Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015
Riku Korhonen: Täältä heikommasta sukupuolesta, päivää

Vaikken ole feministi, olen viime aikoina saanut jutella ihanien feministinaisten kanssa. He ovat kritisoineet naisista muutamissa yhteyksissä esittämiäni mielipiteitä.

Olenkin alkanut ymmärtää feminismiä. Feminismi kerta kaikkiaan toimii. Mikään ei kaunista naista niin kuin liekehtivä, posket punaava naisasia-aate. Se on suloisempaa kuin kaikki läntisen maailman korsetit, irtoripset ja rakennekynnet yhteensä. Heteromiehelle tuskin tarjoutuu suurempaa silmäniloa kuin feminististä vakaumusta hehkuva nainen.

Silti olen joutunut keskusteluissa puolustuskannalle. Eräs feministi syytti minua epärehellisestä naisten ihannoinnista luettuaan haastattelun, jossa sanoin, että naisiin verrattuna miehet ovat kyvyttömiä pitämään itsestään huolta. Kai se oli minulta sitä vanhaa ylistämällä alistamista, johon me romantiikannälkäiset pellehermannit olemme niin alttiita sortumaan.

Päätin kehittää eksaktin metodin ja todistaa miesten heikkouden ja elinkelvottomuuden.

Tein nettihaut fraaseilla "after his wife left him" ja "after her husband left her" ja tutkin, millaisia sukupuolieroja tuloksissa oli.

Jätetyistä miehistä kertovat pikku-uutiset olivat kauttaaltaan traagisia:

"Vaimon jätettyä hänet perheenisä hyppäsi moottoritien sillalta." "Cornwallin herttuatar Camillan henkivartija ampui itsensä vaimon jätettyä hänet." "Vaimon jätettyä hänet zakopanelainen Tadeus Konopizc, 40, joi pullokaupalla vodkaa ja leikkasi surunsekaisessa raivokohtauksessa peniksensä ja kiveksensä veitsellä irti." Ja niin edelleen, kymmeniä kertomuksia päihdeongelmista, itsemurhista ja väkivaltarikoksista.

Myös jätetyistä naisista kertovat uutiset olivat usein murheellisia: itsemurhia, köyhyyttä, väkivaltaa ja jopa lastenmurhia. Mutta joukkoon osui monia menestystarinoita:

"Aviomiehen jätettyä hänet Irina Balakina, 44, nousi köyhyydestä rikkauksiin ja bisnestietoa tuottavan Factivan Venäjän-johtajaksi." "Televisiojulkkis Susan Powters lihoi 120-kiloiseksi aviomiehen jätettyä hänet, mutta laihdutti ja löysi elämälleen uuden suunnan." "Madeleine Albrightin ammatillinen kunnianhimo yltyi aviomiehen jätettyä hänet nuoremman naisen takia."

Niinpä nainen on miestä tasapainoisempi, vahvempi ja onnistuneempi olento, M.O.T. Mikäli tämä sukupuolentutkimuksellinen nettimetodi ei vakuuta, osoittakaa valituksenne Googlelle.

Totuuden nimissä on sanottava, että löysin myös tarinoita jätetyistä miehistä, jotka olivat kanavoineet surunsa ja yksinäisyytensä rakentavasti:

"Vaimon jätettyä hänet hinckleyläinen Tony Alleyne otti satatuhatta puntaa velkaa ja rakensi asunnostaan täydellisen Star Trek -avaruusalusjäljitelmän komentopöytineen ja seinänäyttöineen." Työ vei kahdeksan vuotta. Alleyne uskoi rikastuvansa, kun Star Trek -fanit ympäri maailmaa innostuisivat tilaamaan häneltä samanlaisia futuristisia avaruuskoteja.

Hän teki konkurssin.


http://www.hs.fi/juttusarja/rikukorhone ... 5246272751

Sivut

Kommentit (58)

Kulaushaikara
Seuraa 
Viestejä1023
Liittynyt27.4.2009

Minulla on kokemuksia siitä, että mies on pelkuri, vahvuudesta en niin tiedä. Mies jättää kertomatta ikäviä asioita, koska PELKÄÄ vaimon tai tyttöystävän reaktiota. Mies päättää erota tyttöystävästä -unohtaa vain kertoa siitä! Loppujen lopuksi teko loukkaa ja satuttaa tuhannesti enemmän, koska se tulee ilmi pettämisenä tai yhtäkkisenä poismuuttona. Mies mieluummin tekee kuin sanoo. Pelkureita kaikki tyynni!

Pessimistinä ja lievästi ihmisinhoisena angstisena yksilönä paukautan että molemmat. Olisi ollut kivempi valita että molemmat ovat vahvoja, mutta en ole tarpeeksi kiva ihminen ajatellakseni niin.

Odotan mielenkiinnolla osaako joku heittää matskua siitä minkä vuoksi miehellä olisi joku suurempi itsetuhovimma naisen jättäessä, kuin päinvastoin. Muuta selitystä en äkkiseltään keksi kuin että naisella voi olla lapsia, ja suurin osa naisista ei kuitenkaan halua lahdata omia jälkeläisiään vaikka mies jättäisikin. Hätätilan tullen, jos on jäänyt taloudellisesti kestämättömään asemaan, voi ryhtyä vaikka prostituoiduksi että saa lapsille ruokaa. Jos mies jää yksin, niin hänhän ei ole tilivelvollinen kenellekään, kun ne lapsetkin ovat todennäköisemmin naisella.

Naiset ovat fyysisesti heikompia ja miehet taas herkempiä henkisesti. Näin omana stereotypisenä mielipiteenä ja kokemuksena. Naisilla on parempi henkinen kapasiteetti käsitellä tapahtuneita asioita ja päästä niistä yli.

Itellä ei mene yleensä kuin pari päivää päästä jostakin kuten mm. kuolemasta ohi. Tosin suhtaudun Boutimaisella tunteettomuudella vähän kaikkeen.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18399
Liittynyt16.3.2005
Kriisi
Naiset ovat fyysisesti heikompia ja miehet taas herkempiä henkisesti. Näin omana stereotypisenä mielipiteenä ja kokemuksena. Naisilla on parempi henkinen kapasiteetti käsitellä tapahtuneita asioita ja päästä niistä yli.

Eikä tuo koske pelkästään yli päästäviä asioita.

Miksi miesten on vaikea sanoa välittävänsä jostain ihmisestä, jos kerran sen kanssa hengailee. Miksi sen pitää olla vain "joku" jonka kanssa nyt vaan sattuu naimaan tai muuten viettämään aikaa. Ja sitten ne ukot menee vielä naimisiin noiden "no, kunhan on joku"-naisten kanssa. Jestas!

Minuu on aina tuollainen ristiriitainen käytös osannut hämmästyttää.

On toki ollu sellasiakin ukkoja tuttavapiirissä, että kun ne on tavannu naisen, ihan sama millasen, niin ne soittaa ja kertoo olevansa umpisekasin suurella tunteella. Mutta nää on tällä hetkellä nahkurin orsillä nämä ukot.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

DedMoroz
Miksi miesten on vaikea sanoa välittävänsä jostain ihmisestä, jos kerran sen kanssa hengailee. Miksi sen pitää olla vain "joku" jonka kanssa nyt vaan sattuu naimaan tai muuten viettämään aikaa.Ehkä heitä sitten oikeasti kiinnostaa vain se naiminen ja eivätkä he välitä muusta?

Heikkous, tai vahvuus ei ole sukupuolesta kiinni, siihen vaikutavat monet muut tekijät. No, mies on yleensä fyysesti vahvempi, mutta siihen se sitten jääkin.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18399
Liittynyt16.3.2005
JW
DedMoroz
Miksi miesten on vaikea sanoa välittävänsä jostain ihmisestä, jos kerran sen kanssa hengailee. Miksi sen pitää olla vain "joku" jonka kanssa nyt vaan sattuu naimaan tai muuten viettämään aikaa.Ehkä heitä sitten oikeasti kiinnostaa vain se naiminen ja eivätkä he välitä muusta?

Tarviiko pelkän pesän takia seurustella tai mennä naimisiin?

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

DedMoroz
Tarviiko pelkän pesän takia seurustella tai mennä naimisiin?Se voi joissakin tapauksissa olla perusteltua, jos se turvaa pesän saannin.

Ei millään pahalla ja sinut tietysti poislukien, mutta ei keskivertonaisten kanssa seurustella siksi, koska heidän älylliset tuotokset olisivat jotenkin kiinnostavia.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Miehet on ärsyttäviä, takertuvia reppanoita, jotka jaksavat soitella vielä vuosia suhteen päättymisen jälkeenkin kun koko tyyppi on jo unohtunut. Mielessään näillä miehellä on sympatianhaku sekä kyvyttömyys myöntää sitä tosiasiaa että heidät on joskus kehdattu jättää. Näin ollen kontaktia otetaan kerta kerran jälkeen uudelleen ja uudelleen "siihen saaliiseen joka pääsi karkuun" ja tyystin jätetään huomiotta se tosi seikka, että nainen on suhteen päättymisestä aiheutuneen surun jo käsitellyt ja siirtynyt elämässään eteen päin, eikä välttämättä halua tuoda muistoja noista kauan sitten kuolleista tunteista taas pintaan. Tällaiset vainoajat ovat säälittäviä ja rasittavia ja heitä on PALJON!

Hämmentää.

Vatkain
Tällaiset vainoajat ovat säälittäviä ja rasittavia ja heitä on PALJON!Saattaahan niitä tuollaisiakin olla tosin en ole itse sellaisiin sattuneesta syystä törmännyt. Tunnen kyllä naisia, jotka sopivat kuvaukseesi.

JW
DedMoroz
Tarviiko pelkän pesän takia seurustella tai mennä naimisiin?

Se voi joissakin tapauksissa olla perusteltua, jos se turvaa pesän saannin.
Ei millään pahalla ja sinut tietysti poislukien, mutta ei keskivertonaisten kanssa seurustella siksi, koska heidän älylliset tuotokset olisivat jotenkin kiinnostavia.Ja sekö sitten olis niin että keskivertomiehet olis jotenkin älyllisiltä tuotoksiltaan enemmän.. Ei se niin me.
Mä en ole ikinä ymmärtänyt ihmisiä jotka etsii jotain itseään tyhmempää ja vaikka vaan seksin takia. Älyllisyys kun juurikin itseä kiinnostaa ja ilman sitä mikään ei tunnu miltään. Jonkun ymmärtämättömän kanssahan vois tulla jopa tunne siitä että on kuin pedofiili? Hyi!

Käytännössä taitaa olla niin että kestävät liitot on alunperin just siltäosin onnistuneita että niissä ollaan samalla aaltopituudella älyllisesti tai "henkisesti".. ja ne jotka eroo, eroo yleensä just siks ettei löydy tarpeeks yhteistä. Etenkin nuorena solmitut liitot voi olla hätiköityjä ja kyse on ehkä kypsymättömyydestä ja ihmiset oikeesti kasvaakin eri suuntiin. Vieraantuu sitä lapsuuden ja avrhaisaukuisuuden vaiheestaan ihan erilaisiksi.

Mä äänestin että miehet on heikompia. Perustan sen siihen että miehistä alkoholisoituu enemmän yksilöitä, päätyy vankiloihin, miehiä kuolee enemmän nurempina, jne. Lisäks empiiriset kokemukset "äiti missä mun sukat on" tyypeistä vahvistaa käsityksiäni.
Fyysisesti vahvempia ja röyhkeämpiä miehet voi olla mutta ei henkisesti vahvempia. Enkä oikein varma ole fyysisestäkään vahvuudesta kun ajattelen raskaanaolevia ja synnyttäneitä naisia jotka kanniskelee lapsiaan ja kappakasseja.. ja oon itte pienestä fyysisestä koostani huolimatta myös yksinhuoltajana selviytynyt aikamoisesta työmäärästä. Oon muun huushollinteon ohessa tehnyt lisäks remontteja, kuokkinut maata käsivoimin, yms. ilman koneita. mulla ei oo vieläkään edes porakonetta.
Montaa miestä en tunne jotka nykyään pärjäis ilman "omaa ydinvoimalaa" mutta naisia on vaikka miten paljon.

Naisen pitää aina olla hiukan enenmän kuin mies, siis keskimäärin että pärjää mutta ei se haittaa. Luonto on niin säätänyt ja siihen on totuttu. Osaani en vaihtais.

Vatkain
Miehet on ärsyttäviä, takertuvia reppanoita, jotka jaksavat soitella vielä vuosia suhteen päättymisen jälkeenkin .. nips .. vainoajat ovat säälittäviä ja rasittavia ja heitä on PALJON!Noo.. kunhan tuut tähän ikään niin alkaa hautajaiset ja loppuu perässä juokseminen. Nauti nyt kun voit tai älä välitä. Hurjimmat hiipuu jo ennen kolkytvee.

Vähän kieli poskessa sanottua..

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat