Seuraa 
Viestejä451
Liittynyt18.3.2008

Meille annetaan virheellistä tietoa siitä, miltä esi-isämme ovat näyttäneet.Aito alkuperäinen rastatukka muodostuu sillä tavalla, että tukalle ei tehdä mitään, sitä ei esimerkiksi kammata. Koska on epätodennäköistä, että Homo Erectus esimerkiksi olisi valmistanut kampoja hiustensa hoitoon, niin voidaan päätellä, että sen tukka muistutti rastafarien hiuskuontaloa.

Samalla tavoin on oletettava, että kaikilla ihmisen esi-isillä oli rastaletti, mutta antropologisten kirjojen kuvittajat eivät kuvaa hiuksia oikein, koska a) he eivät pidä reggae-musiikista ja 2) he vastustavat kannabiksen käytön laillistamista.

Kommentit (4)

Oonpa itekin tuota miettinyt.

Vissiin nyt kolme vuotta tukka kasvanut valtoimenaan. Muutamaan otteeseen on jo leikelty ja revitty huovuttunutta tukkaa ja älyttömän isoja takkuja irti. Ei sitä aina jaksa harjata tai kammata.

Ja miulla sentäs on sitä vapaa-aikaa, ei tartte koko ajan juosta riistan perässä. Liekö myös helpompi jos tukka on takussa, koska silloin sitä on vähemmän silmillä haittoina. Eihän sitä näe jos kaikki on naamalla. Mutta onhan sitä voinut sitoa tukan kiinni jollakin, ja on siihen voinut ehkä koristeitakin halutessaan laittaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat