Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Express-lehden mukaan hyökkäyksessä loukkaantui lievästi yksi lukiolainen, jota hyökkääjä löi puukolla käteen. Lehden mukaan kaksikolla oli ollut riitaa ennen välikohtausta.

Välikohtaus aiheutti suuren poliisioperaation, ja paikalle ryntäsi satoja poliiseja. Poliisit tyhjensivät koulun ja tutkivat koulurakennuksen.

Express-lehden mukaan tekijä on 16-vuotias ukrainalaistyttö. Poliisi ei vielä ole saanut häntä kiinni.

Repussa asearsenaali

Express kertoi verkkosivuillaan, että tekijän reppu löydettiin koulun vessasta. Repussa oli kaasupistooli ja useita Molotovin cocktaileja. Lisäksi repusta löytyi lehden mukaan kirje, jossa tekijä kertoi hyökkäävänsä kouluun.

Saksalaiset järkyttyivät maaliskuussa, kun 17-vuotias surmasi viisitoista ihmistä kouluiskussa Winnendenin kaupungissa. Osa uhreista sai surmansa koulun ulkopuolella. Poliisin kanssa käydyn tulitaistelun jälkeen hyökkääjä ampui itsensä.

Kommentit (3)

Yksi vaara voi olla se, että nuoret leimautuvat kouluunsa, luokkatovereihinsa ja opettajaansa liikaa. Ei minullekaan erikseen korostettu, että jokainen on koulussa omillaan. Kouluympäristö voi alkaa tuntua omalta kyläyhteisöltä, missä koetaan katkeruutta, mikäli tulee ristiriitoja. Mutta eihän koulu ole kyläyhteisö. Koulu on laitos, missä opiskellaan, ja jos opettaja tai luokkatoverit eivät pidä sinusta, niin se on voi voi. Mutta koulua on silti käytävä. Eivät kaikki pidä kaikista eivätkä kaikki ystävysty kaikkien kanssa. Mutta samalla tulee muistaa, että ketään ei saa kiusata. Jos kiusaa, niin saa syyttää itseään, mikäli jollakulla napsahtaa päässä ja kostaa raskaimman mukaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat