Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Voisiko joku auttaa etsimään oikean ohjelman netistä Canon Powershot G1 kameralle, jolla saa kuvat tietokoneelle kameran USB kaapelilla?

Sivut

Kommentit (21)

IsoJussi
Seuraa 
Viestejä987
Liittynyt16.3.2005

Oletkos kokeillut sellaista temppua, että laitat sen USB-kaapelin kiinni siihen kameraan ja laitat virrat päälle? Saattaisi näkyä jonkin sortin massamuistina siellä koneella...

Same shit, different day...

On olemassa ihmisiä, jotka kuolevat nälkään ilman tölkinavainta, vaikka vieressä olisi 9*10potenssiin9 säilyketölkkiä...ja vieressä olisi kuitenkin puukko, leka, kirves ja saakeli vaikka SIWA.

IsoJussi
Oletkos kokeillut sellaista temppua, että laitat sen USB-kaapelin kiinni siihen kameraan ja laitat virrat päälle? Saattaisi näkyä jonkin sortin massamuistina siellä koneella...

Jep, tätä kokeilisin itsekin ensin. Yleensä kamera pitää laittaa vielä katselutilaan, jotta yhteys muodostuu.

Jos aloittaja jotakin ohjelmaa välttämättä haluaa, niin käyttöjärjestelmä olisi hyvä tietää.

Kamera ei ilmesty massamuistilaitteeksi, vaikka kamera on oikein kiinni tietokoneessa ja oikeassa tilassa.

Ohjelma siis tarvittaisiin, käyttöjärjestelmä on XP.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005
bena
Ota se muistikortti kamerasta ja laita kortinlukijaan.Hyvä neuvo.

Itselläni parikin canonin kameraa ja en niihin saanut sitten millään semmosta asetusta, että molemmilta voisi lukea kuvat koneelle.

Muistikortinlukija maksaa alle parikymppiä.

Canonin kameroissa pitää yleensä vielä erikseen säätää protokolla jotta kamera tietää ollaanko nyt lähettämässä kuvaa suoraan tulostimelle vai tietokoneelle.

Jostain katselutilan valikon syövereistä pitäisi löytyä vipu, joka väännetään "ptp" tilaan. Jos siinä ei lue että ptp niin vaihtaa vain toiseen asentoon nykyisestä.

Windows XP ja Ubuntu osaa sen jälkeen lukea kameraa suoraan.

V.A.Littaa
Seuraa 
Viestejä873
Liittynyt1.4.2008
nooki
Ohjelma siis tarvittaisiin, käyttöjärjestelmä on XP.

Meillä ylimielisillä Mac-ureapäillä tämä käy niin että kamera liitetään tietokoneeseen, otetaan kiva asento ja kun iPhoto on käynnistynyt, klikataan että tuo kaikki. Kuvat tulee koneelle ja järjestyy aikaperusteisesti omiksi tapahtumakokonaisuuksiksi. Uusin versio ilmeisesti vielä tunnistelee (yrittää jonkinlaisella menestyksellä) ihmisten kasvoja tunnistaakseen henkilöt nimeltä hakuja varten.

salai
Seuraa 
Viestejä7600
Liittynyt17.3.2005
V.A.Littaa
Meillä ylimielisillä Mac-ureapäillä tämä käy niin että kamera liitetään tietokoneeseen, otetaan kiva asento ja kun iPhoto on käynnistynyt, klikataan että tuo kaikki.

Täsmällinen määritelmä teikäläisistä.

Kuten Veikko tuossa edellä totesi täytyy asetusten olla Canonissa ensin oikein (siis iPhotollekin). Sinullekin olisi Google 0,24 sekunnissa löytänyt samanlaisen vastauksen jeesus-firman omilta sivuilta:Topic : Canon camera doesn't open iPhoto or any other app

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

V.A.Littaa
Meillä ylimielisillä Mac-ureapäillä tämä käy niin että kamera liitetään tietokoneeseen, otetaan kiva asento ja kun iPhoto on käynnistynyt,

Ah niin totta, mutta digikameran mukana tulee yleensä romppu jossa on kätsy ohjelma. Me ostettiin lapsille joululahjaksi Canonin digikamera ja se on toiminut ongelmitta. Mutta meillä onkin MacBook.

Suosittelen ketjun avaajalle pitäytymistä manuaalikameroissa. Ifi kehittää kuvat halvalla ja nopeasti.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat