Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Aika on taas tullut poliittisten salaliitto teoreetikkojen (ja foliopipojen) aika polkaista kysymyksiä ja teorioita esim . Jorma "nokia/shell" Ollilan menemisestä polvisteleen kuningaiden ja eliitin eteen.

Tämä porukka on se joka keksi EUROn ( € ) vuonna 1955 eli näil on aikaa oottaa kun kyseessä on koko planeetta ja sille tuleva yksi hallitus ( NWO ).

Siinä missä sika/lintu/-influenssat ja kemikaalivanat taivaalla on tartkoitettu meidän vähentämiseen.

Kysynkin miksi me hyväksymme tällaisen käytöksen ihmisiltä jotka eivät pyyhi edes omaa persettään????

Kommentit (3)

Oli Bildenbergin eliitillä yhteistä strategiaa tai ei, niin kauan kuin lopputuloksena näyttää olevan Aasian voitto niin persiilleen on mennyt Euroopan eliitin suunnitelmat.

Duski
Oli Bildenbergin eliitillä yhteistä strategiaa tai ei, niin kauan kuin lopputuloksena näyttää olevan Aasian voitto niin persiilleen on mennyt Euroopan eliitin suunnitelmat.Kenen luulet omistavan ne Aasian tehtaat/bisnekset?

Camocar
Duski
Oli Bildenbergin eliitillä yhteistä strategiaa tai ei, niin kauan kuin lopputuloksena näyttää olevan Aasian voitto niin persiilleen on mennyt Euroopan eliitin suunnitelmat.Kenen luulet omistavan ne Aasian tehtaat/bisnekset?Aika paljon on länsimaiden omistuksessa. Nämä samat maat on aika paljon velkaa mm. Kiinalle. Jos velallinen päättääkin että ei ole rahaa maksaa, taitaa tehtailla olla kansallistaminen lähellä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat