Seuraa 
Viestejä1918

Jos halutaan olla loogisia ja johdonmukaisia niin silloin joko sekä Georgian ja Israelin edustaminen olisi kielletty, tai sallittu molempien esiintyä. Nythän kävin niin että Georgia boikotoitiin ulos kilpailusta sen kappaleen vihamielisestä suhtautumisesta Vladimir Putiniin.

Miksi on kiellettyä osoittaa vihamielisyyttä diktatorisen elkein hallitun maan johtohahmoa vastaan mutta sallittua osoittaa vihamielisyyttä Saatanaa vastaan joka saa aikaan vihamielisyydet Lähi-Idässä. Onko Perkeleen kritisoiminen humaaniutta korostaen jalompaa kuin Putinin kritisoiminen?

"Tbilisi. Georgia jättäytyy pois Moskovan euroviisuista, koska maan kilpailukappaletta ei kelpuutettu mukaan kisoihin. Georgia ilmoitti keskiviikkona, ettei se suostu vaihtamaan We Don't Wanna Put In -kappalettaan.

Euroopan yleisradioliiton EBU:n mukaan Georgian kappaleen sanoitus on poliittinen ja siten euroviisujen sääntöjen vastainen. Kappaleen katsotaan tölvivän Venäjän pääministeriä Vladimir Putinia."*

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Georgia+j%C3%A4tt%C3%A4ytyy+pois+eu...

Israelin kappale on yhtälailla poliittinen, siinähän nimen omaan pyritään kunnioittamaan humaaneja arvoja, jotka ovat vasta kohta Lähi-Idän sotimisen kyllästämälle kulttuurille.**

**http://en.wikipedia.org/wiki/There_Must_Be_Another_Way

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Varmaankin vain sellaiset poliittiset sanoitukset poistetaan, joista saattaa olla ongelmaa.

ei vaan tässä on kyse samasta periaatteesta kuin holocaustissa.Israel saa tehdä sellaista mikä muilta on ehdottoman tuomittavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
asdf
Jos baal1984 avaa yhdenkin ketjun, jossa ei mainita runkkaamista, se on kaikki kotiin päin.Oi erheiden poluille langennut hengellinen veljeni!

Katso lapseni, olen sortunut kaidalta podulta laveaelle tielle joka vie kadotukseen, mutta minusta on hauskempaa olla Perkeleen Lapsi TM (Trade Mark), joka saa nauttia elämästään ja jakaa iloaan muiden langenneiden veljien synkeiden mielien sulostuttajaksi.

Edellä mainituihin syihin vedoten aijon myös jatkossakin keskustella Tiede.fi-palstalla, silloin tällöin viattoman hupsusti viitaten "sen" tekemiseen....

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat