Seuraa 
Viestejä1918

Keräsin ja muokkasin tietoja http://www.tilastokeskus.fi osoitteesta.
Oheiset kaksi graafia on työni tulos.

On sanomattakin selvää että suora negatiivinen korrelaatio näyttää vallitsevan lääkäreiden määrän ja HIV:n yleisyyden välillä. Mutta se että vaikuttaako pelkästään lääkärien määrä HIV-positiivisten yleisyyteen kaikissa paikoissa yhtä tasaisesti on kysymys johon alla yritän perustellusti ottaa kantaa.

Taulukosta nähdään selkeäst ettei mikään muslimimaa ei yllä elintasossa samalle tasolle lääkäreiden yleisyyttä mittarina käyttäen mutta melko lähelle. Kehittyneimissä muslimimaissa, entisen Neuvostoliiton kupeissa sijaitsevalla alueella ja sen läheisyydessä on lääkäreitä karkeasti arvioiden saman verran kuin sekulaareissa, muodollisesti kristityissä hieman matalammman elintason Itä-Euroopan maissa.

Kun ottaa muslimitaulukosta HIV-positiivisten maximin ja vertaa sitä samaisen taulukon Lääkärien maximin havaitaan että kerroin on HIV:in hyväksi n. 1,2.

Otettaessa taas vertailuun samat arvot kristtyjen taulukosta voidaan silmämääräisesti arvioida laskinta hyväksi käyttäen että kerroin on n. 8,6.

Toisaalta kristityt maat ovat useammin vauraampia keskimäärin ottaen lääkärien suhteellista osuutta mittarina käyttäen mutta lääkärien osuuden vähetessä kehitysmaalle ominaiselle tasolle nousee HIV-positiivisten osuus selkeäst jyrkemmin kuin muslimenemmistöisissä maissa.

Mielestäni nimikristittyjen maiden sekä muslimimaiden lääkärien ammattitaidosta ei ole selittäjäksi HIV-positiivisten suurempaan määrään kristityissä maissa.

Uskallan väittää näin siksi koska muslimimaita vertaillessa elintasoerot ovat jyrkemmät ja lääkärien määrä ei ts. yleinen elintaso ei yllä niin korkealle kuin keskimäärin ottaen vauraammissa ja tasalatuisimmissa ns. kristityissä maissa. Tästä seuraa todennäköisest laadukkaampi koulutuksen taso yliopistoissa.

Väittäisin että todennäköisesti HIV:n suurempi esiintyvyys kristityissa maissa koskien sysimustaa Afrkkaa johtuu hengellisestä kulttuurista kansan syvien rivien keskuudessa. Kristinusko antaa enemmän liikkumatilaa kannattajalleen kuin Islam jossa anteeksianto on harvinaisempi käsite armoa pursuvaan kristinuskoon verrattuna.

Vaikka harmittaa myöntää että Islamista voisi olla jotain hyötyä kristinuskoon verrattuna tahdon olla avoin tiedon kulun riippumattomuudelle ja päätin tuoda julki tämän kirjoituksen.

Voi vittu kun vituttaa, tällä kertaa Moosestelija on tyytyväinen, Islam-Kristinusko 1-0

-

Kommentit (6)

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

Tarkempi lähdeaineiston tarkastelu vahvistaa päätelmäni, USA:ssa joka oli BKT:llä henkeä kohden mitattuna Tilastokeskuksen vuoden 2001 tietoon perustuen 115X Kirgisiaan nähden.

Eli suurin piirtein sama määrä lääkäreitä, mutta huonommalla koulutuksella Islamin uskoisessa kehittyvässä taloudessa Keski-Aasiassa, tuottaa terveemmän kansan kuin maailman rikkaimmassa ja kehittyneimmässä maassa.

Jännää, eikö?

(Älkää pls vittuilko mulle kun laitoin uskonnot väärinpäin, tämä on tarkkasilmäisille...)

-

Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976

Ihanaa törmätä näin poikkitieteelliseen aiheeseen missä uskonnot, taudit ja tilastokeskuksen graafit ovat sulassa sovussa keskenään, hienoa!! En tähän osaa ottaa sen kummempaa kantaa koska en ymmärrä mistä tässä pitäisi keskustella. Islamista on silti ihan yhtä paljon terveydellistä hyötyä kuin kristinuskosta tai muhamettilaisuudesta tai mistä tahansa uskonnosta, mikä hyöty näkyy mielenterveysongelmana.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

Onhan totta että uskonnoista on myös haittaa, en löytänyt www.tilastokeskus.fi sivuilta selkeää aineistoa jonka perusteella voisi tehdä kattavan ja perusteellisen analyytsin siitä kumpi uskonto korreloi voimakkaammin mielenterveyspotilaisen määrän suhteen, suurimmat pahoittelut siitä.
Unhoitin ottaa myös pään huomioon kun keskityin pissivehkeisiin.

-

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371

Koittakaa vaikka rukoilla viikoin kuin muslimit. 5 kertaa päivässä kumartelua. Ehkä siinä hieman vetristyisi. Mene ja tiedä.

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Toope
Seuraa 
Viestejä25357

Olen tämän linkin laittanut joskus aiemminkin, mutta se osoittanee, että islamilaisissa maissa huumeita ja prostituoituja käytetään aivan kuten muuallakin maailmassa. Hiv ei kunnioita uskonnollisia rajoja.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/this_world/3791889.stm

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Cheap opium and increasingly refined heroin flood over the border from Afghanistan.

Some estimates put the number of users as high as three million - one in 20 of the population (Toopen linkittämä BBC:n uutiseen joka on julkaistu 16.kesäkuuta 2004)
Ajankohta on sikäli otollinen kyseisen uutisen julkaisu hetkelle koska keräsin tilastooni tiedot tilastokeskuksen vuoden 2003, "Maailma lukuina" aineistosta.

Tilastokeskuksen mukaan Iranissa oli vuonna 2003 n. 66 500 000 asukasta.
Lääkäreitä oli 2005 Iranissa per 100 000 hlöä 89 ja HIV positiivisia 37 000.

Näin ollen HIV positiivisia per lääkäri oli 37000/59 185 e=0,6, USA:ssa näitä luontaäidin runtelemia potilaita oli lääkäriä kohden 1,67/0,6=2,783 kertaisesti.

Eli arvon Toope, lähdekritiikkini on osoittanut että Iranissa on suhteellisesti vähemmän HIV positiivisia kuin USA:ssa. Mikä saattaa olla seurausta siitä että maassa Islamilainen Teokratia vallassa. Siitä olen kanssasi samaa mieltä ettei teokratia kykene estämään päihteiden, huumeiden saati prostituoitujen käyttöä. Siitä olen perustellusti ja vankasti eri mieltä etteikö sitä olisi suhteellisesti vähemmän kuin maallistuneemmassa USA:ssa, näin tilastokeskuksen ja omien laskelmieni tuloksiin nojautuen.

Kehottaisin sinua Toope, Toope-mieliset tutustumaan Wikipedian artikkeliin Heroiinista. "Heroiinia on pääsääntöisesti kahdenlaista, ruskeaa ja valkoista. Heroiinia voidaan käyttää polttamalla esimerkiksi tupakkaan sekoitettuna, folion päälle annosteltuna, pillereinä, nuuskaamalla ja suonensisäisesti"* Millä yritän vahvistaa kantaani siitä ettei kaikki heroinistit ole HIV positiivisia, vaikka niitä Iranissa on reilut 3 miltsiä.

*http://fi.wikipedia.org/wiki/Heroiini#K.C3.A4ytt.C3.B6tavat

-

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat