Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005

Nyt sen itsekin karvaisesti kkoin.

Sivut

Kommentit (16)

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Miksi se on paska? Se on hyvä kun siinä ei voi tyhjentää välisivumuistia, nii näkee missä kaikki on käyny.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

CE-hyväksytty
Nyt sen itsekin karvaisesti kkoin.

Jotkut meistä pystyvät hyppäämään MS- Vistan yli, MS-Windows Seiskaan asti.
Kuudesti SeiskaRC1:n installoinut

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
Liittynyt8.12.2007
Euphemos
Mieluummin napanuora x86-teknologiaan poikki... tosin silloin taitaa kyllä katketa yhteys kaikkeen viihdemediaankin.

Itse ainakin ohjelmiston puolesta tulisin kepeästi toimeen FFmpeg-projektin kehittämällä melkoisen suurella kasalla vapaata ja monella arkkitehtuurilla toimivaa dekooderi/enkooderikamaa.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Toope
Seuraa 
Viestejä24855
Liittynyt23.7.2006

Eipä ole ollut vistassa valittamista. Kaatuukin paljon harvemmin kuin xp.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Toope
Eipä ole ollut vistassa valittamista. Kaatuukin paljon harvemmin kuin xp.En muista, olisiko minun XP:ni kaatunut juuri koskaan. Mieluummin olisin halunnut, että XP:n käyttöliittymään liittyvät bugit olisi korjattu. Turhauttavaa että tulee uusi käyttis kun entinenkään ei ole vielä valmis. Ja se että se uusikin on kuulemma susi jo syntyessään. Sen sijaan että tehtäisiin uusia käyttisversioita niin voisi hioa yhdestä täydellisen.

OjH
Seuraa 
Viestejä259
Liittynyt1.12.2008
Dredex
Turhauttavaa että tulee uusi käyttis kun entinenkään ei ole vielä valmis. Ja se että se uusikin on kuulemma susi jo syntyessään. Sen sijaan että tehtäisiin uusia käyttisversioita niin voisi hioa yhdestä täydellisen.

Kaupallisen softan koodaamisperiaate on pitkän aikaa ollut se, että kun softa on siistitty täysin puhtaaksi bugeista, se on auttamattomasti vanhentunut. Ja tietysti se, että bugien korjaaminen ei tuota rahaa kassaan, niinkuin uuden softaversion tekeminen.

OjH
Dredex
Turhauttavaa että tulee uusi käyttis kun entinenkään ei ole vielä valmis. Ja se että se uusikin on kuulemma susi jo syntyessään. Sen sijaan että tehtäisiin uusia käyttisversioita niin voisi hioa yhdestä täydellisen.

Kaupallisen softan koodaamisperiaate on pitkän aikaa ollut se, että kun softa on siistitty täysin puhtaaksi bugeista, se on auttamattomasti vanhentunut. Ja tietysti se, että bugien korjaaminen ei tuota rahaa kassaan, niinkuin uuden softaversion tekeminen.Niih, mutta kyllästyvät ihmiset siihenkin, jos softat ovat bugisia. Esimerkiksi monet ovat menneet Linux-leiriin yhtenä syynä Windowsin bugisuus. Windowsin bugit ovat vähentyneet. Mutta jos joku tarjoaisi käyttiksen, jota hiotaan eikä siitä varsinaisesti tulisi uusia versioita (paitsi uudet piirteet automaattisina maksullisina päivityksinä), niin voisihan se käyttis saada suosiota. Käyttöjärjestelmäpuolella ei tosin ole paljon vaihtoehtoja ja jos haluaa käyttää nimenomaan Windowsia, niin vaihtoehtoja on vielä vähemmän. Harmi sinänsä.

Mikä puolueeton tutkimus voi osoittaa että Windowsin bugit (eteenkin pahat) olisivat vähentyneet? Ja miten tämä näkyy toimivuuden suhteen? Tuttavapiirissäni (parikymmentä varmaa tapausta) ongelmat eivät ainakaan ole vähentyneet. Sama vanha trendi - uusi kone, joka about 3 vuoden kuluttua niin tukossa että mikään ei toimi - näyttää olevan edelleenkin voimassa. Samoin kuin näiden koneiden asteittainen hidastuminen oikeastaan jo ensimmäisestä käyttövuodesta alkaen.

PS. Eräiden Windows-bugien korjausviive on ollut pahimmillaan muuten 295 vrk:ta. Eli, eli?

Ongelmakäyttäjät saavat koneensa tukkoon 3-party matskulla minuuteissa. Siitä vaan tutkimaan, kuinka suuri osa väestöstä on tätä ongelmakäyttäjäkuntaa.

Ja kolmen vuoden päästä julkaistavat softat on tarkoitettu kolmen vuoden päästä käytössä oleville koneille... Sitä voi miettiä, mitä After-Bluray formaatilta asennettavat softat vaatii vehkeiltä.

Vastikää paljastui että suoraan tehtaassa asennettuihin erään tietokonemallin Vista-versioon oli jo valmiiksi asennettu 3 haittaohjelmaa.

Ja nyt on myös osoittautunut että Microsoftin tuki ODF-tiedostotyypille osoittautui ongelmaksi, sillä MS on tehnyt koko homman päin persettä.

http://www.linuxloop.com/news/2009/05/2 ... -everyone/

Eikö tuossa firmassa osata tehdä mitään vai onko tarkoitus vain sabotoida kaikkea mitä tehdään Redmondin ulkopuolella?


"Microsoft often makes little gestures as if they are beginning to accept that they can co-exist with open-source software and open standards, but every time they manager to somehow undermine their own actions with some other unfriendly move. Reputation is key right now for Microsoft’s success. Lazy ODF support isn’t winning them any friends."

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat