Seuraa 
Viestejä45973

Seiskat yms. uutisoivat näyttävästi Matti Inkisen poliisikuulusteluista tunnetuin tuloksin... Nyt istuvaa kansanedustajaa syytetään piirua vakavammasta rikoksesta, mutta roskalehdet ovat joko hiljaa tai eivät mainitse epäiltyä nimeltä, esimerkkinä tämänaamuinen Iltalehden juttu:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009050 ... 4_uu.shtml.

Ottamatta sen enempää kantaa mahdollisiin syyllisyyskysymyksiin, kannattaakin ilmeisesti harkita tarkkaan, missä asemassa/ammatissa mitäkin tekee tai jättää tekemättä, jottei joudu ristiinnaulituksi Seiskojen tai vastaavien juttujen ansiosta.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

sitä kutsutaan huhuksi. tosin lehdistö muuttaa tämän huhun kerralla niin kuin se muuttuisi käydessään lävitse 1000 henkilöä kerrallaan.

vai mitä tykkäätte otskosta "kultakala kuoli - omistajalle vuosi vankeutta" todellisuudessa kultakala kuoli vanhuuteen ja kolme koiraa nälkään.

näin ollen voidaan siis vetää johtopäätös (no shit Sherlock) että kansanedustaja on raiskattu. oaaksi epäilen salovaara sillä kyllä moisesta toipumiseen tarvitaan pitkä sairasloma luonnollisesti häpeän poistamiseksi burn outin nimissä.

toki, toki, tosissanihan minä...

toisen polven pilkkuvirhe

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat