Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Sattuipa tuossa toissa yönä niin, että Trondheimin edustalla olevaan pieneen saareen päättyi ylivuotisen hirven uintiretki.

Trondheimin vuonossa ei juuri saaria ole, varsinkaan tämän kaupungin edustalla. Kuitenkin yksi hehtaarin parin kokoinen pieni ikiaikainen linnoitussaari on noin 2-3 km päässä vuonolla kaupungin edustalla. Jostain syystä hirvi oli päättänyt uida sinne toissa yönä. Koska hirveä ei tuona yönä nähty kaupungin keskustassa, on sen todennäköisesti täytynyt aloittaa uimaretkensä keskustan ulkopuolelta, mikä pidentää uimaretkeä noin 3-4 kilometriin. Hirven voimat loppuivat saaren rantaan päästyään ja löytyi siten kuolleena eilen aamulla.

Kysymys kuuluu; mikä ihme sai hirven tuollaiselle uimareissulle? Saari on pieni eikä sitä edes yön hämärässä voi helposti nähdä mantereelta, etenkin kun toissa yönä oli erityisen surkea ja sateinen keli. Nyt on se aika vuodesta kun emät vieroittavat viimevuotiset vasat joten voiko tuo vieroitus saada noin pahoja oireita aikaan? Hirvillä ei täällä juuri ole mitään yleistä viettiä uida koska saaria ei juuri ole. Vuonon vastarannalle on noin 15 km. Pystyykö hirvi uimaan tuollaisia matkoja?

http://www.adressa.no/nyheter/trondheim ... 321436.ece

Kommentit (6)

Sleepysilver
Koska hirveä ei tuona yönä nähty kaupungin keskustassa, on sen todennäköisesti täytynyt aloittaa uimaretkensä keskustan ulkopuolelta, mikä pidentää uimaretkeä noin 3-4 kilometriin. Hirven voimat loppuivat saaren rantaan päästyään ja löytyi siten kuolleena eilen aamulla.

Hirvi on kestävä uimari. Se, että kukaan ei hirveä tuona yönä nähnyt keskustassa ei tarkoita, etteikö se siellä olisi voinut olla. Kuollutkin hirvi voi ajelehtia pitkiä matkoja ennen rantautumistaan. Kylmä ja suolainen vesi auttavat ruhon säilymisessä.

John Carter
Seuraa 
Viestejä9896
Liittynyt17.2.2006

Todennäköisesti joku peto on ajanut hirven järveen/mereen ja se on vaistomaisesti uinut pois päin rannasta, karkuun vaaraa.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Toope
Seuraa 
Viestejä24878
Liittynyt23.7.2006
Lepakko
Hirvi on kestävä uimari. Se, että kukaan ei hirveä tuona yönä nähnyt keskustassa ei tarkoita, etteikö se siellä olisi voinut olla. Kuollutkin hirvi voi ajelehtia pitkiä matkoja ennen rantautumistaan.

Ei se kuollut hirvi hirveästi ui.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265
Liittynyt16.3.2005
iisakka
Hirvi on myös yllättävän nopea uimaan. Olen kerran päässyt näkemään.

Olen myös nähnyt useastikin kesäoloissa. Parin asteen lämpöinen vesi hyydyttää maanisäkkään nopeasti.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat