Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

tuossa kävin hakemassa itselleni sitten a-b usb:n ja kytkin koneeni kiinni boksiin tavoitteena saada vähän viteoita talteen. muuten menee oikein hyvin mutta ei löydä kuin yhden kansion ja sitten yhden viteon.

inverto 7000m on kyseessä ja wirmis on kohtuu uusi samoin kuin uusin pc-suite.

missähän mahtaisi olla oikein vika kun ei löydä mukamas muita tallenteita vaikka niitä on lähemmäs viisikymmentä? olisi hyvä saada pari sarjaa koneelle kun tuo aika on aika marginaalista nykyään kiitokset siitä tuolle nappulalle.

toisen polven pilkkuvirhe

Kommentit (5)

Neverhöörd merkki, mutta oletko tutkinut tallenteiden nimiä?

Topfieldin tapauksessa on sellainen ongelma, että laite nimeää automaattisesti tiedostot siten, että niiden siirto USB:n kautta tietokoneelle epäonnistuu.

Jos tiedostot nimeää joko digiboksilla, tai tietokoneella uudelleen ennen siirtoa, onnistuu homma ok.

Ovatko tallenteet suojaamattomia, vai maksullisilta kanavilta tallennettuja?

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

eipä nuissa nimissä mitään ihmeellistä ole. kokeilin tuossa ehdotuksestasi muuttaa nimiä mutta tuloksella joka ei muuttanut asiaa miksikään. tallentaa muistaakseni mpeginä viteot.

kansion luominen koneella boksille näkyy kyllä boksilla mutta ei koneella. eli tiedostot jostain syystä katoaa boksin ja koneen välillä.

cittarihan näitä bokseja on myynyt läjäpäin tarjuuksessa. viimeisin tarjuus taisi olla 150 euroa idl 7000m 250g kovolla.

hintalaatusuhteeltan ihan pätevä kampe kunhan ensimmäiseksi wirmikse päivittelee esim. usbitikulla uusimpaan. eipä voi moittia muuta kuin paketissa lukenutta 2.0 usb:n tukea kun todellisuus on usb 1.0.

toisen polven pilkkuvirhe

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

juu ja ei

siirto muistitikulle nyt onnistuu mutta ei tuolle pc-suitelle. samalla ohjelmien tallennus meni ihmeelliseksi. osa ohjelmista jää tallentumatta tai tallentaa ilman kuvaa ja ääntä.

olen alkanut jo rukoilla että tuo halppis boksi hajoaisi kuin einhellin ruohonleikkuri jokainen kesä juuri silloin kuin pitäisi leikata nurmikko.

toisen polven pilkkuvirhe

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat