Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Onko kellään hajua miltä tulevaisuuden universumi voisi näyttää? En osaa tarkalleen sanoa että monenko miljardin vuoden päästä mutta kaitpa aika monen. Että universumi jollain tapaa repeäisi tai että protonit menis jotenkin hajalle.
Kertokaa mitä luulette miltä universumi siis näyttää tulevaisuudessa.

Mitä minä luulen.
Jos nyt galaxit loittonee toisistaan ja atomit menee silpuksi niin ehkä ne pysyy samankaltaisessa muodossa mutta pienemmässä skaalassa. Elikkä materiaali leviää pitemmälle mutta suhdeluvut menevät pienemmiks.
En sitten osaa arvella miten mustat aukot vaikuttaa asiaan. Jospa lopulta jotenkin syntyy jostain helkutin iso gravitaatiopesäke mikä imee kaiken itteensä.

Miten muuten on, jos ne atomit menee silpuks niin meneekö ne suht samaan aikaan hajalle vai mitä luulette?

Kommentit (1)

Kun mustat aukot syövät avaruutta, niin lopulta koko universumin avaruus on mustissa aukoissa, ja kun luuloni mukaan mustan aukon singulariteetti on samalla valkoisen aukon eli alkuräjähdyksen singulariteetti, niin nämä mustan aukon luomat uudet toisen polven laajenevat universumit syövät eli varastavat universumimme avaruuden ja ajan kuluessa lainaavat sen taas jälkipolvilleen. Avaruus ei siis häviäisi tai hajoisi, vaan se lainattaisiin tulevien universumien rakennusaineeksi ja käyttöön.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat