Seuraa 
Viestejä45973

Mikä on sinun joululaulukammotuksesi?

Kotiuduin justiinsa kauppakeskuksesta ja onnittelin kaksi käsin itseäni, etten kuristanut ketään.

Joka kaupassa mäikyivät joululaulut, ja itse juhlaan on vielä yli kuukausi aikaa.

Petteri Punakuono lihoiksi heti ja oitis

Mummo

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (21)

Ei tule kyllä yhtään kamalaa joululaulua mieleen, vaikka kuinka mietin. Varmaan kuitenkin joku sellainen (jos pitää valita) minkä kuulee joka joulu useaan kertaan, mutta toisaalta, joulu on kuitenkin vain kerran vuodessa. Miettiessä tuli mieleen ainoastaan sellaisia tavallista parempia joululauluja, joita ei ole kuullut vuosikausiin, esim. Joulupukki villissä lännessä, jota muistan kuunnelleeni lapsena, tai Konsta Jylhän Joululaulu.

Taidan muutenkin olla jouluihminen. En yleensä stressaannu joulusta lainkaan. Lahjojen osto on mukavaa puuhaa ja jouluaatto koko perheen keskuudessa vuoden paras ilta.

Liikkeitten musiikin annan yleensä tulla yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos. En siis välitä. Silloin ei kiukuta. Ja jos häiriinnyn niin kuuntelen mp3 musikkiani. Ja hokkus pokkus, jolulaulut häipyi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Itse en jaksaisi kuunnella väkisin väännettyjä ja sangen siirappisia iskelmäjoululauluja enkä suurinta osaa joulun kristillisiin perinteisiin viittaavista virrenveisuista. Alunperinhän joulun paikalla vietettiin pakanallista Saturnalia-juhlaa, joten kirkko on lähinnä ominut joulun itselleen... nykyäänhän sen ovat omineet Coca-Cola ja muut kaupalliset yhtiöt. Nykyisen punanuttuisen Coca-Cola -pukinhan on muuten suunnitellut ahvenanmaalainen Haddon Sundblom vuonna 1931.

Sen sijaan kaikki humoristiset humpat (à la Eläkeläiset) ja kestosuosikki Juice Leskisen Sika nostavat jouluilon ylimmilleen. =)

Eräässä kaupassa, joka joulunalus, ohikulkiessa hoilaava pukki toitottaa;

Jilgle bells, jingle bells, jingle bells rock... ... ... ... ..

Emme tiedä laulun nimeä, muttas kun kyseessä on vain yksi säkeistö, joka kaikuu aina jonkun asiakkaan kulkiessa sen ohi se on aivan kamalaa...

Sattuneesta syystä Me Kunkku olemmekin lopettaneet k.o.kaupassa asioinnin...

Jos olisi joku kauppa, mikä ei soita mitään joululauluja, olisimme kanta- asiakas!

Vierailija
Amplitudi
Joulupukki puree ja lyö En kyllä muista missä sarjassa se tuli.
Herttinen sentään, meinasin unohtaa tämän Mauri Antero Nummisen merkkiteoksen... levytetty jo vuonna 1971 albumille Joulu pulkassa: 20 toisenlaista joululaulua. Pitääpä katsoa, löytyiskö tota jostain... =)

Euphemos
Itse en jaksaisi kuunnella väkisin väännettyjä ja sangen siirappisia iskelmäjoululauluja

Samaa mieltä.
Mielestäni joululaulut ovat kauneimmillaan lasten raikkaiden äänien laulamina. Pakko tähän kirjoittaa kauneimmat joululaulut, vaikkei niitä kysyttykään. Herkimmät joululaulut ovat Varpunen jouluaamuna ja En etsi valtaa loistoa, joita kuunnellessa jotain kosteaa nousee aina silmäkulmaan.

Kauhein joululaulu on se tip tap tip tap.... ja jatkuu jotenkin en halua tietää enempää miten se jatkuu kun on niin kauhea laulu. Kun kuulee sen laulun tuntuu kuin pää räjähtäisi. Hirveä biisi, kuka noita oikein keksii?

Aslak
Minusta se Sika on kauhea laulu. Olikhan se sen Juisen tekemä ?
Hiljaa siellä pohjolassa, eihän siellä edes sikoja taida kasvaa? Sika on hyvä biisi ja ehdottomasti lapsuuteni suosikki. Huonoja joululauluja ei mielestäni ole olemassa koska jokainen löytää niistä jotain hyvää.

Tämän laulun kyllä haluaisin kipata kaatopaikalle:

No onkos tullut keeeeesä nyt talven keskelleeeee... Ja laitetaaaankos peeeesä myös pikkulinnuille...

Tätä en voi myöskään sietää:

;Hei tonttu-ukot hyppikää, nyt on riemun rakkahin aika!;
;Hetken kestää elämä, sekin synkkä ja ikävä;

Edit: Oikeaa puhetta, Aslak. Avatariini liittyen en pidä kinkkulauluista...

Minä kuulin lapsena vuosikausia aivan väärin joululaulun sanat: "on reen alla lämmin kun lunta tuiskuttaa". Ihmettelin kauheasti, että miksi ihmiset ovat menneet reen alle. Näin sieluni silmillä miten reki oli kipattu ylösalaisin ja ihmiset, jotka olivat ryömineet reen alla hirveää lumituiskua pakoon. Oikeasti laulu menee "on ryijyn alla lämmin...". Ryijy on tässä tapauksessa rekipeitto.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Voi voi, tietäsittäpä montako yötä Aslakki on nukahtanu
nurin kipatun ahkion alla.
Son monesti ollu pakko pysehtyä , lumituiskussa ku maisemat on alkanhet
menemhän niin pieniksi , että ei paljon käsivartta pitemmälle ole nähny.
Sillon vain poro puuhun kiinni, jäkälälimppu nokan alle.
Ahkio nurin ja peski tiukasti päällä kontathan ahkion alle , tuiskua pakhon.
Ei sitä kylmä tule, oikeissa vaatheissa ja jos on kunnon peski päällä.

Wolf
Seuraa 
Viestejä820

Samoin kuin Velo, myös minä kuulin nuo sanat muodossa "reen alla" ja se hieman on minua hämmästyttänyt, mutta reessä ja reen allakin olleena itse edelleenkin laulan sen siinä muodossa, antaa siis hauskoja mielikuvia.

Navigare necesse est, vivere non necesse (Cicero)

Kalevi
Tämän laulun kyllä haluaisin kipata kaatopaikalle:

No onkos tullut keeeeesä nyt talven keskelleeeee... Ja laitetaaaankos peeeesä myös pikkulinnuille...

KYLLÄ!!! Tämä tökkii ja pahasti.

Tuolla ehdin jo mainostaa, ettei tule yhtään kamalaa joululaulua mieleen. No nyt kun joulu on ohi, niin yksi inhotus olisi mielessä. Nimittäin se uudehko renkutus, missä joku iskelmänainen (en tiedä kuka, ne kuulostaa kaikki samalta) laulaa kertosäkeessä jotenkin niin, että "kop kop kop kop kop kuuluu porstuasta, kop kop kop kop kop, nyt on jännää vasta, kop kop kop kop kop... kop kop kop kop kop... kop kop kop kop kop... jne"

Todella raivostuttavan kammottava kappale.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat