Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mietin usein mistä johtuu mm. Helsingin yliopistolla henkilöstön eriarvoisuus, mm. jos professori, tutkimusryhmän johtaja, dosentti täyttää tasavuosia (40, 50...) tai pääsee eläkkeelle, niin hänelle ostetaan jokin iso lahja ja järjestetään kakku/shampanja-kemut työajalla, joka saattaa kestää miltei koko päivän.

Jos vahtimestari, siivooja tai muu ei-akateeminen vastaavassa tilanteessa saa juhlaansa tai läksiäisiin pelkkää kylmää pyyhettä ja esimiesten valituksen siitä että henk. kohtaiset juhlat pitäisi järjestää omalla ajalla eikä laitoksen normaalia toimintaa saisi rajoittaa mitenkään.

Onko yritysmaailmassa tai muualla vastaavia tilanteita vielä?

Kommentit (1)

Toope
Seuraa 
Viestejä24855
Liittynyt23.7.2006
Tuomas_Akvinolainen
Onko yritysmaailmassa tai muualla vastaavia tilanteita vielä?

Ei ole. Yksityisellä sektorilla kaikki ovat tasavertaisia työntekijöitä, päinvastoin kuin julkisella sektorilla, joten pääjohtajalle ja siivoojalle järjestetään yleensä aivan samanlaiset eläköitymiskemut.

Edit: voi ristus mikä avaus.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat