Seuraa 
Viestejä45973

Mikä on sinun joululaulukammotuksesi?

Kotiuduin justiinsa kauppakeskuksesta ja onnittelin kaksi käsin itseäni, etten kuristanut ketään.

Joka kaupassa mäikyivät joululaulut, ja itse juhlaan on vielä yli kuukausi aikaa.

Petteri Punakuono lihoiksi heti ja oitis

Mummo

Sivut

Kommentit (21)

Ei tule kyllä yhtään kamalaa joululaulua mieleen, vaikka kuinka mietin. Varmaan kuitenkin joku sellainen (jos pitää valita) minkä kuulee joka joulu useaan kertaan, mutta toisaalta, joulu on kuitenkin vain kerran vuodessa. Miettiessä tuli mieleen ainoastaan sellaisia tavallista parempia joululauluja, joita ei ole kuullut vuosikausiin, esim. Joulupukki villissä lännessä, jota muistan kuunnelleeni lapsena, tai Konsta Jylhän Joululaulu.

Taidan muutenkin olla jouluihminen. En yleensä stressaannu joulusta lainkaan. Lahjojen osto on mukavaa puuhaa ja jouluaatto koko perheen keskuudessa vuoden paras ilta.

Liikkeitten musiikin annan yleensä tulla yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos. En siis välitä. Silloin ei kiukuta. Ja jos häiriinnyn niin kuuntelen mp3 musikkiani. Ja hokkus pokkus, jolulaulut häipyi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Euphemos
Seuraa 
Viestejä793

Itse en jaksaisi kuunnella väkisin väännettyjä ja sangen siirappisia iskelmäjoululauluja enkä suurinta osaa joulun kristillisiin perinteisiin viittaavista virrenveisuista. Alunperinhän joulun paikalla vietettiin pakanallista Saturnalia-juhlaa, joten kirkko on lähinnä ominut joulun itselleen... nykyäänhän sen ovat omineet Coca-Cola ja muut kaupalliset yhtiöt. Nykyisen punanuttuisen Coca-Cola -pukinhan on muuten suunnitellut ahvenanmaalainen Haddon Sundblom vuonna 1931.

Sen sijaan kaikki humoristiset humpat (à la Eläkeläiset) ja kestosuosikki Juice Leskisen Sika nostavat jouluilon ylimmilleen. =)

Nervus rerum

Eräässä kaupassa, joka joulunalus, ohikulkiessa hoilaava pukki toitottaa;

Jilgle bells, jingle bells, jingle bells rock... ... ... ... ..

Emme tiedä laulun nimeä, muttas kun kyseessä on vain yksi säkeistö, joka kaikuu aina jonkun asiakkaan kulkiessa sen ohi se on aivan kamalaa...

Sattuneesta syystä Me Kunkku olemmekin lopettaneet k.o.kaupassa asioinnin...

Jos olisi joku kauppa, mikä ei soita mitään joululauluja, olisimme kanta- asiakas!

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793
Amplitudi
Joulupukki puree ja lyö En kyllä muista missä sarjassa se tuli.
Herttinen sentään, meinasin unohtaa tämän Mauri Antero Nummisen merkkiteoksen... levytetty jo vuonna 1971 albumille Joulu pulkassa: 20 toisenlaista joululaulua. Pitääpä katsoa, löytyiskö tota jostain... =)

Nervus rerum

Euphemos
Itse en jaksaisi kuunnella väkisin väännettyjä ja sangen siirappisia iskelmäjoululauluja

Samaa mieltä.
Mielestäni joululaulut ovat kauneimmillaan lasten raikkaiden äänien laulamina. Pakko tähän kirjoittaa kauneimmat joululaulut, vaikkei niitä kysyttykään. Herkimmät joululaulut ovat Varpunen jouluaamuna ja En etsi valtaa loistoa, joita kuunnellessa jotain kosteaa nousee aina silmäkulmaan.

Kauhein joululaulu on se tip tap tip tap.... ja jatkuu jotenkin en halua tietää enempää miten se jatkuu kun on niin kauhea laulu. Kun kuulee sen laulun tuntuu kuin pää räjähtäisi. Hirveä biisi, kuka noita oikein keksii?

Aslak
Minusta se Sika on kauhea laulu. Olikhan se sen Juisen tekemä ?
Hiljaa siellä pohjolassa, eihän siellä edes sikoja taida kasvaa? Sika on hyvä biisi ja ehdottomasti lapsuuteni suosikki. Huonoja joululauluja ei mielestäni ole olemassa koska jokainen löytää niistä jotain hyvää.

Tämän laulun kyllä haluaisin kipata kaatopaikalle:

No onkos tullut keeeeesä nyt talven keskelleeeee... Ja laitetaaaankos peeeesä myös pikkulinnuille...

Tätä en voi myöskään sietää:

;Hei tonttu-ukot hyppikää, nyt on riemun rakkahin aika!;
;Hetken kestää elämä, sekin synkkä ja ikävä;

Edit: Oikeaa puhetta, Aslak. Avatariini liittyen en pidä kinkkulauluista...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat