Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Mikä on paras ST sarja ja mahdollisesti yksittäinen jakso? Ite arvostan TNG:tä yli muiden, johtuen siitä varmaan että se oli eka scifi-sarja jota katsoin. Kohtauksista tulee mieleen toki kohtaamiset borgien kanssa ja Jean-Luc Picardin sanailut Q:n kanssa

Muista sarjoista muistuu mieleen ST Enterprise. Oli mukava katella miten kehittyi "red alert" ja vaikkapa "jefferies tubet" (vai miten lie kirjotettaan...) ST Voyagerista on mielessä Seven of Ninen sopeuttaminen ihmisyhteisöön ja kohtaukset Borgien kanssa, tietenkin. Eritoten kaksiosainen The Scorpicon oli huippu! (3. kauden viimeinen jakso ja 4. kauden eka.) The Original Seriesistä muistan jakson jossa varastettiin !dramaattinen fanfaari! SPOCKIN AIVOT ja Kirk ohjasi sitä kaukosäätimellä

Kertokaa tekin muistojanne ja tykkäämisiänne

Hämmentää.

Sivut

Kommentit (83)

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793
Liittynyt16.3.2005

TNG oli sarjana kenties paras ja Picard kapteeneista kaikkein karismaattisin, mutta yksittäisistä isommista kokonaisuuksista DS9:n kutoskausi on ilman muuta tiivistunnelmaisin ja parhaiten käsikirjoitettu.

Voyagerissa oli hyvää lähinnä borgeihin liittyvät jaksot, Enterprisessa taas mielenkiintoa nostattivat romulaanien juonittelut ja tietty se aikamatkustelu. TOSista ei ole riittävästi tarkkoja muistikuvia, että mitään tiettyyn teemaan liittyvää juttua osaisi arvostaa yli muiden - kumminkin sarja taisi olla eniten elementissään yksittäisten jaksojen aiheuttamassa ajatusmaailman stimuloinnissa vähän samaan tapaan kuin The Outer Limits ihmiskunnan kannalta epäonnekkaine loppuratkaisuineen.

Nervus rerum

Mikään niistä ei ollut kovin hyvä ja pahin puute oli jaksojen irrallisuus toisistaan. Mitään Babylon5:n kaltaista taustalla kulkevaa punaista lankaa ei tuntunut olevan.

Tunnen kiusausta äänestää Enterprisea, koska siinä oli Jolene Blalock, mutta ehkä äänestän kuitenkin Deep Space 9.

Uusin leffa on muuten elokuvista paras, kannattaa katsoa, jos ei ole vielä katsonut.

Enterprisen alkutunnari on liian tavanomainen verrattuna TNG:n vastaavaan. Kohtalainen sarja tuo Enterprise, vaikka se ei ole yltänyt kovin suuriin katsojalukuihin arvostelujen mukaan. Ensimmäiset jaksot Enterprisesta ovat aika vaisujakin. Harvempi jaksaa kauaa katsella, kun ähkitään jossain varastossa tms.. Eläytyminen kohtaloihin on toki hyvä, mutta en kuitenkaan halua katsoa mitään tavanomaista sarjaa puhumattakaan Kauniiden ja Rohkeiden tyyppisestä. Star Trekit yleensä ottaen ovat ihan hyviä, mutta voisivat olla parempiakin. Enemmän olisin toivonut erilaisten alusten ja avaruusmaisemien näyttämistä. Siinä Enterprise kunnostautuu kohtuullisesti, kun maisemien generointi on nykyään halvempaa.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Mää en oikein osaa sanoa mikä niistä on paras, koska en muista että mikä on mikäkin. Ne vanhimmat on aika huonoja, kun ne on niin vanhan näkösiä, mutta se missä on se kaljupää eli picardi, nii se o jo paljo parempi.

Voyagerikin on iha hyvä. ds9, oon nähny vain muutamia jaksoja pentuna joten en muista siitä mitään. Vastaan voyageri koska oon nähny siitä eniten jaksoja.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Voyager ehdottomasti. Pidin sekä kapteeni Kathryn Janewaysta että Seven of Ninesta ja heidän keskinäisen vuorovaikutuksensa kehittymisestä. Myös perämies Chakotay ja hänen mukanaan tuomansa kapinallisveri vetosi minuun. Jotenkin Voyagerissa on kaikkein parhaiten esillä alkuperäissarjan tunnelma ja tutkimusmatkallisuus.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008
Desi
Jotenkin Voyagerissa on kaikkein parhaiten esillä alkuperäissarjan tunnelma ja tutkimusmatkallisuus.

Tämän allekirjoitan!

Jotenkin Voyagerissa minua ärsyttää Nelix. Se on niin läpeensä hyvä tyyppi. Jotenkin lällö koko hahmo...

Mimmoset alukset teitä muuten viehättää? Mä tykkään klingonien "Bird of Prey":stä, se on ulkoa esteettinen ja sisätiloissa mua viehättää sen raaka hiomaton käytännöllisyys. Toinen alus, mihin tekis mieli päästä tutustumaan lähemmin on Voyagerin 5-7 kausilta tuttu "Delta Flyer." Se on sellainen näppärä, notkea ja käytännöllinen pikku sukkula. Jos se olisi auto, se olisi varmaan joku huippulisävarustein oleva pieni, ärhäkkä avobemari

Hämmentää.

Toope
Seuraa 
Viestejä24878
Liittynyt23.7.2006

Picard on kunkku!

Näissä vanhoissa 60-luvun Star Trekeissä on tosi hauskaa samojen juonikehitelmien kierrätys. Kirk ja kumppanit löytävät oudon planeetan ja menevät sinne ja joutuvat vangeiksi. Kapteeni Kirk on uransa aikana joutunut käsittämättömän monta kertaa vangiksi vieraalle planeetalle.

Aika pätevää porukkaa, sano. Tosin kyllähän sama pätee pitkälti Picardinkin porukkaan. Parempi se silti on kuin alkuperäinen.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Täytyypä tunnustaa, notten ole pahemmin Star Trek-universumiin perehtynyt muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Muksuna tuli katsottua leffa, jossa Spock & Co yrittivät varastaa valaan menneisyydestä, en muista, pidinkö vaiko enkö kyseisestä tekeleestä.

Toinen kontaktini koski kapteeni Picardia ja Borgeja. Tehtiinkö Picardista Borgi, vai onko kyseessä vain harhainen kuvitelmani? Jotenkin oli pelottava tuo kaljupäinen kyborgi.

Pitäisi varmaan perehtyä tarkemmin Star Trek-universumiin, nimittäin Futurama-huumori toistuvine viittauksineen voisi aueta hieman paremmin. Loistava sarja edelleenkin tuo Futurama.

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007

Kerrankin äänelläni oli merkitystä, TNG nousi äänestyksessä ykköseksi.

TNG:ssä kaikki on paremmin: miehistö, juonet, komiikka, tunnari, seksikkäät humanoidit. Kaikki. Jos olet eri mieltä, en juurikaan jaksa arvostaa älykkyyttäsi enkä mitään muitakaan ominaisuuksiasi.

OjH
Seuraa 
Viestejä259
Liittynyt1.12.2008
Sakarias
Toinen kontaktini koski kapteeni Picardia ja Borgeja. Tehtiinkö Picardista Borgi, vai onko kyseessä vain harhainen kuvitelmani? Jotenkin oli pelottava tuo kaljupäinen kyborgi.

Picard oli Borg kokonaista kuusi päivää. Ehti tuhota ainakin U.S.S. Saratogan.

author="<a href="http://www.startrek.com/startrek/view/library/episodes/DS9/detail/68084.html">http://www.startrek.com/startrek/view/library/episodes/DS9/detail/68084....</a>" kirjoitti:
For six days during Stardate 43997, Captain Jean-Luc Picard of the Starship Enterprise was held captive by a sinister race called the Borg. The Borg altered the captain's appearance and mind and forced him to lead an attack against the Federation, during which the U.S.S. Saratoga was all but destroyed. One of the Saratoga's officers, Lieutenant Commander Benjamin Sisko, managed to escape with his young son Jake. Unfortunately, his wife did not survive.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat