Seuraa 
Viestejä45973

Miten Usa:lle ois käynyt jos Obama ei ois voittanut.

Jos John McCain ois voittanut ne vaalit... monet nuubit voi luulla että se ois voinut tehdä pahaa.. hänhän oli aika paljon vastaan Obaman kriisi ekonomia pakettia.

Kommentit (9)

Entä jos kysytäänkin, olisiko McCain voinut voittaa? Vai oliko sittenkin kyse kohtalosta? Nimittäin voimalla on aina vastavoima. Kun yksi politiikka kiristää ruuvia yhteen suuntaan, ei oikein ole mahdollista että kiristys jatkuu ilman vastavoimaa. Toisin sanoen, voidaan hyvin ennustaa että mikäli yksi voima on hallinnut, pian tulee vastavoima.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
nuubi
Miten Usa:lle ois käynyt jos Obama ei ois voittanut.Tätä on ensi vaaleissa vielä mahdollisuus uudemmankerran päästä testaamaan, sillä Sarah Palin, jota Obama luonnehti kampanjassa "siaksi joka käyttää huulipunaa" on eronnut Alaskan kuvernöörin virastaan valmistautuakseen v. 2012 pressanvaaleissa.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... /07/909830

" Sarah Palin jättää kuvernöörin tehtävät - tähtäimessä presidenttiehdokkuus?

04.07.2009 01:24

(Kuva: EPA/JEFF KOWALSKY)

Yhdysvaltain presidentinvaalikampanjassa julkisuuteen noussut Sarah Palin vetäytyy Alaskan kuvernöörin tehtävästään.

Republikaanien John McCainin varapresidenttiehdokkaana ollut Palin aikoo jättää tehtävänsä tämän kuun lopulla.

Palin nousi presidenttikisan aikana yhtenään parrasvaloihin - useimmiten kiusallisissa yhteyksissä ja puhuttuaan ohi suunsa.

Hänen on arveltu olevan kiinnostunut republikaanien presidenttiehdokkaan paikasta vuoden 2012 presidentinvaaleissa. Vaalispekuloinneissa hänet on mainittu kolmen potentiaalisen presidenttiehdokkaan joukossa.

Palin on suosittu erityisesti republikaanien konservatiivisimmissa piireissä, mutta hän jakaa vahvasti mielipiteitä myös puolueen sisällä.

Omien sanojensa mukaan Palin ei halunnut enää haaskata aikaansa "poliittiseen metsästykseen". Kommentillaan hän sivalsi tiedotusvälineitä, jotka innostuivat Palinin ja tämän perheen vastoinkäymisistä. Esimerkiksi Palinin tyttären teiniraskaus ja ero puolisostaan olivat kovia paikkoja perinteisten perhearvojen puolesta puhuneelle varapresidenttiehdokkaalle.

(MTV3 - Reuters) "

Lektu-Elli
McCain olisi demokratisoinut kaudellansa pari maata. Ehkä Kuuban ja pohjois-Korean.

Obama aikoo demokratisoida Afganistanin ja Iranin.
McCain olisi tähän mennessä ainakin diktaturisoinut Hondurasin.

Ja kiristänyt diktatuuria Irakissa ja Palestiinassa, jos mahdollista.

Retoriikka olisi ainakin ihan perseestä, ja todennäköisesti maata vedettäisiin syvemmälle suohon sen sijaan että sitä nostettaisiin sieltä. Muutokset ovat hitaita, mutta niitä on mielestäni monia ja ne ovat merkittäviä, ja kaikki joista minä olen kuullut ovat selkeästi mielestäni parannuksia.

Pessimistisesti totean että eikait noi suurvallat enää päästäisi pressaksi jotain ihan random tyyppiä. Et päästävät/ohjaavat/laittavat kaksikot taistelemaan keskenään. Toki mausteita on yksilöissä, mutta niinhän sitä pitääkin olla.

Obama ehkä toteuttaa kaiken demokraattisemmin kuin Cain, mutta suuret linjat pysyvät samoina. Cain taas olisi ollut toisen pihan kovispoikien yksilö ja heille taas pitäisi olla tiukempi johtaja.

babun
Retoriikka olisi ainakin ihan perseestä, ja todennäköisesti maata vedettäisiin syvemmälle suohon sen sijaan että sitä nostettaisiin sieltä. Muutokset ovat hitaita, mutta niitä on mielestäni monia ja ne ovat merkittäviä, ja kaikki joista minä olen kuullut ovat selkeästi mielestäni parannuksia.http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... /10/974281

Obama saavutti tärkeän osavoiton terveydenhuoltopaketilleen

13.10.2009 22:27

Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman ajama laaja terveydenhuoltouudistus on edennyt yhden ison askeleen eteenpäin. Senaatin talousvaliokunta hyväksyi uudistusta koskevan lakiesityksen äänin 14-9.

Merkillepantavaa on etenkin se, että kannattajien joukossa oli vaikutusvaltainen republikaanisenaattori Olympia Snowe. Hänestä tuli näin ensimmäinen republikaani, joka on asettunut terveydenhuoltopaketin kannalle kongressissa. Snowe kuitenkin varoitti, että hän voi vielä muuttaa kantaansa tulevissa äänestyksissä.

Lakiesitys leikkaisi terveydenhuollon kuluja, lisäisi yksityisten vakuutusmarkkinoiden sääntelyä ja laajentaisi sairausturvan kattavuutta. Seuraavaksi esitys sulautetaan osaksi senaatin terveydenhuoltovaliokunnan aiemmin hyväksymää versiota ja lähetetään koko senaatin käsittelyyn.

Uudistus on Obaman tärkein sisäpoliittinen hanke. Takkuillut hanke sai viime viikolla tärkeää tukea, kun riippumaton kongressin budjettitoimisto laski, että nykyisellään uudistus maksaisi 829 miljardia dollaria - eli alle Obaman asettaman 900 miljardin rajan - ja että se vähentäisi budjetin alijäämää.

(MTV3 - STT - Reuters - AFP) "

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat