Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Sekä luettuani Amelian suruviestin että saatuani lisäksi ystävieni kautta kuulla, että Balt on poissa ajattelin avata tästä muistoaiheen, jotta jokainen voi jättää jäähyväisensä vanhalle palstan kamulle.

Amelia: Ajattelin vain ilmoittaa että Balthasar menehtyi eilen, otti lääkkeiden yliannostuksen.. Hänen avopuolisonaan toivon että sana leviää.. On nimittäin aikamoinen shokki löytää oma rakas kuolleena.. Mutta eipä tässä muuta..

Otan osaa suruusi ja voimia.

Balttia muistellen,
Pubi

Sivut

Kommentit (146)

Kovin ikävää. Seurattuani tätä palstaa useamman vuoden, Balt oli eräs parhaista keskustelijoista täällä. Huumorintajuinen, leppoisa ja älykäs.

Osanottoni, ja jaksamisia omaisille sekä tuttaville.

Deus Ex
Ikävä juttu. Voiko tiedustella ratkaisuun johtaineita syitä? Oliko taustalla masennusta tai jotain terminaalisairauksia?Tais olla.. harvoimpa ihminen itsensä ilosta tappaa..
Todella surullista niin Baltin puolesta kuin läheistensä.

Semmoset herkät ja hyvää haluavat ihmisethän sitä lakkaa eniten jaksamasta. Eivät halua riidellä ja tapella, sovittelevat ja koittavat nähdä valoisia puolia ja joskus siinä voi käydä niin ettei jaksa pitää itsestään tarpeeks huolta ja puoliaan.
Tietenkin me kaikki ollaan ihmisiä ja alttiita, joillakin se alttius on suurempi väsyä kesken.

Tällaisissa tilanteissa aina toivoo että jossakin olis niitä hyviä enkeleitä jotka ottais kantaakseen ihmisten suruja ja murheita ettei ihmiset keskenään väsyis itseensä tai toisiinsa..

Niin surullista..

Tai.. mistä mä tiän miten kurjaa Baltilla oli. Ehkä nyt on hyvin hänen kannaltaan..

asdf
Seuraa 
Viestejä11823
Liittynyt16.3.2005

No voihan... tekisi mieli kirjoittaa painokelvottomuuksia.

Todella surullista. Balt oli niitä harvoja, joilla maltti piti aina eikä hän sortunut mihinkään typerään keskusteluissaan. Iso menetys.

Kuten edellä jo mainittiinkin, läheisille on apua ja sitä kannattaa ottaa vastaan, jos hiukankin siltä tuntuu.

Syvä osanottoni kaikkien niiden ihmisten suruun, joita asia koskettaa.

Muistaaksen Balt kirjoitti joskus avoimesti hoidoistaan, ja että hänellä oli ollut (ainakin ajoittain) vakavampia sielullisen tason ongelmia.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

Todella ikävä uutinen.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat