Seuraa 
Viestejä13176

Kyllä tänne mahtuu maahanmuuttajia, saataisiin Yhteiskunnasta työstettyä ahdasmielisiä asennetta jos tänne tulisi lisää väkeä.

Maahanmuuttopolitiikan pitäisi onnistua, eikä aiheuttaa ongelmia. Vain valmiiksi hyvin suunniteltu on hyvä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Ei Suomi mitään maahanmuuttajia tarvitse, vaan ihmisiä. Erivärisiä, -kokoisia, -näköisiä ja -kielisiä ihmisiä mahdollisimman kaukaa ja mahdollisimman erilaisista kulttuureista. Se on vasta sitä maahanmuuttoa, joka aiheuttaa toivottua etnistä kihelmöintiä ja kutkuttelee suvaitsevaisuutta.

Esimerkiksi EU:n alueella vapaan liikkuvuuden ansiosta vuosittain tapahtuva siirtolaisuus ei saa aikaan tätä riittävää kihelmöintiä. Se on liian tylsää ja normaalia. En usko, että esimerkiksi parituhatta bulgarialaista auttaisi suomalaisten ahdasmielisyyteen oikeastaan mitenkään. Otetaan samalla huomioon, että EU:n sisäinen siirtolaisuus ei edes näy missään maahanmuuttotilastoissa, joten bulgarialaisilla ei voi edes kerskailla.

Maahanmuuttajia ei tarvita siksikään, että maahanmuuttaja on erittäin uhanalainen laji Suomessa. Ennen pitkää kaikki maahanmuuttajat katoavat ja heistä tulee suomalaisia. Tämäkään ei kutkuta eikä kihelmöi, jolleivat suomalaiset ole jotenkin reilusti totutusta poikkeavia ja näiden jälkeläiset esimerkiksi riittävän ruskeita.

Joten kiitos, ei maahanmuuttajia vaan ihmisiä. Maahanmuuttajat pois Suomesta! Suomi suomalaisille!

Vierailija

Miksi avaat tämän vuoksi uuden ketjun?

Valinnanvaraa täällä on jo liikaakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
idiotus
Miksi avaat tämän vuoksi uuden ketjun?

Valinnanvaraa täällä on jo liikaakin.


Anna vain uusien ketjujen avautua, suomalaiset ovat ahdasmielisiä asenteeltaan ja maahanmuuttajia tarvitaan reilusti, tosin sillä ehdottomalla varauksella ettei maahanmuutosta vaan lopulta tulekin ongelma!

Monikulttuurisuus ei vaan toimi. Suuria määriä maahanmuuttajia ei pystytä sopeuttamaan yhteiskuntaan, joka johtaa työttömyyteen ja rikollisen toiminnan kasvuun näissä ryhmissä. Mamukriittisyys saa lisää vettä myllyynsä, mikä esim. Ruotsissa näkyy fasististen liikkeiden lisääntymisenä. Eli pidetään vaan rajat tiukalla, niin päästään helpommalla.

Kun tätä keskustelua jatketaan tarpeeksi pitkälle niin tullaan kohtaan jossa keskustelu vaihtuu talvisotaan. En tiedä oikeita lukuja mutta en usko että suomesta lähti ruotsiin kovinkaan monta yli 18 vuotiasta miestä. Jos 18-vuotiaita miehiä lähti ruotsiin karkuun niin olivatko he omassa maassaan uhattuja? Ehkä sen takia etteivät jaksaneet puolustaa suomea? No ehkä tänne tulevat 18+ miehet eivät pelkää naapurimaata vaan omaa maatansa. Viholliset ovat oman maan kansalaisia? Mitä tämä varsinaisesti muuttaa jos verrataan siihen että venä*ä hyökkäisi tänne? Jos ryssät haluaa lahdata meidät, kyseessä on vallanhimosta. Jos täällä asuisi 60% ryssiä ja he haluaisivat lahdata meidät, olisi kyse taas vallanhimosta tai ihan mistä vaan, sama voisi olla kyseessä edellisessä. Voisihan sanoa että ne hyökkää poliittisista syistä. Eikös ne viimeeksi hyökänneet. Ai niin ne laukaukset. No eikös kaikki meistä olisi voinut paeta ruotsiin, "olen poliittinen pakolainen". Minut tapetaan koto-suomessa(pakenin rintamalta). Ainakin siinä vaiheessa kun tietystä maasta on paennut yli puolet, voidaan sanoa: "v***u, nyt meitä on huijattu!".

Sotaan liittyen, olen joskus kuullut puhuttavan "avainlapsista", en vain muista että yksikään dokkari olisi kertonut kuinka 24-vuotias Reiska tampereelta olisi lähtenyt evakossa ruotsiin ja uuteen perheeseen sijoittamisen jälkeen hänestä olisi tullut nuorisorikollinen joka polttaa poliisiautoja Malmössa.

Totta kai maahanmuuttajia saa tulla lisää, ja monikulttuurisuus voi toimia.
Se riippuu ihan siitä ketä tulee.
Ovathan esim. Pariisi ja USA vetäneet tiettyinä aikoina Euroopan ja muunkin maailman sivistyneintä väkeä, joskus vuosisatojen aikana kerättyjen omaisuuksien kanssa.
Plussalle ovat siinä jääneet.
Täällä kovin vähän ymmärretään asiaa. Sen näkee parhaiten siitä, että monikulttuuriksi sanotaan nykyistä kehitystä joka on monokulttuuria, sitä lajia jota toiset kokemuksensa perusteella eniten pelkäävät.

Nyt pitää panostaa maahanmuuttajien laatuun eikä määrään.

Sama kuin jos jalkapallojoukkue ottaisi koko ajan lisää jäseniä muttei koskaan järjestä harjoituksia. Naurettavaa.

Suomen kielen koulutukseen en panostaisi, vaan englannin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat