Seuraa 
Viestejä1783

Onkohan totta ?

http://www.youtube.com/watch?v=A4uVuK2Ec6Y

YouTube user "MYLOW121363" (hereafter "Mylow") of Chicago has apparently successfully replicated the late Howard Johnson's all-magnet motor, Stonehenge model, that Johnson worked on in the early 1980s to demonstrate to the U.S. Patent Office (patents now expired). Mylow purposely kept his replication as close as possible to Johnson's design -- per the photos, not the patent.

Mylow claims it has run ~26 hours continuous in one setting. His replica begins to turn once the single stator horseshoe (U-shaped) magnet comes close to the rotor magnets on the perimeter of the rotor.

http://peswiki.com/index.php/OS:_MYLOW% ... 27s_Design

Kommentit (15)

Siis...näitä huuhaavärkkejä on netti pullollaan. Tuo on täysin toimiva laite mutta ongelma on se että sillä ei tee mitään.

Magneettisuuteen perustuvia "keventimiä" voi helposti testailla itse kun ostaa perussarjan supermagneetteja ja alkaa kylmästi kokeilemaan.

Supermagneeteilla saa helposti väsättyä LÄHES kitkattomia hyrriä jotka pyörii taatusti "helpommin" ja pidempään kuin ilman magneetteja rakennetut.
Pari pikku probleemaa vaan on ja pysyy...mitä niillä tekee sekä miksi ei voi ennen julistamisia ottaa asioista hiukan selvää ja todeta että tämä on jo 100 vuotta sitten kokeiltu asia.

Teollisuudessa käytetyt kestomagneetit ovat vaarallisen voimakkaita. Jos näpit jäävät kahden 5*3*2cm äreiden teollisuuskestomagneetin väliin, saattaa vastata 30-100kg puristusta riippuen magneetteihin viritetystä potentiaalienergiasta.

Todellista hyötyä noista teollisuuskestomagneeteista on vasta sitten, kun niiden polariteettia/napaisuutta pystytään kääntämään minimaalisella energialla ja mahdollisesti jollain nanovivulla. Kestomagneetin tekemä työ olisi kuitenkin edelleen riippuvainen siihen viritetystä potentiaalienergiasta.

Kaikkea hullua ja vähemmän hullua tutkitaan, koska ihminen itsessään tasapainoilee jo hulluuden ja sekopäisyyden rajoilla. Periaatteessa kestomagneeteilla toteutettu moottori voi joskus tulevaisuudessa ollakin potentiaalinen vaihtoehto siviilikäyttöön, koska muun muassa ydinparistoja ei jälleenmyydä siviilitarpeisiin.

No, kai joku joskus löytää tai kehittää kestomagnetismia varaavan aineen, jonka napaisuutta kun sopivasti ohjattaisiin, se tekisi työtä jatkuvasti. Saasteeton ja egoloinen vaihtoehto, jos moottorin joutuisi kerran vuodessa tankkaamaan 17 miljoonan Teslan uudelleenmagnetointivärkissä, joka saisi energiansa Auringosta, tai Fortumin omistamasta ydinvoimalasta.

-torstai

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
T.O.P
Seuraa 
Viestejä637

Näyttääpi linkki tähän keskusteluketjuun päätyneen nyt tuonne Peswiki-sivullekin (http://www.mylowmagnetmotor.com/).

KBolt
Siis...näitä huuhaavärkkejä on netti pullollaan. Tuo on täysin toimiva laite mutta ongelma on se että sillä ei tee mitään.

Niin, mutta minkä takia sillä ei tee mitään?
Jos "Mylowin" väite siitä, että staattorimagneetti kylmenee laitteen käydessä pitää paikkansa, niin mistä se sitten johtuu?

Perusongelma näissä laitteissa on se, että millaisena magnetismi ja kestomagneetti ymmärretään. Yleinen käsitys on se, että kestomagneetti "ladataan" magneettisella energialla, kun se magnetoidaan. Mielestäni loogisempi selitys on se, että kun kestomagnetti magnetoidaan, niin sille annetaan kyky suunnata muutoin satunnaista magnetismihiukkasten virtausta. Magnetointi vaatii tietyn määrän energiaa, mutta tällä energiamäärällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuinka paljon kestomagneetin avulla voidaan tehdä työtä. Liiallinen kuumuus tai mekaaninen isku voi aiheuttaa kestomagneetin magneettisuuden menettämisen vaikka heti sen magnetoimisen jälkeen. Toisaalta jääkaapin ovessa jököttävä magneetti voi säilyä toimintakykyisenä kymmeniä vuosia.
Tätä magnetismin olemusta on selostanut muun muassa Howard Johnson melko perusteellisesti patentissaan US 4151431, joka löytyy esim. tästä osoitteesta: http://www.newebmasters.com/freeenergy/4151431-pg1.html . Tuolta sivulta löytyy myös linkki Science&Mechanics -lehden artikkeliin vuodelta 1980.

Johnsonin magnetismikäsityksen perusteella "Mylowin moottorin" kaltaisella laitteella voisi siis vaikkapa pyörittää generaattoria. Siis sellaisella, jossa magneetit ovat voimakkaassa vuorovaikutuksessa keskenään eli ei siis tuollaista suurta ilmaväliä roottorin ja staattorin välillä kuin "Mylowin moottorissa" on. Pakkohan noin suuri väli on olla, kun staattori lepää vain omalla painollaan pöydällä eikä ole mekaanisesti kytketty roottoriin.

"Mylowhan" rakensi ensin tuon edellä mainitun S&M-artikkelin kuvassa olevan "Stonehenge"-moottorin, mutta hänen uudempi - ja ainakin viimeiseksi väittämänsä - konstruktio on samanlainen kuin tuossa patentissa US 4151431, mutta rakennettuna yhteen tasoon ympyrämäiseksi. Moni on ilmeisesti yrittänyt rakentaa patentin mukaista "tavanomaisen" kaltaista moottoria, mutta kukaan ei ole saanut sitä pyörimään. "Mylow"-tarinan perusteella voisi päätellä, että hän näki tällaisen jälkimmäisen rakennelmansa kaltaisen laitteen ns. "mustien operaatioiden" paikassa, jonne hänet väitetään viedyn oleskelemaan joksikin aikaa. Miksi hän muutoin olisi alkanut rakentaa tällaista toisenlaista moottoria, joka on rakenteeltaan huomattavasti lähempänä mallia, jota monet ovat turhaan yrittäneet rakentaa?

"Mylow" väittää nyt siis lopettavansa homman tähän ja lähettäneensä moottorinsa jollekin saksalaiselle henkilölle tutkimuksia varten. Mahtaakohan moottori "kadota" matkalla ja koko asia haihtua pois julkisuudesta? Mielenkiintoista nähdä...

Tässä muuten tämänhetkinen viimeisin Mylow-video:
http://www.youtube.com/watch?v=CyAX9corOuQ

"You can create free energy on Earth in a blink of an eye. That technology already exists on Earth, but it has been kept from you, since you can't make money from free energy."
- Toisheeba / Maria Bertram 2011

T.O.P
Niin, mutta minkä takia sillä ei tee mitään?

Koska siitä ei voi saada energiaa ulos mitenkään, koska se ei ole ikiliikkuja. Hauska lelu kyllä.

Jos "Mylowin" väite siitä, että staattorimagneetti kylmenee laitteen käydessä pitää paikkansa, niin mistä se sitten johtuu?

Niin, jos. Eli se ei kylmene, koska sille ei ole olemassa mitään evidenssiä saati teoriaa esitettynä että miksi näin tapahtuisi. Väitteitä on monia, kuten se että lehmät lentää.

Johnsonin magnetismikäsityksen perusteella "Mylowin moottorin" kaltaisella laitteella voisi siis vaikkapa pyörittää generaattoria.

No mistä se energia siihen generaattorin pyörittämiseen tulee, koska magneeteista se ei ainakaan tule.

patentissa US 4151431

Edelleen jenkeissä saa patentin mille huvittaa, niiden toimivuutta kun ei testata lainkaan.

Miksi hän muutoin olisi alkanut rakentaa tällaista toisenlaista moottoria, joka on rakenteeltaan huomattavasti lähempänä mallia, jota monet ovat turhaan yrittäneet rakentaa?

Ai että miksi? Kusettajat tekevät asioita vain raha mielessään, siksi.

T.O.P
Seuraa 
Viestejä637
JaakkoFagerlund
Koska siitä ei voi saada energiaa ulos mitenkään, koska se ei ole ikiliikkuja. Hauska lelu kyllä.

Mikä on ikiliikkuja? Onko vaikkapa Maapallo sellainen?

Muutama viikko sitten tuli TV:stä hyvä dokumentti gravitaatiosta. Siinä todettiin, että Newtonin gravitaatiokaavat tuottavat niin tarkkoja tuloksia, että niiden avulla voidaan toteuttaa vaikkapa lento Kuuhun. Kuitenkin, kun on mitattu tarkasti Kuun etäisyyttä Maapallosta, niin tulokset eivät ole selitettävissä Newtonin kaavojen avulla. Einsteinin teorian avulla nämä tulokset voidaan selittää, mutta mikrotasolla Einsteinin teoria ei pysty selittämään tehtyjä havaintoja. Näin ollen vaikka teorioiden ja niihin perustuvien laskelmien avulla voidaankin toteuttaa operaatioita, niin silti gravitaation perimmäinen olemus on edelleen mysteeri. Mielestäni magnetismin kanssa on sama juttu.

Eli se ei kylmene, koska sille ei ole olemassa mitään evidenssiä saati teoriaa esitettynä että miksi näin tapahtuisi.

Oletko käynyt itse mittaamassa että ei kylmene?
Lämpötilan aleneminen pyörivän kestomagneettilaitteen toimiessa on ainakin yhtenevä Roschinin ja Godinin esittämien mittaustulosten kanssa (esim. http://www.rexresearch.com/roschin/roschin.htm) "...The abnormal fall of the temperature in direct affinity from the converter was also found..."
Oikeassa olet, että pätevä teoria puuttuu. Sellainen pitäisi siis laatia

No mistä se energia siihen generaattorin pyörittämiseen tulee, koska magneeteista se ei ainakaan tule.

Luepa tuo edellisessä viestissäni mainitsema S&M-artikkeli. Sen toisella sivulla (http://www.newebmasters.com/freeenergy/sm-pg46.html) lukee "...Johnson is the first to admit he doesn't actually know where the power he has tapped derives. But he postulates that the energy may be associated with spinning electrons, perhaps in the form of a "presently unnamed atomic particle"..."
Ja kolmannen sivun kuvatekstissä (http://www.newebmasters.com/freeenergy/sm-pg47.html) "...Magnetic particles act like atomic particles. And nobody discredits the power of the atom."
Eli uutta teoriaa tarvitaan siis tässäkin...

Edelleen jenkeissä saa patentin mille huvittaa, niiden toimivuutta kun ei testata lainkaan.

Niinpä, mutta tuon S&M-atrtikkelin alussa (http://www.newebmasters.com/freeenergy/sm-pg45.html) sanotaan: "We don't grant patents on perpetual motion machines", said the examiners at the U.S. Patent Office..." Johnson on kuitenkin patentin saanut, kuuden vuoden kädenväännön jälkeen.

Kusettajat tekevät asioita vain raha mielessään, siksi.

Jos olet yhtään asiaa seurannut, niin "Mylow" on toistuvasti todennut, ettei ole kiinnostunut rahasta. Ainakin itselleni on tullut se näkemys, että mies on niin rehellinen ja vilpitön halutessaan saada kaikkien nähdä laitteen toimivan, että "MiB"it eivät voi sitä uskoa ja ovat nyt ymmällään, kun asia on vuotanut julkisuuteen.

Ilmeisesti "Mylow" ei sitten lähettänytkään laitetta Saksaan. Videot hän kyllä näyttää lupauksensa mukaan poistaneen, mutta on ainakin vielä jättänyt viimeisimmän jäljelle.

"You can create free energy on Earth in a blink of an eye. That technology already exists on Earth, but it has been kept from you, since you can't make money from free energy."
- Toisheeba / Maria Bertram 2011

T.O.P
Mikä on ikiliikkuja? Onko vaikkapa Maapallo sellainen?

Ikiliikkujoita on monen asteisia, mutta yleisin kuvaus lienee laite, joka tuottaa energiaa yhtä paljon tai enemmän kuin kuluttaa. Jos laite tuottaa energiaa yhtä paljon kuin kuluttaa, se toimisi ikuisesti. Jos laite tuottaa enemmän energiaa kuin kuluttaa, ylimääräinen energia voitaisiin käyttää hyödyksi. Reaalimaailmassa ikiliikkuja ei siis ole mahdollinen, koska ulostuloenergia on aina pienempi kuin sisääntuloenergia.

Maapallo ei ole ikiliikkuja.

No mistä se energia siihen generaattorin pyörittämiseen tulee, koska magneeteista se ei ainakaan tule.

Luepa tuo edellisessä viestissäni mainitsema S&M-artikkeli. Sen toisella sivulla (http://www.newebmasters.com/freeenergy/sm-pg46.html) lukee "...Johnson is the first to admit he doesn't actually know where the power he has tapped derives. But he postulates that the energy may be associated with spinning electrons, perhaps in the form of a "presently unnamed atomic particle"..."
Ja kolmannen sivun kuvatekstissä (http://www.newebmasters.com/freeenergy/sm-pg47.html) "...Magnetic particles act like atomic particles. And nobody discredits the power of the atom."
Eli uutta teoriaa tarvitaan siis tässäkin...

Eli ei todisteita mistään ulkopuolisesta energialähteestä, joten laite ei ole ikiliikkuja eikä siitä voi ottaa energiaa ulos tai se pysähtyy (nopeammin kuin vapaasti pyöriessään).

Edelleen jenkeissä saa patentin mille huvittaa, niiden toimivuutta kun ei testata lainkaan.

Niinpä, mutta tuon S&M-atrtikkelin alussa (http://www.newebmasters.com/freeenergy/sm-pg45.html) sanotaan: "We don't grant patents on perpetual motion machines", said the examiners at the U.S. Patent Office..." Johnson on kuitenkin patentin saanut, kuuden vuoden kädenväännön jälkeen.

Niin? Patentin saa edelleen toimimattomillekin ideoille/asioille, kunhan ei väitä mahdottomia (a.k.a. "tämä on ikiliikkuja").

että "MiB"it eivät voi sitä uskoa ja ovat nyt ymmällään, kun asia on vuotanut julkisuuteen.

Ketäköhän nämä ko. tahot ovat ja miksi niitä kiinnostaisi paskan vertaa jonkun kylähullun viritelmät, joiden toiminnasta ei ole mitään todistetta saati mitään muutakaan faktapohjaa?

Ilmeisesti "Mylow" ei sitten lähettänytkään laitetta Saksaan. Videot hän kyllä näyttää lupauksensa mukaan poistaneen, mutta on ainakin vielä jättänyt viimeisimmän jäljelle.

Eli kusetus ei mene läpi, joten hävitään vähin äänin. Näin tuntuu käyvän hyvin yleisesti tälläkin forumilla, viimeisimpänä esimerkkinä nimimerkki "Vetykone" (ellen väärin muista).

T.O.P
Seuraa 
Viestejä637
JaakkoFagerlund
Eli kusetus ei mene läpi, joten hävitään vähin äänin."Mylow" ei vaan näytä häviävän näyttämöltä, vaikka niin aina välillä uhoaakin. Nyt on menossa jo kolmas YouTube-tunnus ja tätä kirjoittaessani viimeisin video tässä:
http://www.youtube.com/watch?v=MMdwL7bBmGE

"You can create free energy on Earth in a blink of an eye. That technology already exists on Earth, but it has been kept from you, since you can't make money from free energy."
- Toisheeba / Maria Bertram 2011

golbojob
ja jos joku tulee ja sanoo että moottori pyörittää niin osoittaa videosta missä kohtaa se moottori onÄkkiäkös kaiffari olisi jonkinlaisen pienen moottorin slipaissut tuonne lautasen alle kun selällään peitti kameran kuvakulman samalla jotain sormillaan lautasen alla näperrellellen. Kovempi juttu olisi ollut, jos kamera olisi ollut vastapuolella selostajaan ja häkkyrään verrattuna samalla, kun kiekko olisi ollut läpinäkyvä. Siihen nimittäin olisi tarvittu jo vähän hienompaa sähkömoottoria häkkyrää pyörittämään.

golbojob
ja jos joku tulee ja sanoo että moottori pyörittää niin osoittaa videosta missä kohtaa se moottori on

Ja jos joku tulee esittelemään ikiliikkujaa, niin osoittaa sitten mistä se energia sen liikkumiseen tulee.

Hyvää vauhtia näyttää tuo Mylowin demotus etenevän. Pidike, sen magneetit ja kaksi magneettia alumiinilevyllä ovat paikallaan. Näyttäisi enää puuttuvan video loppujen magneettien asettamisesta. Kyllä joku pystyy äkkiä tuollaisen rakentamaan noilla ohjeilla.

Aika mielenkiintoinen laite. Olettaen että laite toimii, on mielenkiintoista kysyä pystytäänkö nykyisellä fysiikan teorioilla selittämään sen toiminta? Oletuksena siis, että kyseessä ei ole pelkkä lähes kitkaton hyrrä vaan moottori kiihdyttää itseään jonkin aikaa ja jatkaa pyörimistään kunnes magneettien magneettisuus on kulunut (kuten muualla on todettu).

JaakkoFagerlund

Jos "Mylowin" väite siitä, että staattorimagneetti kylmenee laitteen käydessä pitää paikkansa, niin mistä se sitten johtuu?

Niin, jos. Eli se ei kylmene, koska sille ei ole olemassa mitään evidenssiä saati teoriaa esitettynä että miksi näin tapahtuisi. Väitteitä on monia, kuten se että lehmät lentää.Ei minunkaan tietääkseni. Mutta nyt tämän ketjun myötä mieleeni palautui erään kaverini tekemä (älyvapaa) koe, josta hän kertoi todella kauan sitten. Hän oli pakottanut ruuvipenkissä kaksi magneettia (oletettavasti ferriitti-sellaisia) hylkivät navat vastakkain ja unohtanut sitten koko jutun. Oli sitten pitkähkön ajan kuluttua avannut penkin ja todennut, ettei magneeteissa ollut enää oikeastaan ollenkaan voimaa.

Käsittääkseni ainakin neodyymimagneetit ovat melko tunteettomia ulkoiselle kentälle. Tietenkin, jos kentän voimakkuus ylittää tietyn rajan, nekin demagnetoituvat. Mutta voisiko kaksi samansuuruista magneettia "kuluttaa" toisensa?

Jos näin vaikka olisikin, jää vielä mielenkiintoinen kysymys. Voiko siis magneettia käyttää energiavarastona, ja jos voi, millä hyötysuhteella?

Eipä ole järin häävi hyötysuhde magneettien käytössä energialähteinä, sillä magneettisuuden aikaansaamiseen tuupataan aika läjä energiaa siellä tehtaalla.

itseasissa moottori toimii niin että noin 6 metriä pitkä siima ja joku moottori ja pieni akku

eli sellaista nyt voin osoittaa jaskalle mistä se energia tuli ja minne se meni

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat