Seuraa 
Viestejä45973

Kertokaas, mitä on tullut vastaan. Missä on saatu raavittua kasaan kauheimmat hirvitykset, ja missä toisaalta on ehkä jopa onnistuttu?

Irkissä puhuttiin aiheesta. Esiin nousi mm. Hollola, jonka sivujen Microsoft Frontpage -toteutus on kyllä ihan näköistään. Jo etusivu kauhistuttaa kun jokainen linkki näyttää vievän johonkin http://www.hollola.fi/keskus/frame/frame4.htm -tyyliseen. Frameja, frameja, frameja, ja jo itse osoitteissa. Muut linkit osoittavatkin sitten PDF-tiedostoihin, joissa on tosiaan heti etusivulta linkitettynä kuntastrategiat ja muu kevyt luettava. Ah, ihanuutta. Varsinaisten sivustolinkkien takaa löytyy frameja, kuten arvata saattoi. Väreinä on käytetty oksettavan keltaista ja vihreää.

Toinen esille noussut on Joensuu. Huomatkaa että www:tön versio ei toimi. Joten, toinen yritys. Etusivulla saa valita joko kaupungin tai yliopiston. Molemmat esittelevät häpeilemättä tasonsa. Itse vilkaisu kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Voin kyllä paljastaa, että kaupungin sivuilla on toissa talven bussiaikatauluja eikä sieltä oikein löydä mitään hyödyllistä tai järkevää vahingossakaan.

Kolmas suomalainen edelläkävijä (lue: takanaryömijä) Internetissä on Vantaa. Vantaan sivusto on ladannut siitä lähtien kun irkistä linkin avasin. Ehdin sielläkin ihmetellä että mikä on kun ei toimi. Googlen välimuistista se jotenkuten toimii.

Mutta kas, nyt on Vantaan sivuston lataaminen pysähtynyt, vieläpä iloisen viestin kera:

Active Server Pages error 'ASP 0113'

Script timed out

/i_etusivu.asp

The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. You can change this limit by specifying a new value for the property Server.ScriptTimeout or by changing the value in the IIS administration tools.
Auvoista. Sentään kaupungin vaakuna näkyy osoiterivin ikonina. Mistä lie harhautunut sinne.

Googlen välimuistin perusteella sanoisin kuitenkin, että kyseessä on sekava ja vaikea sivusto, josta ei löydä etsimäänsä. Äkkäämäni uutinen saattaa kertoa tai olla kertomatta kaupungin muusta tilasta. "Katuvalojen kesäsammutus ei onnistunut Vantaalla 20.5.2009".

Kommentit (3)

Raameilla kuka tahansa osaa tehdä sivut. Mutta CSS-kilke vaatii jo aiheeseen tutustumista. Kuntien talous ripulilla, onneksi panostavat muuhun kuin webbinörttien palkkaamiseen.

Lisäksi kuntia vastaavien organisaatioiden nörttinä työskentely on syvältä. Kukaan ei todellakaan toimita materiaalia ilman kahtakymmentä pyyntöä siitä. Parhaimmillaan pyydetämääsi materiaalia ei ole, ja webbinörtti pääsee sitä sitten dataamaan.

Vantaa valmistuu kuntaliitokseen, mitä turhia nostaa palvelinta ylös jos se jossain vaiheessa on kaatunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
OjH
Suomen hauskimmat kunnan nettisivut. Ainakin on kevyttä luettavaa.

http://www.telajarvi.net/[/quote]


Komiat on.
Pari vuotta sitten hokasin.Siellä valmistettava TEAT-mallisto on muuten upea (kuten Wanker 4x4).

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat