellow.com/id119.html

Kommentit (7)

Mielenkiintoista tietoa siitä kuinka paljon on soluja ihmisessä keskimäärin ja kuinka paljon ne painavat.

Prototähdet olivat doneutroonitähtiä jotka luonnehdittiin lämpötilafunktioina.

Universumin koko olisi 17 miljardia valovuotta.

Nyt seuraavana laajennamme subatomisen universumin atomiseksi universumiksi ja enemmänkin..

http://www.tonyb.freeyellow.com/id100.html

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
salai
Seuraa 
Viestejä8279

Etkö voisi nauttia sitä fraktaalisten avaruussädesienten pilaamaa vappukiljuasi Tony Bermansederin kanssa kahden kesken?

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

salai
Etkö voisi nauttia sitä fraktaalisten avaruussädesienten pilaamaa vappukiljuasi Tony Bermansederin kanssa kahden kesken?hahaha Tonyn kanssa vedetään nykyisinkin tätä 'kiljua'=lääkkeetkin valmiiksi vatkattu sekaan. On miljoona vuotta käyny kellarissa... ...p.s. Atlantiksella jumpattiin Tonyn kanssa monet viikonloput tän kiljun kans...

http://www.pnas.org/content/early/2009/04/13/0811578106

...tätä lisää...älä salai putoo pöydän alle...telepatia on pop pian...

linkki
Voisitko määritellä mitä tarkoitat käyttämilläsi termeillä?Punasiirtymä

http://fi.wikipedia.org/wiki/Punasiirtym%C3%A4

Nykleosynteesi

http://fi.wikipedia.org/wiki/Nukleosynteesi

Vortex = pyörre

Näitä termejä mitä helposti löytää noista linkeistä, voi sitten istuttaa antamani linkin kohtiin ja selventää näin itselleen ja edetä ja pyrkiä sisäistämään tekstin sanoma.
Ei välttämättä avaudu heti koska aihe on laaja. Niin kuin huomaat näistä kivienheittelijöistä, joille ei asia ehkä avaudu. Tuskin edes perehtyvät esityksiin, joista kyllä laajemman tietoisuuden omaava löytää paljonkin syvyyttä.
Nooh, en ole heille vihainen. Ymmärrän heidän käyttäytymisen.

Sinulle hyvää illan jatkoa

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat