Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Merkittävän delegaation seurassa söin lounaalla runsaasti. Jälkiruokana oli jäätelöä ja kahvia. Jäätelö ei ollut ilmeisesti hyla-jäätelöä, koska maha alkoi kivistelemään heti lounaan jälkeen.

Mikäs siinä, mutta klo. 14 aikoihin oli minun audienssin vuoro. Kumarruin ottamaan alahyllyltä audiovisuaalisia apuvälineitä, kun tunsin perseessäni valtavan kosteuden. Se tuli yllättäen, varoittamatta ja täysin äänettömästi, jättiläismäinen märkäpieru.

Hetken kuluttua nenääni saapui karmea paskanhaju. Lähimmät pöydässä vetäytyivät tuoleineen vähän sivummalle, ikään kuin että näkisivät esitykseni kokonaisuuden paremmin.

Palaverin jälkeen suuntasin suoraan lähimpään vessaan. Tarkempi tarkastelu osoitti koruttomasti, että vaaleissa suorissa housuissa oli ruskehtava iso läikkä tasan siinä, missä pitikin.

Huumorimiehenä suhtauduin asiaan naama virneessä. Ainakin oma esitykseni muistetaan, jos ei muuta. Se muistetaan housuihin paskomisen ja hajun vuoksi.

Periaatteessa harmittaa jälkeenpäin vain se, että kun kysymyksiä esitettiin, olisi pitänyt kävellä kysyjän viereen, pyllistää hänen vierustoverilleen housut ruskeana, ja selvittää asiaa syvemmin ihan pokerina, ja olla viisaan oloinen.

Jos jollakin muulla on ollut yhtä kiusallisen koomisia hetkiä, niin heitä jatkoksi, mikäli jouduit tilanteeseen tahattomasti.

Sivut

Kommentit (21)

Mä olen kirjoitellut aiheesta pari sanaa mm. tuonne: vapaa-sana-f5/sissipaska-t26417-45.html .

Jäätelö ja kahvi on itsellenikin arka yhdistelmä. Veteläksi vääntää väkisin. Vetelää edeltää äkillinen vatsakipu, joka tietää että housut on nykäistävä nilkkoihin todella pian.

Kyseisestä yhdistelmästä johtunut hätäinen hetki tapahtui jokunen vuosi sitten kun olin tyttelin kanssa mukavasti viettämässä kesäistä päivää kaupungilla, vähän syrjemmässä puistossa. Olimme hörpppineet kaffea ja oli jäätelön vuoro. Ennenkä jäätelötötterö oli puolivälissä, vatsanvääntö alkoi. Hikihän siinä nousee, ja täytyi myös hienostunutta blondia siinä miettiä. Päättelin, että on oiva aika lähteä keräämään kukkakimppua. Ahmasin jäätelöä palasen, käskin muijjaa katselemaan jotain patsasta ja häivyin. Sopivan muistomerkin takana sitten asioin, ja yritin tsiikailla niitä kukkia. Kykkimisen siellä kivimöhkäleen takana näki varmasti moni, mutta evvk. No, ruoho oli tietty ajettu aamulla matalaksi, piti nykiä istutuskukkia nipuksi. Kädet sain sopivasti nurmentuoksuiseksi pyyhkimällä ne ruohonsilppuun. Kakkahätäisenä ihminen on fiksuimmillaan.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
Liittynyt8.12.2007

Samaan tyyliin:

Joskus ~ 10 v kakarana raahauduin ~5 km kävellen shortseissa melkoisen tehokkaan ripulin kourissa kotiin (ja sinne oli päästävä ajoissa). Maastoutuminen ei ollut juurikaan mahdollista, vaikka metsästä tulin.
Nolotti ihan uskomattomasti, kun ihmiset näkivät ruskean vanan jaloissani, vaikka toki putsailinkin sitä vähän väliä.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Tästä on tasan 20 vuotta.

Olin pitämässä esitelmää Oulussa hotellissa, nykyään se on Radisson SAS, en muista mikä se silloin oli. Siinä vieressä on saari nimeltään Pikisaari.

Kävin heittämässä krapulatortut Pikisaareen rantakivikoille. Siellä ne on varmaan vieläkin. Pyyhin peffani nurmikkoon.

Elämäni ainoa "luontoretki"

Nooh. Tämä paskanpuhuminen siitä kirjoittaminen on sitä Rotary- ja lions-clubilaisten hulvatonta huumorinvulvaa, joka heiltä purkautuu aina välillä. Johtunee varmaan siitä, että he kultivoidussa ympäristössään eivät voi noita asioita luonnollisesti käsitellä.
Jos tällä foorumilla tavallinen tallaaja paska-asioista kirjoittaa, niin heti saa noilta ylemmän keskiluokkaisen taustan omaavilta charmooreilta kuulla syvällä herrasivistyksen rintaäänellä lausuttuja paheksuvia kommentteja. On omakohtaista kokemusta.
Ei muuta. Jatkakaa ihmeessä!

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Liittynyt11.3.2008

Tortun vääntäminen voi olla toisille elämän siunaus toisille paskapäille taas kirous.

Pyrin ilmaisemaan yllä olevalla lauseella informaatiota joka tulee ilmi alapuolelle piirretyssä kauniissa, allegorisissa kirsikan väristen helmien koristelemassa runossa.

Pönttö kurkkua mussuttaa.
Mussun sussun.
Plörtäys sinne ja tänne.
Pökäle sulta tai multa.
Vetelät housuun tai pöntöön.
Pöntöllä menee luu kurkkuun.

Toivon ettei taidokkaasti veistelty runoni herätä kanssalukijoissa niin suuria ilon kyyneleiden purkauksia ettei kyynelet mahdu kyynel kanavista ulos.

-

R4D4
Seuraa 
Viestejä1566
Liittynyt25.3.2009
baal1984

Pönttö kurkkua mussuttaa.
Mussun sussun.
Plörtäys sinne ja tänne.
Pökäle sulta tai multa.
Vetelät housuun tai pöntöön.
Pöntöllä menee luu kurkkuun.

Toivon ettei taidokkaasti veistelty runoni herätä kanssalukijoissa niin suuria ilon kyyneleiden purkauksia ettei kyynelet mahdu kyynel kanavista ulos.
Kaunista.

Kakka on yhteiskuntamme yksi henkireikä. Harvaan asiaan suhtaudutaan niin kaksijakoisesti. Kakkahan on aina pyritty keräämään yhteen paikkaan, pois näkösältä.

Mutta samaan aikaan kakan perään haikaillaan, ja globaalin, sosiaalisen teatterin alla kytee kakkatietoisuus, joka muistuttaa meitä elämän realiteeteista. Taistelu kakkaa vastaan on turhaa. Antaa kakan virrata jokaiseen sydämeen!

Paskomistarpeen kasvaessa on myös mielenkiintoisia fysiologisia yhteyksiä. Omalla kohdallani valtavan pythonin pidättäminen heijastaa aina kasvavan kolotuksen ja säkenöinnin oikean käden sormiin. Vetelällä ilmiö loistaa poissaolollaan, mutta noin 30x©8cm pötköllä oikean käden sormet tietävät, mitä on tulossa.

Pidemmälle vietynä kysymys on siis tulevien tapahtumien ennustamisesta, ja vieläpä niin, että ennustus aina toteutuu. Kun tuo pötkö on sitten ulostettu useimmiten yhtenä kappaleena, sormien kolotus ja kihelmöinti lakkaa saman tein, ja mielen valtaa luonnollisesti äärimmäisen autuaallinen, jopa uskonnolliseen hurmokseen verrattavissa oleva mielentila.

Vielä aiheeseen liittyen kiinnostaisi tietää, minkälaisia muunlaisia oireita valtavan tulollaan olevan sonnan pidätteleminen voi aiheuttaa.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Huh. oli lähellä etten itsekkin paskonut housuihini äskön, kun yritin pierasta. Onneksi sulkijalihakset toimii hyvin, niin pystyin keskeyttämään pierun ja kakan tulon housuihin.

Ei pitäs yrittää piereskellä jos on juonu paljon.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18399
Liittynyt16.3.2005
CE-hyväksytty
Kyllä. Kakkantaminen on iloinen asia. Muutamia kakkaseikailuja itsekin kokeneena...

Voi juma. Nyt mä oon kade.
Yhtään kakkantamisseikkailua ei ole sattunut.

Ainoat kakkantamisjutut on, kun opin potalle ennen kuin opin kävelemään.

Ai niin, ja se, kun mutsi lähti kauppaan ja mie jäin potan kanssa kahden ilman vessapaperia. Aku Ankka koki kovan kohtalon - ruttuun vaan ja päin persausta. (Paska Ankkaa ei silloin vielä ollut keksitty, mutta luultavasti ja varmoista lähteistä epäillen väitän kautta kiven ja kannon ennen kuin kentälle sammun, että vastaavasta on ko. aviisi saanut alkuiduksensa.)

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Qadesha
Rela juippi. Itse olisin varmaan menossa kiikkuun tuollaisen tapauksen jälkeen.
Vierasperäisyyden näkee tuossa pyyhekohdassa selvästi. Itellä ei tulis mieleen alkaa pyyhkimään, vaan reilusti käyttäisin käsisuihkua. Silti Ryan's Steakhouse story iskee aina.

Spock
Periaatteessa harmittaa jälkeenpäin vain se, että kun kysymyksiä esitettiin, olisi pitänyt kävellä kysyjän viereen, pyllistää hänen vierustoverilleen housut ruskeana, ja selvittää asiaa syvemmin ihan pokerina, ja olla viisaan oloinen.Entäs, jos se vierustoveri olisikin ollut äärimmäisen hyvännäköinen ja kaunisvartaloinen tyylikkäisiin vaatteisiin pukeutunut nainen, jonka poven uuma näkyisi vain kiusallisen vähän. Kaikki miehet haluaisivat häntä, mutta vain harvat ja valitut olisivat päässeet häntä polkemaan.

Luuletko, että kun pyllistät tällaiselle kaunottarelle paskat housuissasi, että osakkeesi ja mahdollisuutesi jotenkin nousisivat? Tuskinpa vain. Olisit hänelle sellaisen jälkeen vihon viimeinen housuihin paskoja. Ainut mahdollisuus saattaisi enää olla kertoa asiat sähköpostin välityksellä tasan niin, kuin tapahtumat olivat edenneet.

Toisaalta tällaisista erikoisista ensikontakteista syntyy usein elämää suurempia rakkaustarinoita. Saada ihailemansa (salarakas) nainen rakastumaan itseensä paskomalla ensin housuihinsa. Hmm...saattaisi jopa toimia äärimmäisen otollisissa olosuhteissa, jossa tilannekomiikka pitäisi osata näytellä sopivana hämmennyksenä.

-torstai

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat