Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Miten saan vanhan Canon Ixus -digikamerani toimimaan 32 bit Windows Vistan kanssa. Ei oikein tunnu löytyvän sopivia ajureita noin vanhaan kameraan. murrr

Kommentit (10)

Yksi vaihtoehto olisi tietysti käyttää kortinlukijaa suoran usb-yhteyden sijaan, mutta ei oikein viitsisi ostaa uusia lisälaitteita noin vanhaa kameraa varten. Eikö tuota omaa piuhaa vielä saisi jotenkin toimimaan?

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

ei saa...

isällä sama ongelma kameran ja tulostimen kanssa. yhteensopivia ajureita ei ollut joten kamera ja tulostin lensivät roskiin enkä kerennyt väliin.

toisen polven pilkkuvirhe

Luulisi että joku propellipää olisi puhdetöinään puukottanut jotain vanhaa ajuria sen verran, että se suostuisi toimimaan Vistassa? Isosta ongelmasta ei voi olla kyse?

Ei ulkopuolisia ajureita tarvita. Mun Canonit Vista tunnistaa ilman mitään ajuriasennuksia.

Tökkää piuha koneeseen, ja siirrä kuvia Resurssienhallinnassa. Kameran kuvake ilmestyy kyllä sinne.

Automaattista kuvankääntöä ei taida olla tarjolla siirron yhteydessä, mutta nopeasti käännöt napsauttaa niihin kuviin mitkä sitä vaatii.

Toope
Seuraa 
Viestejä24874
Liittynyt23.7.2006
Volitans
Paras ratkaisu on heittää se visva romukoppaan. Eihän sitä ole mihinkään järkevään edes suunniteltu - pelialusta se on.

Vistako pelialusta? Eihän siinä edes toimi useimmat xp:n pelit.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat